21 kolejka: AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

21 kolejka: AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice

Postautor: Lisu » 25 lutego 2007, 15:47

Co tu taka cisza? Włókniarz był w Gorzowie? Jak tam kibice miejscowych???

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 25 lutego 2007, 20:06

z tego co wiem Włokniarza cale 0 a doping zenada ale to wiem od kogos kto byl na meczu i to sa jego slowa
Stilon

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 25 lutego 2007, 20:07

osobiscie nie zauwazylem kibicow druzyny przyjezdnych...a co do dopingu to szkoda gadac...slabiutko a zapowiadalo sie po meczu w Polkowicach ze cos idzie w dobra strone...mam nadzieje ze nasze nowe plany co do poprawy dopingu jakos nam wyjda i nasz w moim odczuciu nawet niezly doping w Polkowicach bedzie sie rozwijal

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 25 lutego 2007, 20:08

Frist pisze:z tego co wiem Włokniarza cale 0 a doping zenada ale to wiem od kogos kto byl na meczu i to sa jego slowa

ja pierdziele ludzie tylko potraficie narzekac a na maecz przyjsc i wspomoc dziewczyny dopingiem nie ma komu...najlepiej to chyba przyniesc sobie popcorn i chipsy i wogole sie nie odzywac bo to wielki wstyd...szkoda slow na pikniki

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 25 lutego 2007, 20:39

10-15 sie stara a 1485 pikników w tym czasie zajada się pop cornem albo w h**a wali .. a do narzekania to wszyscy ! najgorsze że najwięcej na tym tracą laski :/
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Mała
Nowy na forum

Postautor: Mała » 26 lutego 2007, 14:44

Żadnego dopingu nie było....
Literka A, literka Z, literka S jak AZS
bo najlepszy w Polsce jest
Nasz Gorzowski AZS!!!

Awatar użytkownika
My_Life
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: My_Life » 26 lutego 2007, 16:44

Do Mała.

Jeśli Ty żadnego dopingu nie słyszałaś to radze udać się do lekarza.
Może akurat dostaniesz zniżke na aparat słuchowy.

Może super nie było. Ale doping był. (Np.4 kwarta).

A może Ciebie też nie było na meczu? I ktoś kto był Ci powiedział. ?

Dajcie spokój!.

Zamiast krytykować może byście spróbowali swoich sił ?
Obrazek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 26 lutego 2007, 17:55

Mała pisze:Żadnego dopingu nie było....

fajnie kolejni znawcy na temat dopingu .. ale zamiast krytykować sama byś trochę pomogła dziewczynom wspólnym dopingiem !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 26 lutego 2007, 19:17

tadeo86 pisze:
Frist pisze:z tego co wiem Włokniarza cale 0 a doping zenada ale to wiem od kogos kto byl na meczu i to sa jego slowa

ja pierdziele ludzie tylko potraficie narzekac a na maecz przyjsc i wspomoc dziewczyny dopingiem nie ma komu...najlepiej to chyba przyniesc sobie popcorn i chipsy i wogole sie nie odzywac bo to wielki wstyd...szkoda slow na pikniki

spokojnie bo zylka Ci peknie nie dolaczalem sie do dopingu i nei dolacze bo ja mam swoj klub i tam bede tylko dopingowac ale na meczach bywam ale ten odpuscilem wolalem imprezowac. H heh dobre sobie ja Piknikiem <lol2> :lol: :lol: :lol:
Stilon

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 26 lutego 2007, 21:03

panowie każdy ma prawo ocenić nasz doping tak jak on uważa i jak słyszał. on nie krytykuje tylko stwierdza fakty. troche pokory i nie ma sie co tak pienić do każdego co nas skrytykuje bo rzeczywiście doping idealny nie był!

pozdro dla kolesi po szalu :]
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 26 lutego 2007, 22:59

cesare pisze:10-15 sie stara a 1485 pikników w tym czasie zajada się pop cornem albo w h**a wali .. a do narzekania to wszyscy ! najgorsze że najwięcej na tym tracą laski :/
Stary zamow sobie koszulke z takim napisem na klacie. Jak narazie twoje posty to mnie tylko w h... zniechecaja do chodzenia na mecze i prawda jest taka, ze na ostatnich 4 nie bylem. Do tego co laski robia to nie bede wracal, stare tematy i sie zle konczyly.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 26 lutego 2007, 23:57

kyS pisze:
cesare pisze:10-15 sie stara a 1485 pikników w tym czasie zajada się pop cornem albo w h**a wali .. a do narzekania to wszyscy ! najgorsze że najwięcej na tym tracą laski :/
Stary zamow sobie koszulke z takim napisem na klacie. Jak narazie twoje posty to mnie tylko w h... zniechecaja do chodzenia na mecze i prawda jest taka, ze na ostatnich 4 nie bylem. Do tego co laski robia to nie bede wracal, stare tematy i sie zle konczyly.

ktos Ci każe je czytać ? ja nie, więc jak czytasz to tylko na własną odpowiedzialność :D
a dziwne bo ja nie chodzę na mecze dla kogoś z forum tylko po to by obejrzeć dobry mecz .. coś z Tobą jest nie tak ? a że nie chodzisz na mecze to masz powód do chwalenia sorry ale teraz mam wyrzuty sumienia że PRZEZE MNIE AZS STRACIł TAK WSPANIAłEGO KIBICA JAK TY :D:D:D ładnie 8) 8) 8)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 lutego 2007, 00:40

Po tym co widziałem w Polkowicach (na TVP i na fotkach) byłem przekonany, że wreszcie coś się ruszyło w Gorzowie. Widzę że to chyba był tylko jednorazowy zryw, być może się mylę ale od dłuższego czasu jedyne co można przeczytać to Wasze wewnętrzne kłótnie na internecie. Taka sytuacja nie służy budowaniu czegokolwiek. Dziwię się Wam, że w ogóle dopuszczacie do takich sytuacji na ogólnopolskim forum. Takie rzeczy to chyba załatwi się we własnym gronie a nie przed całą Polską.

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 27 lutego 2007, 11:16

Lisu pisze:Po tym co widziałem w Polkowicach (na TVP i na fotkach) byłem przekonany, że wreszcie coś się ruszyło w Gorzowie. Widzę że to chyba był tylko jednorazowy zryw, być może się mylę ale od dłuższego czasu jedyne co można przeczytać to Wasze wewnętrzne kłótnie na internecie.

Problem tkwi bardziej w tym ze Cesare - "lamentuje" że ogół nie spiewa - zamiast cieszyć sie tym kto jest chetny i kogo juz ma.... ( na siłe to tylko mozesz dziwke popychac :P )

Co do dopingu to ze sie napinaja ze w 3 i 4 kwarcie byl doping glosniejszy bo poprostu - były emocje to i ludzie zaczeli reagowac :)

Też trzeba dodać ze w polkowicach pojechalismy my piknikowcy :P moze bez chipsów :P - ale napewno to moze działać jak jada obce osoby i same motywuja do przyspiewek ( i tak powinno byc kazdy zacheca stojacego obok siebie ;p )
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz :P

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 lutego 2007, 11:50

hmm... powiem tak. I radzę Ci ze szczerego serca zebys sobie te slowa dobrze zapamietal: szanuj tych (jak to nazwales ) "pikników" - i ciesz sie, ze ludzie chodzą, bo jeszcze moga nadejsc takie czasy, ze bedzie u Was chodzilo na kosza 100 osob, albo i jeszcze mniej. Wtedy ozłocisz kazdego takiego "piknika" ( a uwierz mi, wiem co mowie: przyklad z naszego chlewa w zeszlym sezonie. w tym jest juz o niebo(albo i dwa) lepiej. ).
druga sprawa: niech te 10-15 osob stara sie jeszcze bardziej niz teraz, niech nigdy nie opadaja na laurach. W 2004 roku w 6 osob zawitalismy do pewnej hali, wypelnionej po brzegi miejscowa widownią. W te 6 osob przekrzyczelismmy ich wszystkich podczas calego meczu. Nie bede pisal o jaka hale chodzi, chociaz niektorzy wiedzą. Tak wiec szanujcie te 10-15 osob - a oni niech staraja sie jeszcze bardziej niz dotychczas.
pozdrawiam i zycze mniej wewnetrzynych klotni - zdzierajcie gardła na hali :wink: :D
reloaded :]

Wróć do „Kibice”