MŁODZIEŻÓWKA - zgrupowanie w Polkowicach

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Re: MŁODZIEŻÓWKA - zgrupowanie w Polkowicach

Postautor: Seba » 29 grudnia 2004, 20:25

Shrek pisze:Pragnę przeprosić Magdalenę Leciejewską za to że nie uwzględniłem jej wśród zawodniczek stanowiących o sile reprezentacji U-20,ale nie zrobiłem tego specjalnie.Dobrze wie sama zainteresowana jak bardzo w nią wierzyłem i wierzę ale widać wystarczy raz o tym nie wspomnieć i wielkie oburzenie a może trzeba się zastanowić dlaczeg: że może to tylko przeoczenie.Ale gdzie tam Lecia nie pamięta o takich sprawach jakie miały rok temu miejsce.Przypomnij sobie Lecia!!!

Hmmm... a kto się burzył :D Ja tylko się trochę zdziwiony zapytałem. Przecież wiadomo, że brak Leci, jako siły napędowej w jakiejkolwiek reprezentacji Polski, to tylko chwilowe przeoczenie ;) Lecia nie pamięta? Hmmm... tego co prawda nie rozumiem, ale wydaje mi się, że Lecia pamięta o wszystkim.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2004, 00:46 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Shrek
Amator

Re: MŁODZIEŻÓWKA - zgrupowanie w Polkowicach

Postautor: Shrek » 29 grudnia 2004, 20:29

Seba pisze:
Shrek pisze:Pragnę przeprosić Magdalenę Leciejewską za to że nie uwzględniłem jej wśród zawodniczek stanowiących o sile reprezentacji U-20,ale nie zrobiłem tego specjalnie.Dobrze wie sama zainteresowana jak bardzo w nią wierzyłem i wierzę ale widać wystarczy raz o tym nie wspomnieć i wielkie oburzenie a może trzeba się zastanowić dlaczeg: że może to tylko przeoczenie.Ale gdzie tam Lecia nie pamięta o takich sprawach jakie miały rok temu miejsce.Przypomnij sobie Lecia!!!

Hmmm... a kto się burzył :D Ja tylko się trochę zdziwiony zaptałem. Przecież wiadomo, że brak Leci, jako siły napędowej w jakiejkolwiek reprezentacji Polski, to tylko chwilowe przeoczenie ;) Lecia nie pamięta? Hmmm... tego co prawda nie rozumiem, ale wydaje mi się, że Lecia pamięta o wszystkim.

Lecia ma jakieś pretensje.Nie do ciebie w tym momencie biłem.

Gość

Postautor: Gość » 30 grudnia 2004, 12:19

Piszecie o p...!!!!!!!Czy ktoś zna wyniki sparingów młodzieżówki z CCC???JAK GRAŁY MŁODE GWIAZDY?

Awatar użytkownika
Marcyś
Nowy na forum

Postautor: Marcyś » 30 grudnia 2004, 17:28

Anonymous pisze:Piszecie o p...!!!!!!!Czy ktoś zna wyniki sparingów młodzieżówki z CCC???JAK GRAŁY MŁODE GWIAZDY?

Grały naprawdę bardzo dobrze , wyników dokładnie nie pamiętam choć przegrały niewielką ilością mecze z CCC , ale waleczność i chęć pokazania się z jak najlepszej strony dziewczyn daje dużo do myślenia w meczach myśle że o czołowe miejsca! Jeszcze wszystko się okaze jak zespół będzie w pełni sił... życze szybkiego zgrania się i powodzenia w następnych zgrupowaniach !

brzydki nzl

Postautor: brzydki nzl » 31 grudnia 2004, 15:25

Marcyś pisze:
Anonymous pisze:Piszecie o p...!!!!!!!Czy ktoś zna wyniki sparingów młodzieżówki z CCC???JAK GRAŁY MŁODE GWIAZDY?

Grały naprawdę bardzo dobrze , wyników dokładnie nie pamiętam choć przegrały niewielką ilością mecze z CCC , ale waleczność i chęć pokazania się z jak najlepszej strony dziewczyn daje dużo do myślenia w meczach myśle że o czołowe miejsca! Jeszcze wszystko się okaze jak zespół będzie w pełni sił... życze szybkiego zgrania się i powodzenia w następnych zgrupowaniach !

widzialem tylko pierwszy mecz, ktory skonczyl sie wynikiem 87-63 (albo 87-65, moge sie mylic :wink: ) dla CCC. nie wiem jak to wygladalo w kolejnych sparingach (mialy sie odbyc 3 mecze), ale gra reprezentantek nie stala na najwyzszym poziomie. nasze od poczatku kontrolowaly spotkanie i tylko w trzeciej kwarcie przez zbyt duza "finezje" w ataku przeciwniczki zblizyly sie na 5 punktow, pozniej jednak uporzadkowaly gre i znowu odskoczyly. mecz byl bardzo towarzyski, obaj trenerzy dali pograc wszystkim dziewczynom.

pozdrawiam

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 stycznia 2007, 20:56

Tak se szukam czegos ciekawego na forum, patrze a tu zgrupowanie kadry mlodziezowej w Polkowicach. Jak se przypomne jak wtedy fajnie bylo hehe :D:D

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”