Statystyki wyjazdowe 2006/2007
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Belfer
- Żak
Nie rozumiem dlaczego nie wliczasz Mytek osób które przebywały (przebywają) w Poznaniu i przyszli dopingować swoją drużynę. Na studiach cześciej bywałem w akdemiku na Lumumby w Łodzi niż w domu, więc na derbach na ŁKS byłem u siebie? czy na wyjeździe? Mieszkam teraz pod Pabianicami więc jak jestem na meczu Włókniarza to mam zaliczony wyjazd czy nie?
cze.
cze.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zwisa mi to ile osób wpiszecie do tej listy , było nas duzo w Poznaniu i nie ma sie co kłóćic bylismy tam aby dopingowac nasza druzyne aby wygrała , lecz nie udało sie to , ale trzeba dopingowac ich przez cały mecz
, a nie bylismy tam po to żeby zrobic sobie duze statystyki
Pozdro for all
Pozdro for all
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Wczoraj na treningu bylem i byl w ziomek co bym w Pabanicach jedna osoba !!!chcesz dam ci nr gg Sroki naszego trenera i sie jego spytaj tylko podam na priv... 
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Sprawa jest bardzo prosta. do statystyk powinni być zaliczani tylko Ci kibice którzy posiadają barwy i są w grupie która nie ukrywa swoich sympati. To, że ktoś dwa razy zaklaszcze (Ja po akcji czy AZSu czy Tęczy to robiłem) a siedzi cicho ten odpada. szybko by się to skończyło. Co ztego ,że jakaś osoba była gdzieś tam a nie dopingowała? Żeby było uczciwie. Tęczy w Poznaniu około 25-30. Ludzi sympatyzujących z zespołem z Leszna około 60-70. Ale tylko ta pierwszą liczbę bym zaliczał.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie: