21 kolejka: Odra Brzeg - Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

21 kolejka: Odra Brzeg - Wisła Kraków

Postautor: MuFa » 24 lutego 2007, 20:47

Najlepszy mecz tego sezonu jesli chodzi o doping i oprawe spotkania, z Krakowa jak na moje oko (moge sie mylic) okolo 60-70 fanow Wisły, my w liczbie moze okolo 50 osob. Doping praktycznie przez caly mecz z jednej i z drugiej strony.
Gdy zaspiewalismy kilka razy wspolnie halas na hali byl niesamowity. Wielkie pozdro dla wszystkich z Krakowa, i gratulacje za stworzenie na naszej hali prawdziwego widowiska. Mam nadzieje ze my tez dalismy rade mimo ze bylo nas troche mniej. Jeszcze raz gratulacje i pozdrowienia :lol:

Trzej Królowie Wielkich Miast, Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk, Ślask, Wisełka, Lechia Gdańsk!!!

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 24 lutego 2007, 20:50

Coś czuje że jeszcze raz przyjedziemy do Brzegu bo pewnie bedziecie poza 8 , i na naszym meczu nic nie pokazalisci
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 24 lutego 2007, 20:52

w sumie masz racje, ale jezeli dojdzie do spotkania z Wami, to moze byc niezle widowisko na trybunach, oczywiscie wolalbym spotkac sie z Wami dopiero w kolejnym sezonie :)

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 24 lutego 2007, 20:53

Ja mam nadzieje ze sie spotkamy w nastepnym sezonie. Pozdro
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 24 lutego 2007, 22:46

Prawda przyjezdna ekipa była bardzo liczna kiedy przyszełem an sale zbladłem jak scianka gdy zobaczylem grupe 70 osob pełne zaskoczenie.
DOping fantastyczny na hali hałas jak nigdy mordy powyklrzywiane po obu stronach mimo że było ans mniej myśle ze daliśmy rade. Prawda ż ekbice z Krakowa byli bardzo dobrze przygotowani wizualnie i ich gardła etz moccc ale najważneijesze ze Brzeg nie zostawał dłuzny

PZdro KRAKÓW I WROCŁAW i oczywiscie PRETORIANIE Z MŁYNA:p

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 24 lutego 2007, 23:51

Ekipa samochodowa już w domku.

Było fajnie, choć z naszej strony doping jak na liczbę średni.

Brzeg głośno dopinguje choć ciężko ocenić w decybelach :)) jak się samemu dopinguje przez całe spotkanie.

Ogolnie wyjazd na plus.

Hej Śląsk! Wielkie dzięki z wsparcie!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 lutego 2007, 23:59

Wlasciwie moglbym skoiowac to co napisał Marco. Od nas sporo osob, doping niezły, choc mogło byc sporo lepiej. Przed meczem oprawa "karnawałowa" (maski, czapeczki, balony), bo meczu serpentyny.

Gospodarze spiewali prawie cały mecz z momentami przerw, ale jego jakosc trudno ocenic przy takim rozmieszczeniu na trybunach. Pare razy wspolne pozdrawianie Slaska. Ogólbnie wyjazd na "+"
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 lutego 2007, 00:00

Nasza oficjalna liczba to 75 osob - tyle sie przez nasz sektor przewinelo, w tym okolo 10 fanow Śląska Wrocław którym dziękujemy za wsparcie i 'prowiant'. Nasz doping jak na taką liczbe napewno mógł być lepszy ale nie było też źle.

Odra moim zdaniem wypadła bardzo dobrze, było ich może nieco od nas mniej w młynie (choć jak na standarty plkk to i tak sporo) ale byli głośni za co wielki plus.

Wspólne śpiewy o Śląsku i takie tam bajery, ogólnie atmosfera pozytywna.

rozbawił mnie ochroniarz który do mojego kolegi stwierdził że wyprowadzi nas tyłem, bo chyba niechcemy się spotkać z 'tamtymi' mając na myśli kibiców Odry.. No cóż, kumaty to on za bardzo nie był :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 25 lutego 2007, 00:02

Liquidor pisze:
rozbawił mnie ochroniarz który do mojego kolegi stwierdził że wyprowadzi nas tyłem, bo chyba niechcemy się spotkać z 'tamtymi' mając na myśli kibiców Odry.. No cóż, kumaty to on za bardzo nie był :wink:

Heh fajnie mi sie z nim gadalo :P ... kretyn jakich malo :P Pozdro SLASK :) Bylo zajebiscie .... ODRA na wielki plus... naprawde byli bardzo glosni i za to slowa uznania !!! Brawo chlopaki

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 25 lutego 2007, 00:29

Liquidor pisze:Nasza oficjalna liczba to 75 osob - tyle sie przez nasz sektor przewinelo, w tym okolo 10 fanow Śląska Wrocław którym dziękujemy za wsparcie i 'prowiant'.
Wspólne śpiewy o Śląsku i takie tam bajery, ogólnie atmosfera pozytywna.
:wink:

Z naszego wyjazdu do Brzegu pamiętam kibiców Ślaska Wrocław, którzy częstowali "PROWIANTEM" :lol: :lol:
Tylko,że to oficjalnie byli kibice Moto Jelcz Oława :!: :lol:
Jeżeli to byli ci sami fani to zajebiście podrawiam :!: :!: :!:
Mam zdjęcia tych kibiców :!: :!:
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 00:45 przez BasketFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 lutego 2007, 00:39

prowiant specjalnie napisałem w '..' żeby zaznaczyć o jaki rodzaj prowiantu mi chodziło 8)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 25 lutego 2007, 00:47

Ochroniarze nie grzesza inteligencja, ale pies ich tracal, wazne ze wrazenia dobre. Dzieki za pozytywna ocene dopingu, jeszcze raz pozdro i dzieki za przyjazd.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 lutego 2007, 00:48

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 25 lutego 2007, 09:37

Coz mozna powiedziec :?:

Kibicow Wisly bylo tyle, ze moglem sie czuc na wyjezdzie tyle tylko ze do domu mialem blizej :wink: Na hali istne pieklo mysle ze ludzie w srodkowym sektorze mieli niezle "stereo dopingowe"... My staralismy sie jak moglismy ale przyjezdnych bylo wiecej o okolo 30 osob ( :!: )
Slowa uznania dla Wislakow za wyglad i przygotowanie, doping przez caly mecz i bardzo kulturalne zachowanie. Od Was sie mozna uczyc...
Mysle ze nasz doping tez wypadl niezle jak na taka liczbe ludzi w mlynie...
Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 25 lutego 2007, 14:32

Obrazek
Obrazek

Hehe tak sie bawi tak sie bawi WISEŁKA :)!!!!
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 19:43 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kibice”