PRZEPRASZAMY KOSZYKARKI !!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

PRZEPRASZAMY KOSZYKARKI !!!

Postautor: Endrju » 24 lutego 2007, 20:38

W Imieniu swoim i PRAWDZIWYCH członków Klubu Kibica chciałbym przeprosic Wszystkie Koszykarki i Trenerow Za bardzo zalosny doping ze strony Klubu Kibica. Odkad wstapilem do KK nigdy jeszcze nie bylo tak slabego dopingu :( To nie Wy przegrałyscie ten mecz lecz caly KK.
Kazdy z KK ktory czuje ze dzisiaj zawiodl totalnie niech sie wpisze.
Mam nadzieje ze to ostatni mecz z tak slabym dopingiem ze strony KK i ze w Toruniu bedzie o nieboooo lepiej.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 24 lutego 2007, 20:54

Endrju nie przesadziłes??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 24 lutego 2007, 20:57

zawiedliśmy .. ale co z tego .. tak będzie zawsze ..
zresztą powoli mnie już dobija sytuacja jaka ma miejsce na naszej hali .. żeby kk nie miał miejsca przeznaczonego tylko dla siebie :| po co nam osoby trzecie tzw. pikniki lub tofiki, którzy myślą że mają szalik to wielcy kozaki i miejsce tam im się należy ..
chciałem coś zrobić była przygotowana baloniada ale z tą ekipą można jedynie co to usiąść i w bierki pograć !
więc panowie albo dopingujemy albo w h**a walimy ?
i mowa tu jest o konkretach ! nie p******u trzy po trzy .. szkoda tylko że w Gorzowie (mieście ponad 100-tysięcznym) nie znajdzie się 60 osób chcących zrobić coś fajnego .. to jest paranoja !
i albo zrobimy coś porządnie .. żeby to wszystko miało ręce i nogi albo będzie tak jak teraz i będziemy chodzić na mecz .. piknikować !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 24 lutego 2007, 21:00

ps. nie tekst nie dotyczy małej grupce, która chce .. dla Was wielki szacun ale musimy się spiąć i wprowadzić nowe środki aby polepszyć nasz doping !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Gość

Postautor: Gość » 24 lutego 2007, 21:06

elen pisze:Endrju nie przesadziłes??

Elen widziales jak bylo 1-2 kwarta??? Czy ci przypomniec...
Serio... Babcia 70 paro letnia kibicowala lepiej w Polkowicach niz wiekszosc z naszego sektora... Gdy cos probowalismy zrobic znowu byly odzewy "siadaj" itp. i doping odrazu gasł.
Widzialem Cesare cos probowal podrywac ludzi... Jednak nic nie szlo...
Ja bylem na samym dole i wogule was nie slyszalem prawie !!! To co dopiero koszykarki.. a o drugiej stronie i trybunie glownej nie wspomne.
ZENADA !!!
Wiec albo zmieniamy sektor (Lewy rog po drugiej stronie patrzac od KK) albo rezerwujemy caly 1-2 sektory.
Przed meczem znalazla by sie grupa ok 10-15 gardlem ktore by nas wsparly... jednak nie bylo dla nich MIEJSCA !!!! Wiec siedzieli po drugiej stronie. Trzeba cos z tym zrobic.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 lutego 2007, 21:08

Anonymous pisze:
elen pisze:Endrju nie przesadziłes??

Elen widziales jak bylo w 1-2 kwarta??? Czy ci przypomniec...
Serio... Babcia 70 paro letnia kibicowala lepiej w Polkowicach niz wiekszosc z naszego sektora... Gdy cos probowalismy zrobic znowu byly odzewy "siadaj" itp. i doping odrazu gasł.
Widzialem Cesare cos probowal podrywac ludzi... Jednak nic nie szlo...
Ja bylem na samym dole i wogule was nie slyszalem prawie !!! To co dopiero koszykarki.. a o drugiej stronie i trybunie glownej nie wspomne.
ZENADA !!!
Wiec albo zmieniamy sektor (Lewy rog po drugiej stronie patrzac od KK) albo rezerwujemy caly 1-2 sektory.
Przed meczem znalazla by sie grupa ok 10-15 gardlem ktore by nas wsparly... jednak nie bylo dla nich MIEJSCA !!!! Wiec siedzieli po drugiej stronie. Trzeba cos z tym zrobic.

To ja napisalem :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 24 lutego 2007, 21:10

a może pogadajcie z prezemsem , niech on wam właśnie taki sektor zapewni, bo dziwne aby kk był porozrzucany pocałej hali !!

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 25 lutego 2007, 08:01

Dokladnie idzcie do klubu i niech Wam wyznaczy sektor dla kk i bedzie po problemie kazdy tak ma i nikt nie narzeka czas na Was
Stilon

AroGW
Nowy na forum

Postautor: AroGW » 25 lutego 2007, 11:05

Super było w 4 kwarcie jak dziewczyny odrobiły. Ostatnio tak jakoś się złożyło, że końcówki meczy u nas są na styku i doping jest konkretny. Ja tylko się zastanawiam jak można przegrać wygrany mecz...
Co do pomysłu sektora dla KK - to fakt moglibyście pogadać w sprawie miejsca dla Was.

gofer13

Postautor: gofer13 » 25 lutego 2007, 17:49

kibicowali[ci jak byscie jaja wq domu zostawili
sektor w ktorym bylo kilku dziadkoew i dzieciakow...
tak niemoze byc....

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 25 lutego 2007, 19:57

gofer13 pisze:kibicowali[ci jak byscie jaja wq domu zostawili
sektor w ktorym bylo kilku dziadkoew i dzieciakow...
tak niemoze byc....

Napisze Ci tak: To zmien to! Przyjdz i zmien!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 25 lutego 2007, 20:00

gofer13 pisze:kibicowali[ci jak byscie jaja wq domu zostawili

i znalazl sie kolejny moralizator...zamiast gadac to zapraszam wszystkich "madrych" do nas o od razu bedzie lepiej

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 25 lutego 2007, 20:13

w 10 - 15 chcemy coś zrobić z dopingiem ale takie gadanie nam nic nie pomoże .. przyjdźcie i pomóżcie nam żeby to wszystko lepiej wyglądało :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 25 lutego 2007, 23:12

Chlopaki moze mnie ktos wtajemniczyc co sie dzialo :?: niestety z pewnych podowow nie moglem byc na meczu, a takie ciecie niech sie lepiej nie wypowiadaja, wejdzie jako gosc i sie cwaniaczy... Jak jestes taki madry to przyjdz i zobaczymy co zdzialasz. To byloby na tyle

;//

Postautor: ;// » 26 lutego 2007, 15:04

ej, no sorry... jak przychodzi taki cesare i drze morde na wszystkich innych, a sam sie dopiero do kk dołączył i się rzadzi!!!

no sorry, ale pomyslunku troche czlowieku! inni tez chca kibicowac, ale moze nie moga stac caly mecz, nie?

ja np, nie moge tyle stac bo mam problemy z kolanem ;]

a z tym miejscem dla kk to sie w 100% zgadzam, a nie przychodzi jakis 'dziadzius' i nie chce mniejsca klubowiczom ustapic ;//

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”