Najładniejsza dziewczyna w zespole
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
ktośtam
najładniejsza koszykarka
pozostając przy swoim zdaniu w sprawie najładniejszej dziweczyny w gorzowskiej drużynie powiem ,że spór w tej kwestii nie ma sensu, bo przypomina kłótnię o wyższość Bożego Narodzenia nad Wilkanocą... po prostu de gustibus est non disputandum...
pozdrawiam serdecznie
pozdrawiam serdecznie
Konstanty Indelfons Gałcz pisze:STILON pisze:PIERWSZA TROJKA WYGLADA MNIEJ WIECEJ TAK:
1. AGNIESZKA SZOTT
2. AGNIESZKA SZOTT
3. AGNIESZKA SZOTT
.
.
.
.1000000000 AGNIESZKA SZOTT
10000000001 CALA RESZTA
co chcesz przezto powiedzieć ?
z mojego punktu widzenia, to sie chlopak zakochal
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Chodzi o Age Szott?? 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
lukasz pisze:spoko, spoko do zakochania jeszcze bardzo daleko panie Konstanty, ale pna naprawde jest bardzo ładna, ba bardzo piękna i trzeba powiedzieć to wprost
pozdrawiam pana Panie Ildefons
No wszystko pieknie tylko że to nie ja napisałem o tym zakochaniu i chyba chodziło o "Stilona' a nie o lukasza- to tak dla sprostowania!
Wygramy z Wami !!

Re: Kasia Czubak
hydraulicy pisze::DNajładniesza i Najpiekniejsza jest Kasia Czubak !!!
![]()
narszcie ktoś zauwazył pannę Czubak
thomas72 pisze:hydraulicy pisze::DNajładniesza i Najpiekniejsza jest Kasia Czubak !!!
![]()
narszcie ktoś zauwazył pannę Czubak![]()
![]()
nie nie kasia nie jsest ladna dajcie sobie luzu tylko aga szott no powiedzmy ze magda kozdron tez moze byc w ostatecxznosci
Konstanty Indelfons Gałcz pisze:lukasz pisze:spoko, spoko do zakochania jeszcze bardzo daleko panie Konstanty, ale pna naprawde jest bardzo ładna, ba bardzo piękna i trzeba powiedzieć to wprost
pozdrawiam pana Panie Ildefons
No wszystko pieknie tylko że to nie ja napisałem o tym zakochaniu i chyba chodziło o "Stilona' a nie o lukasza- to tak dla sprostowania!
wg mjie to oni obaj szlaeja za ta panienka a co ty na to drogi konstanty
kazimierz pisze:(...)tylko aga szott no powiedzmy ze magda kozdron tez moze byc w ostatecxznosci
w jakiej ostatecxznosci

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
kyS pisze:... thomas to tego wywiadu juz w ogole nie bedzie
nie mam pojęcia, kozuni chyba nie ma w Gorzowie, bo pojechała do siebie. pierwszy trening beda miały chyba 03.I.2005 wiec licze ze sie odezwie.
-
hydraulicy
- Nowy na forum
kazimierz pisze:thomas72 pisze:hydraulicy pisze::DNajładniesza i Najpiekniejsza jest Kasia Czubak !!!
![]()
narszcie ktoś zauwazył pannę Czubak![]()
![]()
nie nie kasia nie jsest ladna dajcie sobie luzu tylko aga szott no powiedzmy ze magda kozdron tez moze byc w ostatecxznosci
chyba nie
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
-
ktośtu
Re: najładniejsza koszykarka
ktośtam pisze:pozostając przy swoim zdaniu w sprawie najładniejszej dziweczyny w gorzowskiej drużynie powiem ,że spór w tej kwestii nie ma sensu, bo przypomina kłótnię o wyższość Bożego Narodzenia nad Wilkanocą... po prostu de gustibus est non disputandum...
pozdrawiam serdecznie
Ogólnie to się z tobą całkowicie zgadzam, ta dysusja nie ma sensu... ale i tak najładniejsza jest Aga Szott i nie widzę dla niej konkurencji.
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”