CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów 18.02.2007

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 17 lutego 2007, 12:59

pawelsuch pisze:No tez mam podobne zdanie co do tej walki ostatnio bylo grubo ale w koncu znamy sie z kibicami Polkowic mam nadzieje na dobre widowisko :)

Musi być dobre :P

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 lutego 2007, 21:08

Jestem zadowolony z waszej postawy (kibiców) w Polkowicach. Z naszej strony kolorowo i głośno. Teraz trzeba to powtórzyć u nas.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 19 lutego 2007, 10:06

Dajcie jakies foty jak cos macie:D

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 19 lutego 2007, 10:40

pawelsuch pisze:Dajcie jakies foty jak cos macie:D

foty z meczu :P czy z wyjazdu :D bo na meczu to raczej tylku muhamed chyba fotki pstryknol ale cos zaraz moze wrzuce
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz :P

bzzzzzz
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bzzzzzz » 19 lutego 2007, 12:08

Zapraszam do galerii zdjęć z meczu i wyjazdu kibiców http://www.gorzow24.pl/?fotorelacje,376

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 19 lutego 2007, 15:24

Z wyjazdu i jak kibicowalismy :P :)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 20 lutego 2007, 22:47

Wlasnie skonczylem ogladac relacje z meczu:) Moim zdaniem Polkowice zostaly zniszczone a kibice polkowic z calym szacunkiem wyszli jak przyslowiowe "pikniki" Eciu niezle dupcia mieszal :lol: No nic oby bylo tak dalej a teraz ide spac hehe

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 lutego 2007, 22:50

pawelsuch pisze:Wlasnie skonczylem ogladac relacje z meczu:) Moim zdaniem Polkowice zostaly zniszczone a kibice polkowic z calym szacunkiem wyszli jak przyslowiowe "pikniki" Eciu niezle dupcia mieszal :lol: No nic oby bylo tak dalej a teraz ide spac hehe

Nie byłeś na meczu - nie udzielaj się na temat dopingu :? a jeśli byłeś i piszesz takie fanaberie - tylko pozazdrościć zmysłu słuchu ;-)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 20 lutego 2007, 23:28

panowie przestanmy sie wzajemni napinac...nie wazne jest kogo bylo glosniej slychac w tv tylko z jakim odczuciem sami kibicujacy wyszli z meczu...a co do dopingu Ppolkowic wszystko idzie w dobra strone tylko Kuba musisz zmobilizowac z kolegami wszystkich do spiewania a nie tak jak na meczu zauwazylem przyspiewki znala moze polowa a i tez duza czesc mobilizowala sie tylko na okrzyki "Orzeł, Orzeł" i "CCC"

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 lutego 2007, 12:51

pawelsuch pisze:Wlasnie skonczylem ogladac relacje z meczu:) Moim zdaniem Polkowice zostaly zniszczone a kibice polkowic z calym szacunkiem wyszli jak przyslowiowe "pikniki"
Kolego jak Boga kocham przestan sie wyglupiać i idiotycznie napinać... Zaliczyliście pierwszy czy drugi wyjazd i już piejesz ze kogoś zniszczyliście dopingiem? :? Trochę pokory!. No daruj człowieku, moze było was lepiej słychac, wynik temu sprzyjał, byliście głosniejsi, ale zeby kogoś "niszczyć" dopingiem to brakuje wam jesze niemało. Gdybym ułyszał to od Kibica Wisły (co ciekawe oni się tak nie napinają) to mógłbym w to uwierzyć ale tu, teraz... Piszesz o Polkowicach "pikniki"... A kim byliście miesiąc temu? Na razie polkowiczanie lepiej pokazali w lidze od Gorzowa, byli najlepsza ekipą jaka pokazal sie od lat w Łodzi, czym wzbudzili szacunek nawet starych pilkarskich wyjadaczy na Ełksie, a ty tu piszesz ze ich zniszczyliście... Tez oglądałem tą relację i jakoś tego dzieła zniszczenia nie zauważylem. Naprawde wiecej szacunku, pokory bo w dwa tygodnie to nie staniecie się najlepsza ekipą w kraju, zwłaszca dzięki takim tekstom.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 lutego 2007, 12:54

No i Mikey dorzucił swoje trzy grosze. Co do dopingu to był dobry. Może nie najlepszy ale dobry. Nikt nie napisał ze jesteśmy najlepsza ekipą w Polsce i nie napisze tak na pewno jeszcze przez bardzo długo. Jednak zawodniczki są zadowolone z naszej postawy i to chyba najważniejsze.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

GORZOWIANIN

Postautor: GORZOWIANIN » 21 lutego 2007, 13:52

ŁKS tradycyjnie nie przepada za ekipami z Gorzowa. Ma to pewnie swoje podłoże w kontaktach Stilonu z Widzewem (piłka nożna i koszykówka). No cóż, płakać z tego powodu nie będziemy :lol:

Co do samego dopingu to był całkiem niezły. :)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 21 lutego 2007, 14:21

Kuba bylem na meczu(nawet z toba przed meczem gadalem :P), a chodzi mi tylko o to jak to wygladalo w tv(na zywo wygladalo to inaczej ;) nie mialem zamiaru urazic kibicow z Polkowic jesli tak sie stalo to przepraszam) akurat jak was pokazywali staliscie lub poprostu siedzieliscie . Z mikeyem nie bede gadal bo mi sie nawet nie chce...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 lutego 2007, 14:25

A daj nam święty spokój z tym "przepadaniem" czy nie przepadaniem... Mikey się prywatnie interesuje bo "ojcowizna" go do tego upoważnia.

Wasze - byłe - zapomniane i nie interesujące nikogo kontakty z Widzewem tak się mają do kkforum jak ja do baletu...

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 21 lutego 2007, 15:12

pawelsuch pisze:Wlasnie skonczylem ogladac relacje z meczu:) Moim zdaniem Polkowice zostaly zniszczone a kibice polkowic z calym szacunkiem wyszli jak przyslowiowe "pikniki" Eciu niezle dupcia mieszal :lol: No nic oby bylo tak dalej a teraz ide spac hehe

ktoś (bodajże cesare, ale moge się myli ) unas na podforum ił połowa znała tylko przyśpiweki, i wszyscy byli zmobilizowani na "ORZEŁ", a po za tym to powiem Ci że my próbowaliśmy urozmaicic swój doping paroma przyspiewkami, nie tylko jedną !! ja wiem, że wasz klub jest na etapie powstawania, ale my też !! ale zadbaliśmy o to aby nasz doping był "bogaty" w różnego stylu przyspiewki !! i wam tego samego życzę
, abyście nie bazowali na samym "AZS"

ja tez oglądałem relacje z meczu i Polkowice (bo to pisze się z dużej litery!!) nie zostały zniszczone !! i jakbym chciałteż zauważyc to "piknik" w wielu osób znaczeniu oznacza osobę będącą na meczu, ale tyko takiego gapia !! a my prowadziliśmy czynny doping !!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”