Statystyki wyjazdowe 2006/2007

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 04 marca 2007, 17:54

35 osób dopingujących z Gorzowa w Toruniu + ok 15 oglądaczy z Gorzowa
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 05 marca 2007, 01:03

Mytek pisze:no juz nie przesadzajcie z tą liczba 60 :roll: było Was duzo, aczkolwiek chyba raczej nie az tak...

Ja bym ocenił na 20-25 dopigujących. Ale globalnie to napewno około 50-60. Tylko tam gdzie siedzieliśmy z Sebą było około 15 osób za Lesznem. Nie znam się co jest tu liczone? Ci ,,za,, czy ci krzyczący więc to tak dla info.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 05 marca 2007, 10:35

Widzę, że rozpiętości są duże odnośnie meczu AZS Poznań-Tęcza. Dla mnie najbliżej prawdy jest Seba. Według mnie ok. 40 osób dopingujących z Leszna + minimum około 80 osób mniej aktywnych z Leszna.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 marca 2007, 15:09

to co was było 120??
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 05 marca 2007, 15:25

No a skąd nagle Arena tak się zapełniła? Ktoś z AZS-u powiedział, że 1000 osób było na meczu. Chyba nie klasa przeciwnika to spowodowała... Bardzo dużo z Leszna przyjechało prywatnie + autokar z 50-oma osobami. Więc spokojnie mogło być 120 jeśli nawet nie więcej (Seba wyliczył 140)

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 marca 2007, 15:32

patrese pisze:Bardzo dużo z Leszna przyjechało prywatnie + autokar z 50-oma osobami. Więc spokojnie mogło być 120 jeśli nawet nie więcej (Seba wyliczył 140)

a moim zdaniem "troszke" przesadzasz :? :shock: zakładając, ze rzeczywiscie było was te 120, w tym 50 autobusem, to nawet gdyby w kazdym samochodzie było po pieciu kibiców (max), to wychodzi 14 osobówek. w przypadku 140 liczba roznie do 18. Jak dla mnie troche mało prawdopodobny wynik :|

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 05 marca 2007, 15:45

Kuba pisze:
patrese pisze:Bardzo dużo z Leszna przyjechało prywatnie + autokar z 50-oma osobami. Więc spokojnie mogło być 120 jeśli nawet nie więcej (Seba wyliczył 140)

a moim zdaniem "troszke" przesadzasz :? :shock: zakładając, ze rzeczywiscie było was te 120, w tym 50 autobusem, to nawet gdyby w kazdym samochodzie było po pieciu kibiców (max), to wychodzi 14 osobówek. w przypadku 140 liczba roznie do 18. Jak dla mnie troche mało prawdopodobny wynik :|

Z kolegą już nie zamierzam się więcej kłócić :wink: ale niektórzy nie musieli przyjeżdżać samochodami, bo w Poznaniu po prostu mieszkają albo przebywają. Poza tym co to jest na Leszno te kilkanaście samochodów, jeśli w Trapezie na mecze przychodzi na każdy mecz ponad 1000 widzów, a z Leszna do Poznania jest 75 km i wiele ludzi z Leszna jest związanych z Poznaniem pracą, uczelnią i rodziną itp.

Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 05 marca 2007, 16:12

Zauwaz ze duzo osób tez studiuje w Poznaniu i przyszli an mecz!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 05 marca 2007, 16:22

Studentów chyba się nie wlicza do liczby. Z tego co pamiętam, taka sama sytuacja miała miejsce z Gorzowem, gdzie było ich w Poznaniu ok. 40, ale została im zaliczona liczba 11. Bo reszta to byli ludzie przebywający w Poznaniu.
PS Mogę się mylić.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 marca 2007, 16:44

:lol: :lol: :lol: :lol: juz nie przesadzajcie :!: 140 osob z leszna :shock: jeszcze pare postow i dojdzie do tego, ze na te 1000 osob w arenie wiekszosci byla z leszna :lol: :lol:

dopingowalo ok. 30 osób. i to powinno zostac zaliczone. basta.

reszta? no cóż. temat ten zwie sie STATYSTYKI WYJAZDOWE - no chyba nie mozna powiedziec, ze studet (pochodzący z leszna) ktory na mecz przyjechal sobie z np: Akumulatorów(taki akademik przy Kaponierze) jest na WYJEŻDZIE :!: to samo tyczy sie osob, ktore mieszkaja w Poznaiu - no jakos trudno zaliczyc "pójście do areny" jako WYJAZD jesli mieszka sie w Poznaniu.

No offence w stosunku do sympatyków Teczy: ja poprostu przedstawiam swoje zdanie, wobec tych (wg mnie) wyolbrzymionych liczb jakie sie tutaj pojawiają.
reloaded :]

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 05 marca 2007, 16:52

[quote

[/quote]

Powiem tak było nas około 40 dopingujacych i tyle wpiszcie , widze ze tu jest co chwile zanizanie albo zawyzanie danych , bezprzesady , przyjechał nas 50 autobusem i z tego z 10 osó siedziało na trybunach!!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 marca 2007, 17:26

I na tym pozostańmy! Koniec w tym temacie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 marca 2007, 17:35

z tego co mi wiadomo to 16 kibiców Lotosu w Krakowie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 05 marca 2007, 18:55

Mytek pisze::lol: :lol: :lol: :lol: juz nie przesadzajcie :!: 140 osob z leszna :shock: jeszcze pare postow i dojdzie do tego, ze na te 1000 osob w arenie wiekszosci byla z leszna :lol: :lol:

reszta? no cóż. temat ten zwie sie STATYSTYKI WYJAZDOWE - no chyba nie mozna powiedziec, ze studet (pochodzący z leszna) ktory na mecz przyjechal sobie z np: Akumulatorów(taki akademik przy Kaponierze) jest na WYJEŻDZIE :!: to samo tyczy sie osob, ktore mieszkaja w Poznaiu - no jakos trudno zaliczyc "pójście do areny" jako WYJAZD jesli mieszka sie w Poznaniu.

No offence w stosunku do sympatyków Teczy: ja poprostu przedstawiam swoje zdanie, wobec tych (wg mnie) wyolbrzymionych liczb jakie sie tutaj pojawiają.

Liczcie sobie jak chcecie. Ja tylko mówię, że ogółem na trybunach Areny było w sumie ok. 120 osób kibicujących mniej lub bardziej za Tęczą. Jakie to ma znaczenie skąd przyjechało? A jeśli ja mieszkam w Poznaniu i jestem na każdym meczu Tęczy w Lesznie to w takim razie zaliczysz mi też te wyjazdy? :wink:

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 marca 2007, 19:11

Mytek... nie bulwersuj się;)

Tak, jak już pisałem... ja zaliczyłbym do statystyk 35-40 osób w szalikach (ci, którzy stali obok parkietu)... co nie zmienia faktu, że w Arenie za Lesznem było NAPRAWDĘ o wiele, wiele więcej osób. I nie wiem zupełnie Mytek skąd to zdziwienie i zarzuty o przesadzaniu :? Przecież w Lesznie grają również Poznanianki (i nie tylko... Pozdrowionka Talar! ;) ), które mają sporo kibiców (np Siwa, która na bank przyciagnęła na ten mecz sporo osób, które w Arenie na innych meczach nie goszczą). Tych osób do statów liczyć nie można, co nie zmienia faktu, że za AZSem to one NA PEWNO nie były;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Kibice”