Zmiany w Meblotapie

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 28 grudnia 2004, 15:14

MuFa pisze:
simon pisze: Nie ukrywam, że dopinguję oczywiście Brzeg w następnym meczu :wink: :lol:

Dzieki simon za duchowe wsparcie naszej druzyny i wiare w jej zwyciestwo chociaz zdaje sobie sprawe ze to tylko w kontekscie lepszej pozycji twojej druzyny przed faza play-off. Wlasnie mecz Z Odra bedzie pierszym powaznym sprawdzianem Meblotapu i mam nadzieje ze po emocjonujacym meczu brzeska twierdza nie zostanie zdobyta az do meczu z Lotosem a moze dluzej :lol: :lol:

Ja mam zgola inne nadzieje. A co do Barazy o utrzymanie sie to jakos bede pewniejszy szkoly Toto Mołłowa :). W sam raz sie zgramy na koniec sezonu ! :twisted:

Gość

Postautor: Gość » 28 grudnia 2004, 15:18

Cavek pisze:
mati pisze:Dla mnie po tych zmianach Meblotap nie zafunkcjonuje od razu. Nie spodziewał bym się szybkich dpbrych wyników. Niestety ale dobry kolektyw potrzebuje czasu. :lol:

ŁOŁ Meblotap jest wdrozony do takich zmian, praktycznie caly czas jest rotacja zawodniczek od 2 sezonow ....

nie ma czegoś takiego jak wdrożenie do zmian. A wydaje mi się, że akurat pozycja rozgrywającej jest najwazniejszą na parkiecie. I trudno tutaj od razu oczekiwać cudu.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 28 grudnia 2004, 15:53

kyS pisze:. A na serio to chyba lepiej jak w lidze jest wyrownany poziom, bo staje sie wtedy bardziej nieprzewidywalna, co powodujem, ze wiecej ludzi przychodzi na mecze. Nie wiem jak Ci, ale mi to sie juz troche znudzilo to ciagle wygrywanie LOTOSU (sory KIBIC, ale taka jest prawda).

Tez tego sobie zycze zeby poziom był bardziej wyrównany :D
kyS pisze:ps nie musisz sie martwic o druzyne z Gorzowa

Ja sie wcale o nikogo nie martwie, a tym bardziej o waszą drużyne.

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 28 grudnia 2004, 16:31

Wszyscy kbice innych druzyn przeciwko Meblotapowi:( Dobrze ze Seba jest "za":P:P:P:P:P:P:P:P:P ;*;*;*;
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 grudnia 2004, 16:47

natalia pisze:Wszyscy kbice innych druzyn przeciwko Meblotapowi:( Dobrze ze Seba jest "za":P:P:P:P:P:P:P:P:P ;*;*;*;
No nie wiem czy będzie za Chełmem jak spotkacie sie z Ostrovią... :D A tak poza tym pierwsza częśc wypowiedzi sie zgadza :wink:
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2004, 17:39 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 28 grudnia 2004, 17:31

nie ma czegoś takiego jak wdrożenie do zmian. A wydaje mi się, że akurat pozycja rozgrywającej jest najwazniejszą na parkiecie. I trudno tutaj od razu oczekiwać cudu.

A tam! Marczanka tak sie nam wdrozyla w 1 meczu ze go wygrala "Prosto Panie z Autobusu". Bull z ta nowa tez grala nie raz. A na treningach tez pogrywali. Na STBL wystarczy :wink:
Cavek
ps. sorki znow mi sie automatycznie nie zalogowalo :( Admin prosze o wywalenie tego mojego poprzedniego posta jako goscia :)

Gość

Postautor: Gość » 28 grudnia 2004, 17:44

Cavek pisze:

A tam! Marczanka tak sie nam wdrozyla w 1 meczu ze go wygrala "Prosto Panie z Autobusu". Bull z ta nowa tez grala nie raz. A na treningach tez pogrywali. Na STBL wystarczy :wink:
Cavek
ps. sorki znow mi sie automatycznie nie zalogowalo :( Admin prosze o wywalenie tego mojego poprzedniego posta jako goscia :)

Co ty za głupoty wypisujesz?Zajmujecie ostatnie miejsce w tabeli!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 grudnia 2004, 17:49

Mikey pisze:
natalia pisze:Wszyscy kbice innych druzyn przeciwko Meblotapowi:( Dobrze ze Seba jest "za":P:P:P:P:P:P:P:P:P ;*;*;*;
No nie wiem czy będzie za Chełmem jak spotkacie sie z Ostrovią... :D A tak poza tym pierwsza częśc wypowiedzi sie zgadza :wink:

Seba jest za Ostrovią. A jak nie to niech mi sie nawet w Ostrowie nie pojawia :twisted: :wink:

A tam! Marczanka tak sie nam wdrozyla w 1 meczu ze go wygrala "Prosto Panie z Autobusu". Bull z ta nowa tez grala nie raz. A na treningach tez pogrywali. Na STBL wystarczy

Dobrze ale ważne jest wszystko. Dobre podanie, szybka akcja, która zakończy się celnym rzutem. Takie coś trzeba wyćwiczyć. Taka akcja na hurra może udać się jedna, no ewentualnie dwie. Potrzebna jest dobra taktyka, na którą trzeba trochę popracowac. Nic w przyrodzie się samo nie dzieje. Zresztą zapytaj Mołłowa. Podejrzewam, że powie Ci to samo.

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 28 grudnia 2004, 18:30

[/quote]
Dobrze ale ważne jest wszystko. Dobre podanie, szybka akcja, która zakończy się celnym rzutem. Takie coś trzeba wyćwiczyć. Taka akcja na hurra może udać się jedna, no ewentualnie dwie. Potrzebna jest dobra taktyka, na którą trzeba trochę popracowac. Nic w przyrodzie się samo nie dzieje. Zresztą zapytaj Mołłowa. Podejrzewam, że powie Ci to samo.[/quote]

Wszystko sie zgadza :) Pisalem z przymruzeniem oka. Poki co tylko ironia nam w Chelmie pozostaje :wink:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 grudnia 2004, 18:46

Zobaczymy na pierszym meczu po przerwie jak idzie "wdrazanie" nowych zawodniczek do druzyny bo troche na to czasu potrzeba ale pozyjemy zobaczymy :lol:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 grudnia 2004, 18:48

Słuchaj ja jestem z Ostrowa i nie takie rzeczy już przeżyliśmy. Wiele razy musiało ironią i bezsensem zalecieć żeby coś wreszcie udało się dobrze. UDAŁO SIĘ! Co podkreślę. My mamy fuksa i to już nie od dzisiaj. Dla przykładu: Weszliśmy do 1 ligii dlatego, że wycofała się drużyna. W 1 lidze nie wiem jakim sposobem Dzidka się tutaj sciągnęła. Ta Ilona i presing Szjkowy fuksem wprowadził nas do Ekstraklasy. Później trafiliśmy na Konieckiego, który stawał na głowie zeby się utrzymać (podejrzewam, ze posada w reprezentacji m.in. od tego zależała). ale mieliśmy słaby wołomin z którym grzech było przegrać na własnym parkiecie. Jak więc widzisz już trzeci rok jedziemy na głupim szczęściu. W tym sezonie mówię koniec. Albo wchodzimy do 1 ósemki i pokazujemy wszystkim po sportowej walce ile jesteśmy warci albo odpóśćmy sobie walkę. No jeszcze jest opcja utrzymania się poza ósemką ale tego bym nie chciał. Wiem, że moją druzynę stać na miejsca od 1 do 8. Wiem, że się rozmarzyłem ale cóż. Za marzenia nie karają :)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 grudnia 2004, 19:00

Przy dobrym ukladzie spotkan i dyspozycji zespolow znajdujacych sie zarowno w strefie spadkowej jak i dwa, trzy oczka wyzej moim skromnym zdaniem Ostrowia powinna znalezc sie w osemce play-off choc wiadomo ze niestety odpadnie od razu w pierszej rundzie chociaz kto to wie. Sport jest nieprzywidywalny i wydarzyc sie moze doslownie wszystko i trudno wrozyc jakiekolwiek koncowe zestawienie tabeli moze poza trzema pierszymi miejscami czyli: Lotos, Wisla, Polfa.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 grudnia 2004, 22:52

MuFa pisze:trudno wrozyc jakiekolwiek koncowe zestawienie tabeli moze poza trzema pierszymi miejscami czyli: Wisla

No no no nie mów hop!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 29 grudnia 2004, 00:40

Tak mi sie przynajmiej wydaje choc nie mam nic przeciwko zeby bylo inaczej np. na miejscu pierwszym. Jestem po prostu realista ale wierze w niespodzianki.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 29 grudnia 2004, 12:49

Zobaczymy jak to wyjdzie, ale jedno jest ciekawe... Zauwazyliscie jak gra w kazdym meczu Natalia Marczanka ktora pare lat spedzila grajac w lidze uniwersyteckiej. Przez 1 runde nie miala nikogo do gry na tym samym poziomie. Teraz do klubu ma dojsc Williams ktora ma za soba gre w WNBA co jeszcze nic nie oznacza, ale prezentuje przez to podobny styl gry co Marczanka. Wiec teraz Natalia bedzie miala z kim rozgrywac pileczke :) dalej w skladzie mamy Lauren Bull, ktora dopiero w ostatnim meczu z Krakowem pokazala co potrafi, miejmy nadzieje ze sie poprostu rozkreca a pomoze jej w tym przyjaciolka Williams ktora zna ladnych pare lat :) jezeli uda nam sie sciagnac centerke z tych z ktorymi prowadzimy rozmowy, to nowy rok moze zrobic sie dla naszego zespolu bardzo ciekawy. Kwestia pozostaje jedna... czy bedzie kasa, jezeli ta obiecana z Mista i PWSZ dotrze do klubu to raczej jestem spokojny o sklad personalny Meblotapu... a jak zagraja w takim skladzie?, jezeli Pazurek wroci szybciutko na parkiet to jestem dziwnie spokojny o wyniki. 8) a 8 stycznia przekonamy sie..... pozdro i milej zabawy na Sylwka :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”