Play off: AZS PWSZ Gorzow - AZS Poznan

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Play off: AZS PWSZ Gorzow - AZS Poznan

Postautor: elen » 06 marca 2007, 22:27

W pierwszej rundzie play-off Inea AZS Poznań będzie grać z AZS PWSZ Gorzów. Pierwsze dwa spotkania odbędą się w Gorzowie (17,18.03) natomiast trzeci mecz w Poznaniu w środę 21.03 godz.18 Arena, ewentualne 4 spotkanie odbędzie się również w Poznaniu 26.03 o godz. 18 Arena.

źródło: azs.poznan.pl

Osobiści mam nadzieje ze to jakis zart, bo takie terminy raczej wykluczaja wyjazd dużej grupy kibiców, co nie byłoby pozytywnym zjawiskiem. Strona plkk.pl nie potwierdza narazie tych terminów.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 06 marca 2007, 23:10

Sroda czy poniedzialek to i tak jadymy wiec nie ma najmniejszgo problemu...wyklucza to wyjazd duzej liczby kibicow?...no zobaczymy jak sie potocza dwa pierwsze mecze w Gorzowie...przy dwoch zwyciestwach AZS PWSZ-u chetnych przypuszczam i tak bedzie od groma...wiec narazie nie popadajmy w histerie

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 marca 2007, 23:23

To jest chyba jedna wielka pomylka. Zobaczcie w zalaczniku jaki jest rozklad meczy... Ktos musial byc ladnie p#^#^#^@y zeby mecz ustalic na srode lub poniedzialek... Szook.. mam nadzieje ze to pomylka
AZS PWSZ Sowood
17.03 | 18.03 | 24.03
Inea AZS
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 marca 2007, 23:33

Endrju pisze:To jest chyba jedna wielka pomylka. Zobaczcie w zalaczniku jaki jest rozklad meczy... Ktos musial byc ladnie p#^#^#^@y zeby mecz ustalic na srode lub poniedzialek... Szook.. mam nadzieje ze to pomylka
AZS PWSZ Sowood
17.03 | 18.03 | 24.03
Inea AZS

te daty ktore podales to akurat sobota i niedziela. i zauwaz ze terminarz jest taki sam dla wszytskich klubow :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 marca 2007, 00:17

Odkąd pamietam a pamietam cos tak od ok 1994 r play-offy zawsze toczyły sie wg ukladu sobota, niedziela-środa, czasem czwartek, także nie widzę w tym niczego zaskakującego.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 07 marca 2007, 10:34

Mikey pisze:Odkąd pamietam a pamietam cos tak od ok 1994 r play-offy zawsze toczyły sie wg ukladu sobota, niedziela-środa, czasem czwartek, także nie widzę w tym niczego zaskakującego.

A mi sie wydawało że toczyły sie w weeekendy, przynamniej poczatkowe mecze rundy play off. Ale jeśli to prawda z tymi terminami które podałem wyżej to porażka. I to tylko ze względu że Poznań nie ma hali.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 07 marca 2007, 10:39

Wydaje mi się ze te terminy co podał AZS Poznań moga okazać sie prawdziwe. Chodzi o to ze 24 i 25 Arena jest zarezerwowana dla kogos innego i nie mozna tam rozegrac meczu. Na poczatku była mowa zeby przeniesc mecz do innej hali ale widze ze chyba raczej zmieni sie termin a hala zostanie ta sama. Ale to i tak niewazne kiedy. Wazne ze wygramy. Czy sobota czy środa i tak napewno znajdą sie chetni na wyjazd.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2007, 00:06 przez tomaszek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 07 marca 2007, 11:33

Jesli beda faktycznie takie terminy to niestety ja odpadam z wyjazdu :? mam nadzieje ze bedzie nieco inaczej :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2007, 11:39

Ja zabiore głos w tej sprawie jako ten co coś wiecej wie !
Otóż niemożliwe jest aby mecze odbyły sie w Poznaniu w wyznaczonych terminach tj. 24 i ew. 25 marca a to z tego względu że w tym czasie w Arenie są jakieś targi które termin miały już dawno zaklepany!
PLKK nie dopuściło także "Chwiałki" do rozgrywania w niej meczów fazy playoff, a ewentualna gra w nowej hali AWF też odpada bo nie przeszła ona jeszcze badań technicznych i niezostała oddana do użytku.

Więc nasi działacze gorączkowo poszukiwali wolnych terminów w Arenie i dlatego też taki termin a nie inny. Myśle że i tak korzystna jest środa na 18:00 bo równie dobrze mecz mógłbyć przed południem :P

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 marca 2007, 11:39 przez MARAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 marca 2007, 11:39

Nie no szook :/ jak to sie okaze prawda ze w Srode i ew. Poniedzialek odbeda sie mecze. Jednak zrobie wszystko aby jakos ze Szczecina dotrzec na mecz :D Moze kosztem kilku wykladow lub cwiczen :P
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 07 marca 2007, 12:47

Endrju pisze:Nie no szook :/ jak to sie okaze prawda ze w Srode i ew. Poniedzialek odbeda sie mecze. Jednak zrobie wszystko aby jakos ze Szczecina dotrzec na mecz :D Moze kosztem kilku wykladow lub cwiczen :P

Endrju tak jak teraz czyt. 12.30 mozna powiedziec że mamy luz więc do 18 spokojnie do Poznania dojedziemy :D
pytanie tylko czy z Gorzowa będzie jakiś transport większej liczby kibiców organizowany mam nadzieję że TAK i w dużej liczbie zjawimy się na Poznańskiej hali :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 marca 2007, 15:12

A jednak w srode 3 mecz bedzie:/ nie dobrze.. bo sprawdzalem polaczenia Szczecin-Poznan... i pociagi sa albo o 12.50 lub 14.50 i w poznaiu 15.30 lub 17.30... a gorzej z powrotem :/ bo albo o 20.20 albo 2.30 :( A ja mam do 13.00 laborki wiec.. chyba ze sie zwolnie malo realne... Ktos mi moze powiedziec jak daleko jest od dworca glownego w Poznaniu na hale AZS POZNAN ?

tomaszek

Postautor: tomaszek » 07 marca 2007, 22:38

Niema tego złego co na dobre nie wyjdzie. Ja w sobote 24-tego mam obrone magisterki wiec niedał bym rady jechać ale w środę to jadę na 100%. Mam nadzieje że bedzię organizowany wyjazd. No i ekipa pewnie tez się znajdzie. Co najmniej taka jak była w Toruniu.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2007, 00:07 przez tomaszek, łącznie zmieniany 4 razy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2007, 23:08

Do Endrju:

Wyjdz na Most Dworcowy do góry i tam na przeciwko tego przeszklonego wejścia na targi jest przystanek! Wsiądź w tramwaj nr 6 w strone Budziszyńskiej i wysiądz na przystanku Rondo im. Nowaka-Jeziorańskiego! Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

pako
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: pako » 09 marca 2007, 18:45

a ja mam szkołe
phiiii
a co tam szkoła:P
napewno sie nie zawali :P:P:P
NA GÓRZE KIBICE!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!