Równi i równiejsi :)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Równi i równiejsi :)

Postautor: Mikey » 28 lutego 2007, 00:53

Na kilku podforach umieściłem prośbę o informacje statystyczne. Odpowiedź przyszla od wszystkich... z wyjątkiem:

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=6105

Komentarz jak sądze zupelnie zbędny, wszak najlepsi z najlepszych nie będą z motłochem stawać do jakiejkolwiek klasyfikacji. Są tradycyjnie ponad wszystkimi...
Obrazek
Obrazek

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 28 lutego 2007, 09:10

Widzę, że tu więcej osób ma problem z odróżnieniem wypowiedzi jednej osoby od wypowiedzi wszystkich kibiców Odry! Ja wypowiedzialem się w swoim imieniu, jeśli ktoś od nas będzie chcial i wie ile osób było na jakim wyjeżdzie to udzieli wam takiej informacji - ale wy zawsze musicie miec rację... troche to przypomina socjalizm z jedną słuszą i prawdziwą ideologią;)

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 28 lutego 2007, 09:14

i jeszcze jedno! nie uważamy sie za najlepszy i nie zamierzam pretendować do tego tytulu - jak byc czytal uważnie co napisalem to byś wiedział:) ale oczywiscie lks ma zawsze racje na tym forum:)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 lutego 2007, 09:16

sory bardzo Panowie i Panie ale ja nie chcę czytać dalszej (potencjalnej) części tego wątku - bo niewątpliwie z żadnym argumentem, nie wiem jak mądrym i wszystko jedno przez kogo napisanym się tu nie zgodzę.

Jeśli moderatorzy "Kibiców" zechcą wątek otworzyć - to proszę bardzo.

Wróć do „Kibice”