22 kolejka: AZS Poznań - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
22 kolejka: AZS Poznań - Tęcza Leszno
Mecz niezwykle ciekawy od strony kibicowskiej a to za sprawą przyjazdu licznej ekipy z Leszna. Z pewnością będzie sie działo w sobotnie popołudnie pod dachem Arenki!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Pozwole sobie na pare słów komentarza jako niezależny obserwator
Teczy ok 25-30 osób plus piknikowcy, AZS w młynie ok. 20, z nimi paru Warciarzy. Siedzialem w róznych miejsach hali i jak dla mnie Tęcza się troche lepiej prezentowała, równiejszy doping mimo tego że ich koszykarki od 2 kwarty przegrywały znacząco. Mieli jeden mały bęben który pomagał w dopingu a nie był jego "gwiazdą", trąbek też mało uzywali. Spiewy zróznicowane, było duzo Chorwackiego i tez ta piosenka Crvenej Zvezdy "ole ole ole ole". Rozwiesili na trybunach jedną flagę sektórówkę "TĘCZA LESZNO NASZA DUMA". Pomijając szale z logiem sponsora to naprawde bardzo pozytywnie byłem zaskoczony nimi. Aha jeszcze AZS w 4 kwarcie macha flagami na kiju a pod koniec odpalili zimne ognie.
Do powyższej oceny dodałbym duuuuużo większy entuzjazm po stronie kibiców z Leszna... fajnie się oglądało kogoś, dla kogo kibicowanie to przyjemność (mimo niekorzystnego wyniku przez 3/4 meczu). Ogólnie widać MEGA WIELKI postęp od czasu, gdy widziałem kibiców z Leszna ostatnio. BRAWO!
W AZSie generalnie na tym meczu trochę jednak ciszej i sporo smutniej niż u rywali z trybun
Wydaje się, że brak było kogoś z jajami, entuzjazmem i spontanicznością, kto poprowadziłby doping w każdej sekundzie meczu (zimne ognie...
) i zaraziłby całą resztę wariactwem;)... Bury DO BOJU!!!!:)
Reasumując ... na trybunach moim zdaniem AZS/Warta/PSŻ - Tęcza Leszno 63:70
.. choć mecz bardziej zacięty i wyrównany niż na boisku:)
W AZSie generalnie na tym meczu trochę jednak ciszej i sporo smutniej niż u rywali z trybun
Reasumując ... na trybunach moim zdaniem AZS/Warta/PSŻ - Tęcza Leszno 63:70
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']