zakladam temat, poniewaz moze to forum odwiedza ktos, kto bedzie w stanie pomoc Lisowi. Uwazam, ze moja wiedza moze byc nie wstarczajaca, dlatego zwracam sie do was z ta prosba. A chodzi mu o to:
Lisu pisze:Witam wszystkich którzy poświęcili swój cenny czas na przeczytanie mojego tematu. Zwracam się z ogromną prośba do was wszystkich użytkowników KKforum o udzielenie mi pomocy. Potrzebuje informacji o kibicach koszykarek w Polsce. Interesuje mnie jak wyglada u was sprawa dopingu, czy macie jakis Klub Kibica, czy może zwykly mlyn, ile osob, jak z wyjazdami, czy robicie jakies oprawy meczy, czy macie z kimś jakieś zgody a może kogoś bardzo nie lubicie itd. ?
Jeżeli sami nie orientujecie się ale możecie mnie skontaktować z kimś z waszych kibiców kto udzieli mi informacji to proszę dajcie znać na PW.
Informację zbieram do artykułu o kibicach koszykarek w Polsce który ukaże się w pewnym pisemku kibicowski.
Chciałbym bardzo aby jedna osoba z każdego klubu napisała kilka zdań odpowiedzi na każdy punkt. Nie musi to być jakiś referat chodzi mi dosłownie o kilka zdań. Pisać możecie tutaj lub do mnie na PW lub na mail lisu82@o2.pl. Z góry dziękuje.
1. Przeszłość
Od kiedy dopingujecie swoje koszykarki? Jak to się zaczęło? Jak wyglądała sytuacjia w poprzednich sezonach?
2. Teraźniejszość.
Jak wygląda wasz doping teraz w porównaniu do poprzednich lat, co się zmieniło?
3. Organizacja.
Czy jest u was jakaś zorganizowana grupa kibiców? Jakiś Klub Kibica? W jakiej liczbie średnio dopingujecie na meczach?
4. Wyjazdy.
Czy jeździcie na mecze wyjazdowe, jak często, w jakich liczbach? Może jakiś krótki opis jakiegoś ważniejszego lub ciekawego wyjazdu z ostatniego roku.
5. Sympatie/Antypatie
Czy łączą was jakieś przyjacielskie stosunki z innymi kibicami? Czy są kibice których szczególnie nie lubicie?
6. Oprawy.
Czy organizujecie jakieś oprawy na meczach czy raczej organizujecie się tylko do dopingu?
bardzo prosze, zeby nikt nie rozwijal tego watku w stylu: szesc lat temu tacy, a nie inni kibice zbarali mi szalik