Gralulacje ze Gorzow wygral,ale troszke chyba za duzo radosci okazujecie...
Puchar Polski Sure Shot Cup :) Z udzialem naszej druzyny :)
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mysle ze temat AZS - Polfa jest zakonczony
Zwyciestwo 65:59
Jakie widzicie szanse naszego zespolu z Lotosem ?
Kto bylby zainteresowany wyjazdem (po ew. zwyciestwie z Lotosem na final do Gdyni) ?:D
Jakie widzicie szanse naszego zespolu z Lotosem ?
Kto bylby zainteresowany wyjazdem (po ew. zwyciestwie z Lotosem na final do Gdyni) ?:D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
AZS PWSZ Sowood 84:88 Lotos
A mialo byc tak pieknie... i sie szykowal jutro wyjazd do Gdyni
Coz... ale koncowka w wykonaniu Basi Kaszewskiej godna podziwu w ciagu chyba 1-2minut 3razy za 3... w sumie 4/4 za 3
Mysle ze z taka forma walczymy w Play-Ofach o medale.. i kazda pozycja poza 1-sza 3-ka bedzie dla nas porazka:)
Jednak daje mi wiele do myslenia czemu w 4tej kwarcie prawie cala 1-sza piatka siedziala na lawce :/ Ech...
A mialo byc tak pieknie... i sie szykowal jutro wyjazd do Gdyni
Coz... ale koncowka w wykonaniu Basi Kaszewskiej godna podziwu w ciagu chyba 1-2minut 3razy za 3... w sumie 4/4 za 3
Mysle ze z taka forma walczymy w Play-Ofach o medale.. i kazda pozycja poza 1-sza 3-ka bedzie dla nas porazka:)
Jednak daje mi wiele do myslenia czemu w 4tej kwarcie prawie cala 1-sza piatka siedziala na lawce :/ Ech...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- Only_Kager
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Jako naoczny swiadek moge powiedziec ze Wasze Akademiczki walczyly, i były bliskie sprawienia sensacji jaką by bylo pokonanie Lotosu
Bardzo dobre zawody rozegrala Basia Kaszewska ktora nie mylila sie z dystansku (4/4) i Maja drozg ktora sie rowniez nie pomylila z dystansu
Juz tradycyjnie kibice Kagera obecni na meczu Lotosu wybralismy najładniejszą koszykarke druzyny przyjezdnej
Magda!!!!Kozdroń!!!!
#10 #10 #10 
Bardzo dobre zawody rozegrala Basia Kaszewska ktora nie mylila sie z dystansku (4/4) i Maja drozg ktora sie rowniez nie pomylila z dystansu
Juz tradycyjnie kibice Kagera obecni na meczu Lotosu wybralismy najładniejszą koszykarke druzyny przyjezdnej
Magda!!!!Kozdroń!!!!
- Only_Kager
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Only_Kager
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”