21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice 61-62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice 61-62
AZS PWSZ Sowood - Polfa Pabianice: Mecz o wszystko
W najbliższą sobotę zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów podejmować będzie we własnej hali drużynę Polfy Pabianice. Dla obu zespołów będzie to bardzo ważne spotkanie. Pabianicka Polfa nie może sobie pozwolić w tym meczu na porażkę, która przekresiliłaby marzenia o wejściu do najlepszej "ósemki". W pierwszym meczu rozegranym w Pabianicach górą po dogrywce okazały się akademiczki, wygrywając 65:61.
Od tego czasu jednak w pabianickim zespole zaszło wiele zmian. Dołączyły Aya Traore, Marija Kovacic, Marinela Agalareva. Odeszła natomiast Octavia Blue. Zespół w początkowej fazie rozgrywek nie radził sobie najlepiej, jednak kilka ostatnich zwycięstw, między innymi z CCC Polkowice, pozwoliło tej drużynie myśleć o awansie do pierwszej ósemki. Najlepiej w pabianickim zespole jak na razie prezentują się: Agnieszka Pałka (średnio 15.7 punktów, 9.2 zbiórek i 3 bloki), Beata Krupska-Tyszkiewicz (średnio 11.1 punktów i 4 asysty) oraz zawodniczka z Senegalu Aya Traore (średnio 17 punktów).
W gorzowskim AZS-ie także doszło do kilku zmian. Odeszły Chinki Mao Wenjing i Guan Xin. Po kontuzji powróciła Agnieszka Szott, poza tym do zespołu dołączyła Słowenka Maja Drozg. Gorzowski zespół po zwycięstwie na CCC Polkowice zajmuje obecnie trzecie miejsce i aby myśleć o utrzymaniu go musi najbliższy mecz wygrać. – Nasz przeciwnik gra mecz o życie, a wiec będzie bardzo trudno wygrać. Polfa ma skład właściwie kompletny i po ostatnich wzmocnieniach z dużo szerszą ławką niż dotychczas. Jest przede wszystkim kompletny i doświadczony. Przygotowujemy się taktycznie oglądając kasety z meczami – powiedział przed tym spotkaniem Dariusz Maciejewski trener AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Mecz AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp. z Wisłą Kraków zostanie rozegrany w sobotę tj. 24.02.2007 r., w Hali PWSZ (ul. Chopina 52). Początek spotkania o 18.00, a bilety w cenie 10 zł (normalny) i 5 zł (ulgowy) do nabycia w kasie hali przed meczem.
Radosław Łogusz
www.plkk.pl
W najbliższą sobotę zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów podejmować będzie we własnej hali drużynę Polfy Pabianice. Dla obu zespołów będzie to bardzo ważne spotkanie. Pabianicka Polfa nie może sobie pozwolić w tym meczu na porażkę, która przekresiliłaby marzenia o wejściu do najlepszej "ósemki". W pierwszym meczu rozegranym w Pabianicach górą po dogrywce okazały się akademiczki, wygrywając 65:61.
Od tego czasu jednak w pabianickim zespole zaszło wiele zmian. Dołączyły Aya Traore, Marija Kovacic, Marinela Agalareva. Odeszła natomiast Octavia Blue. Zespół w początkowej fazie rozgrywek nie radził sobie najlepiej, jednak kilka ostatnich zwycięstw, między innymi z CCC Polkowice, pozwoliło tej drużynie myśleć o awansie do pierwszej ósemki. Najlepiej w pabianickim zespole jak na razie prezentują się: Agnieszka Pałka (średnio 15.7 punktów, 9.2 zbiórek i 3 bloki), Beata Krupska-Tyszkiewicz (średnio 11.1 punktów i 4 asysty) oraz zawodniczka z Senegalu Aya Traore (średnio 17 punktów).
W gorzowskim AZS-ie także doszło do kilku zmian. Odeszły Chinki Mao Wenjing i Guan Xin. Po kontuzji powróciła Agnieszka Szott, poza tym do zespołu dołączyła Słowenka Maja Drozg. Gorzowski zespół po zwycięstwie na CCC Polkowice zajmuje obecnie trzecie miejsce i aby myśleć o utrzymaniu go musi najbliższy mecz wygrać. – Nasz przeciwnik gra mecz o życie, a wiec będzie bardzo trudno wygrać. Polfa ma skład właściwie kompletny i po ostatnich wzmocnieniach z dużo szerszą ławką niż dotychczas. Jest przede wszystkim kompletny i doświadczony. Przygotowujemy się taktycznie oglądając kasety z meczami – powiedział przed tym spotkaniem Dariusz Maciejewski trener AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp.
Mecz AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp. z Wisłą Kraków zostanie rozegrany w sobotę tj. 24.02.2007 r., w Hali PWSZ (ul. Chopina 52). Początek spotkania o 18.00, a bilety w cenie 10 zł (normalny) i 5 zł (ulgowy) do nabycia w kasie hali przed meczem.
Radosław Łogusz
www.plkk.pl
Ostatnio zmieniony 01 marca 2007, 17:35 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
malkontent
- Żak
Re: 21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice
Mecz AZS-u PWSZ Sowood Gorzów Wlkp. z Wisłą Kraków zostanie rozegrany w sobotę tj. 24.02.2007 r., w Hali PWSZ (ul. Chopina 52).
Radosław Łogusz
www.plkk.pl[/quote]
Raczej nie zostanie rozegrany.
Napewno nie z Wisła.
Pozdrawiam
Radosław Łogusz
www.plkk.pl[/quote]
Raczej nie zostanie rozegrany.
spoko, loko, luz i spontan... 
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: 21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice
ann pisze:
Radosław Łogusz
www.plkk.pl
No ja cię pi.......
To ci ciekawostka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
eee dajmy spokój. zdarzały się większe byki
choć fakt, przed umieszczeniem na stronce należałoby kilkakrotnie przeczytać swój tekst.
i Radek na pewno tak zrobi z następną zapowiedzią
choć fakt, przed umieszczeniem na stronce należałoby kilkakrotnie przeczytać swój tekst.
i Radek na pewno tak zrobi z następną zapowiedzią
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey tobie nigdy nie zdarzył się błąd. Jeśli chcesz juz kogoś potyrać to tym matołem jestem ja. Po prostu zapomniałem tego zmienić. Nie jest to jednak az taki błąd zeby kogoś od razu od matołów wyzywać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Mecz zapowiada najtrudniejszym w sezonie
Spore wyzwanie dla włókniarek, ale ja wieże ze uda się wygrać i będzie "8"
Aya, Krupa, Aga i Szpila pokaża klase i rozjadą AZS 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Gość
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:sienot pisze: Aya, Krupa, Aga i Szpila pokaża klase i rozjadą AZS
Ja byłby zdecydowanie bardziej ostrożny w ferowaniu takich opinii![]()
Żeby tylko wygrały choć jednym punktem, ale w/g mnie i o to bedzie bardzo ciężko
To mój wpis ,ale znowu mnie automat nie zalogował
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
ja wierzę w nasze dziewczyny ..
mecz zapowiada się naprawdę bardzo interesująco bowiem każda z ekip ma o co walczyć .. i mam nadzieję że emocje będą trwały do ostatniej syreny a dwa punkty zostaną w Gorzowie

mecz zapowiada się naprawdę bardzo interesująco bowiem każda z ekip ma o co walczyć .. i mam nadzieję że emocje będą trwały do ostatniej syreny a dwa punkty zostaną w Gorzowie
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
To nie pierwszy błąd na stronie PLKK. To jest podobno strona oficjalna?! Tymczasem na każdym kroku jak nie jeden z was, to drugi strzela byki, mniejsze lub większe. I chcecie byc wiarygodni? Ile razy przeczytałeś tekst po jego napisaniu? Można zrobić błąd, ale po to sie 10 razy czyta póżniej tekst żeby wyłapac wszystkie pomyłki. Ktoś wogóle kontroluje co zamieszczacie? Są jacyś ludzie od korygowania błędów? Czy wszystko umieszczane jest jak leci? Co do mnie, to po pierwsze nie pretenduję do takich zaszczytów jak miano redaktora PLKK, po drugie utrzymuję się poniekąd właśnie z pisania tekstów (nie sportowych bynajmniej) i kazdy mój błąd niesie za sobą dla mnie reperkusje w postaci krytyki recenzentów. Dlatego mam ten zwyczaj, że zanim coś gdzieś oficjalnie umieszczę czytam to 10 razy.elen pisze:Mikey tobie nigdy nie zdarzył się błąd. Jeśli chcesz juz kogoś potyrać to tym matołem jestem ja. Po prostu zapomniałem tego zmienić. Nie jest to jednak az taki błąd zeby kogoś od razu od matołów wyzywać.

Mikey nie tylko na PLKK zdarzają się błędy .. oglądałeś mecz Efes - Prokom ? .. to komentator z canal + zamiast Prokom kilkakrotnie mówił Prokop
czytając strony z zapowiedziami meczów piłkarskich również często wychwytuję błędy ale wiem jak powinno być i mi to nie przeszkadza a jak jesteś tak bardzo uczulony na takie wpadki to po prostu nie wchodź na PLKK bo po co masz się denerwować
czytając strony z zapowiedziami meczów piłkarskich również często wychwytuję błędy ale wiem jak powinno być i mi to nie przeszkadza a jak jesteś tak bardzo uczulony na takie wpadki to po prostu nie wchodź na PLKK bo po co masz się denerwować
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Pewnie ze się zdarzają wszędzie, ale to nie jest powód do usprawiedliwień. Po prostu oczekuję więcej profesjonalizmu od tych osób ktore zajmują się oficjalnie czy to komentowaniem sportu w telewizji czy pisaniem na PLKK. Jak już się za cos zabierać to robić to trzeba solidnie, sprawdzać wszystkie informacje, przeczytać co się napisało, spojrzeć krytycznym okiem, przeciez to nie boli !A co do niewchodzenia na PLKK, pewnie, też tak można, można też nie zwracać uwagi i nie odzywac sie gdy ktoś popełnia błędy, ale czy o to chodzi? Krytyka ma czemuś służyć (nawet jesli mnie poniosly slowa), zmusić do myslenia, do poprawienia swoich tekstów, do r o z w o j u! Brak krytyki to stagnacja, może teraz autor tekstu przyłoży się bardziej, sprawdzi co napisał zanim umieści to na stronie, koniec końcem jemu też to wyjdzie na dobre.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”