22 kolejka:CCC Polkowice-Cukierki Odra Brzeg 89-64
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
matishe pisze:orzel11 pisze:DO BOJU ODRA a ty matishe nie bądź taki cwaniak zobaczymy jak wasza jelenia góra zagra czyżby pogrom?
Przepraszam, ja i cwaniakprzecież napisałem że jestem za CCC i Życze im powodzenia w wygranej nad Wami
tylko tyle..
Pozdro. A jezeli chodzi ci o nasz mecz to zapraszam do działu Jelenia - Łódź
Widzisz jednak nie bylo pograomu lecz my wygralismy:)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
PzDr Poznan:)
PzDr Poznan:)
- polite boy
- Żak
MatiuJG pisze:matishe pisze:orzel11 pisze:DO BOJU ODRA a ty matishe nie bądź taki cwaniak zobaczymy jak wasza jelenia góra zagra czyżby pogrom?
Przepraszam, ja i cwaniakprzecież napisałem że jestem za CCC i Życze im powodzenia w wygranej nad Wami
tylko tyle..
Pozdro. A jezeli chodzi ci o nasz mecz to zapraszam do działu Jelenia - Łódź
Widzisz jednak nie bylo pograomu lecz my wygralismy:)
nie pisz na temat meczu Jelenia Góra-ŁKS
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szkoda Stal Brzeska, że niestety będziecie w play out
Ale... live is brutal
Niestety

Ale... live is brutal
Niestety
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
no to może w koncu jakiś komentarz o meczu, a nie wiecznie o kibicach
Mecz od początku pod nasze dyktando. bez wiekszych problemow odjezdzamy na kilka punktow i systematycznie tylko powiększamy przewagę. Przyznam sie szczerze, że spodziewałem się dużo lepszej postawy Cukierków, ale widać było że grają o życie, a gdy nie ukłądało sie po ich myśli, to nie wychodziło im już nic. Jedynie Kim starała się coś wskórać, ale co ona może sama? Naszym wczoraj rewelacyjnie wchodziły trójki. do przerwy 80% (8/10). Po meczu 14/22 ... życzyłbym sobie wiecznie takiej skuteczności zza łuku... Myślę, że w dużej mierze to wlasnie trójki ustawiły nam meczyk. Gdy Odra odrabiała kilka punkcików, padały 2-3 trójki i po zawodach
Bardzo fajna postawa Monique Coker, która choć zagrała tylko 25 minut, to i tak pokazała sie z bardzo dobrej strony. Jak za starych dobrych czasów
Tausha - kilka razy piłka wręcz wyleciała jej z obręczy, ale ogolnie tez duży pozytyw. z resztą na dobry wynik złożyły się wszystkie laski. Każda, która pojawiła się na parkiecie, wprowadzała coś do drużyny. i myślę, że znów wygrała zespołowość. i oby tak do końca...
Mecz od początku pod nasze dyktando. bez wiekszych problemow odjezdzamy na kilka punktow i systematycznie tylko powiększamy przewagę. Przyznam sie szczerze, że spodziewałem się dużo lepszej postawy Cukierków, ale widać było że grają o życie, a gdy nie ukłądało sie po ich myśli, to nie wychodziło im już nic. Jedynie Kim starała się coś wskórać, ale co ona może sama? Naszym wczoraj rewelacyjnie wchodziły trójki. do przerwy 80% (8/10). Po meczu 14/22 ... życzyłbym sobie wiecznie takiej skuteczności zza łuku... Myślę, że w dużej mierze to wlasnie trójki ustawiły nam meczyk. Gdy Odra odrabiała kilka punkcików, padały 2-3 trójki i po zawodach
-
matishe
- Żak
orzel11 pisze:DO BOJU ODRA a ty matishe nie bądź taki cwaniak zobaczymy jak wasza jelenia góra zagra czyżby pogrom?
No cóż 9 miejsce
POLKOWICE GRATULACJE! POGROM
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
matishe pisze:orzel11 pisze:DO BOJU ODRA a ty matishe nie bądź taki cwaniak zobaczymy jak wasza jelenia góra zagra czyżby pogrom?
No cóż 9 miejscenaprawde szczere wyznania współczucia że przegraliście z CCC POLKOWICE
i 9 miojesce...
![]()
![]()
POLKOWICE GRATULACJE! POGROM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pzdr.
Ale się napinacie na każdym kroku...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
matishe
- Żak
ginda pisze:matishe pisze:orzel11 pisze:DO BOJU ODRA a ty matishe nie bądź taki cwaniak zobaczymy jak wasza jelenia góra zagra czyżby pogrom?
No cóż 9 miejscenaprawde szczere wyznania współczucia że przegraliście z CCC POLKOWICE
i 9 miojesce...
![]()
![]()
POLKOWICE GRATULACJE! POGROM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pzdr.
Ale się napinacie na każdym kroku...
ginda ja sie napinam
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
Jeszcze nie potrafie dojść do siebie po tym wszystkim... powiem wprost i krótko: Gdybyśmy mieli innego trenera - trenera z zasadami i autorytetem wśród koszykarek. Trenera, który jak powie to koszykarki sluchają go i wierzą w to co on mówi to napewno wygralibyśmy jeden mecz więcej... Oczywiście zwolennicy trenera, a tacy tez są na forum, będa mówić ze to wina koszykarek, ktore nic nie grają, że to wina budżetu bo jest jeden z najniższych w lidze, ale do mnie te argumenty nie docierają!! Koszykarki nie mają mobilizacji, aby grać i wygrywać. NA meczu zamiast mysleć o tym co sie dzieje to większość myśli o tym co bedzie po meczu- zeby się napić, spotkać z chłopakiem, z rodziną... to jest skandaliczne!! Pewnie w Brzegu znów myślą, że kibice przyjda na kolejny mecz i będą spiewąc "Nic się nie stało..." a właśnie ze się stało!! Weżcie dziewczyny się w garść, bo gracie w basket z przyjemności, a nie z przymusu... a niestety na parkiecie jest inaczej....
NIE jestem bardzo zaskoczony wynikeim meczu natomiast liczyłem an dużo lepszą postawe zawodniczek z Brzegu. Jedynie Kim starał się czasem cos podkęcić dołanczała do neij Amber ale reszta bez życia zero chęci do gry a do tego trener bez pomysów na gre, zero widocznych zmian. Dziewczyny miały okres rewelacyjnej gry ale enisety przegrały najwaznieszy emcz o wsyztko z JElenią i w tamtym meczu straciły play offy moim zdaniem
pozdrawima
pozdrawima
Skoro zaczelismy dyskusje o naszym trenerze to nie moge pozostac obojetny. Jak wspomnial juz Wojtek sa wsrod nas zwolennicy Krzysztofa Kubiaka ale jego przeciwnikow jest znacznie wiecej. Trener bez zadnej koncepcji na kazde spotkanie, to ze koszykarki sa myslami nie na meczu a juz po nim to wina tylko i wylacznie trenera ktory powinien ustawic zespol tak aby tworzyl on kolektyw, bez zadnych przywilejow dawanych poszczegolnym zawodniczkom. Gadanie o niskim budzecie to zaden argument bo patrzac na potecjal zespolu to druzyna ktora mogla sporo namieszac w plkk i zajac calkiem wysokie miejsce na koniec sezonu mimo tak wyrownanej ligi. Z racji tego ze mimo iz moze utrzymamy sie w lidze, bedzie to najprawdopodobniej koniec kosza w Brzegu (zapewne na baaardzo dlugie lata). A potrzeba jest tylko jedna: zmienic trenera i dac szanse komukolwiek innemu, nawet trenerom kosza ktorzy szkola brzeska mlodziez, nowe pomysly, nowy styl prowadzenia zespolu i silna reka trenera ktory potrafi uderzyc w stol. Takie jest moje zdanie na ten temat, i wierze jak nigdy dotychczas ze ludzie ktorym zalezy na dobru brzeskiej koszykowki zrobia wszystko zeby do jej upadku nie doszlo.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”