Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
above_the_rim
- Amator
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
O której jutro mecz
Na http://www.lzkosz.lodz.pl jest napisane 2007-02-28 MTK Pabianice - Widzew Łódź godz. 00:00 
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
a więc tak....trudno jest grać przeciwko dobrym drużynom niemając dwóch podstawowych centrów, mowa tu o Gosi I Ewelinie. 3 kontuzje i to wszystko w pierwszym meczu
praktycznie 4 ale Hałeczka grała dalej.7 zawodniczek na rozgrzewce-beznadzieja...
A'propos jeszcze meczy no nie da się ukryć że przegrywałyśmy deske ( sama Hela nie jest w stanie zebrać wszystkiego,a nasza 4 czyli Pati no nie oszukujmy się ale nie wygra z zawodniczką która jest od niej o głowę wyższa.
Nie mogłyśmy poradzić sobie ze strefą, a może raczej z trafieniem do kosza z dystansu.Była penetracja do kosza, odrzucenie na obwód no i czysta pozycja do rzutu, niestety żadna nie mogła trafić...
pewnie coś mi się jeszcze przypomni to jakby co dopisze
A'propos jeszcze meczy no nie da się ukryć że przegrywałyśmy deske ( sama Hela nie jest w stanie zebrać wszystkiego,a nasza 4 czyli Pati no nie oszukujmy się ale nie wygra z zawodniczką która jest od niej o głowę wyższa.
Nie mogłyśmy poradzić sobie ze strefą, a może raczej z trafieniem do kosza z dystansu.Była penetracja do kosza, odrzucenie na obwód no i czysta pozycja do rzutu, niestety żadna nie mogła trafić...
pewnie coś mi się jeszcze przypomni to jakby co dopisze
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
Tzn,mysle ze tu nie mozemy sie niczym usprawiedliwic,bo mogłysmy to wygrac,no niestety nie wiem co nam było,ale sie nie udało:|...napewno zabrakło nam kontuzjowanych dziewczyn,pozatym mysle ze zabrakło tez nam zgrania,celnych koszy z półdystansu:/...ale nie ma co gadac,to było do wygrania:/....Miejmy nadzieje ze na juniorkach pójdzie lepiej...
-
above_the_rim
- Amator
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
above_the_rim pisze:wygrana naszych koszykarek 87:60 (?)
niestety trzeba zwrocic uwage na wiele strat po naszej stronie szczegolnie w 3 i 4 kwarcie, ale brawo dziewczyny!:)
Zgadzam sie,teoche hmmm czasami nie dopisywało shczescie w podaniach ktore trafiały prosto w rece dziewczyn z widzewa.
I Bartku ja wiem jakie sa moje powody nie chodzenia, nie wplataj tutaj swoich wątków ktore przemyslash.