Koniecki nie jest już trenerem Wisły!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Koniecki nie jest już trenerem Wisły!
Działacze Wisły Can-Pack Kraków zrezygnowali dzisiaj z usług dotychczasowego pierwszego szkoleniowca zespołu Arkadiusza Konieckiego. Jego miejsce, przynajmniej na razie, zajmie Wojciech Downar-Zapolski
e-basket
e-basket
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
jak widac zmiany personalne zachodza obecnie zarowno w wisle pilkarskiej jak i koszykarskiej, miejmy nadzieje ze zmiany w wisle koszykarskiej ne beda tak daleko idace jak te w pilkarskiej...
reloaded :]
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Czy mi się zdaje? Czy może troszku historia przypomina nam Andrzeja Kowalczyka. Też niby wielką drużynę gwiazd miał a to wszystko nie funkcjonowało. A teraz kadra?
Koniecki, że go wyrzucili to tak wisiało w powietrzu ale nie chciało mi się w to wierzyć. Chciał chłop klub lepszy? Chciał walczyć o medale? Niech teraz cierpi
któż zrozumie naturę kobiety. A Pruszków by chciał come backa. A my Konia nie chcemy. Mamy teraz Jacka Wawrzyniaka, który zobaczycie jeszcze pokaże niejednemu.
Cóż trenerze Koniecki. Cóżżż... ciekawe to
Koniecki, że go wyrzucili to tak wisiało w powietrzu ale nie chciało mi się w to wierzyć. Chciał chłop klub lepszy? Chciał walczyć o medale? Niech teraz cierpi
Cóż trenerze Koniecki. Cóżżż... ciekawe to
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:jak widac zmiany personalne zachodza obecnie zarowno w wisle pilkarskiej jak i koszykarskiej, miejmy nadzieje ze zmiany w wisle koszykarskiej ne beda tak daleko idace jak te w pilkarskiej...
No właśnie. Ciekawe czy Koniecki też miał jakieś "specjalne" zapisy w kontrakcie tak jak Kasperczak? Mam nadzieje że nie, bo druga taka "szopka" to już by było za wiele.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:Hmmm Trochę to dziwne, ale narazie media nie potwierdziły tej informacji (gazety, PAP itp).
Sorki ze tak post pod postem ale nie tylko PAP czy inen gazety maja wylączność na potwierdzanie informacji
Oficjalna witryna tez:
W wyniku przeprowadzonej szczegółowej analizy ostatnich występów drużyny koszykarek TS WISŁA CAN-PACK KRAKÓW - trener Arkadiusz Koniecki, mając na uwadze dobro drużyny, zrezygnował z dniem 28 grudnia 2004 z dalszego prowadzenia Zespołu. Umowę rozwiązano za porozumieniem stron.
Obowiązki I Trenera powierzono Panu Wojciechowi Downar-Zapolskiemu.
Źródło: wislacanapck.pl

WislaLive.pl
Marco TS pisze:Hersi pisze:Hmmm Trochę to dziwne, ale narazie media nie potwierdziły tej informacji (gazety, PAP itp).
Sorki ze tak post pod postem ale nie tylko PAP czy inen gazety maja wylączność na potwierdzanie informacji
Oficjalna witryna tez:
W wyniku przeprowadzonej szczegółowej analizy ostatnich występów drużyny koszykarek TS WISŁA CAN-PACK KRAKÓW - trener Arkadiusz Koniecki, mając na uwadze dobro drużyny, zrezygnował z dniem 28 grudnia 2004 z dalszego prowadzenia Zespołu. Umowę rozwiązano za porozumieniem stron.
Obowiązki I Trenera powierzono Panu Wojciechowi Downar-Zapolskiemu.
Źródło: wislacanapck.pl
No teraz jest ok, choc godzinę temu byłem na stronie i nie widziałem żadnego komunikatu
Faktycznie zaskakująca decyzja, chociaż można się tego było spodziewać po działaczach, którzy zbudowali za pieniądze Can-Packa drużynę mającą w walczyć o MP i bezpiecznie awansować do play-off Euroligi, a póki co ani jednego, ani drugie nie mogą być pewni. Downar-Zapolski to dobry trener i myślę, że jeżeli w Krakowie mu teraz zaufają to Wisła może jeszcze nadrobić trochę ostatnich strat. Na pewno staną za nim zawodniczki, a na to Koniecki chyba nie mógł liczyć...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”