Zmiany w Meblotapie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
-
Gość
mati pisze:Z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że o utrzymanie w lidze będzie grał ŁKS i Meblotap!
nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz ,skoro macie najsłabszą ekipę,najgorszy bilans zdobytych koszy,brak perspektyw na kasę a co za tym idzie wzmocnień.I najważniejsze na kim chcecie zdobyć dwa brakujące punkty do ŁKS-u,zakładając ,że ten nie zdobędzie więcej punktów.
Moje prognozy mogą dla ciebie okazać się brutalne,ale sądzę ,że w tym sezonie nie utrzymacie się w ekstraklasie
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale nie wiem czy zauważyłes taką małą emotionkę w komentarzu matiego-Zyzia pisze:mati pisze:Z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że o utrzymanie w lidze będzie grał ŁKS i Meblotap!
nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz ,skoro macie najsłabszą ekipę,najgorszy bilans zdobytych koszy,brak perspektyw na kasę a co za tym idzie wzmocnień.I najważniejsze na kim chcecie zdobyć dwa brakujące punkty do ŁKS-u,zakładając ,że ten nie zdobędzie więcej punktów.
Moje prognozy mogą dla ciebie okazać się brutalne,ale sądzę ,że w tym sezonie nie utrzymacie się w ekstraklasie

Mikey pisze:Ale nie wiem czy zauważyłes taką małą emotionkę w komentarzu matiego-Zyzia pisze:mati pisze:Z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że o utrzymanie w lidze będzie grał ŁKS i Meblotap!
nie wiem czy zauważyłeś,ale użyłem takiej samej,co oczywiście nie zmienia faktów
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:Mikey pisze:Ale nie wiem czy zauważyłes taką małą emotionkę w komentarzu matiego-Zyzia pisze:mati pisze:Z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że o utrzymanie w lidze będzie grał ŁKS i Meblotap!
nie wiem czy zauważyłeś,ale użyłem takiej samej,co oczywiście nie zmienia faktów
Jak już mówimy o faktach. Powiedz czy jesteś taka pewna, że nie będzie wzmocnień?
Oczywiście ja stwierdziłem żartobliwie co chciałbym żeby nastąpiło.
Pozatym ja wierzę w swój zespół. Spadniemy...trudno być może to nieuniknione. Ale jak będę widział spadek po walce to nie odezwę się ani słowem. Podejdę podziękuję dziewczyną za wszystko. I powiem NIC SIĘ NIE STAŁO! Podejdę, ucałuję w czułko, przytulę, pocieszę i będziemy żyć dalej. Jak jednak utrzymamy się w lidze będę z nich dumny jak cholera!
mati pisze:Zyzia pisze:Mikey pisze:Ale nie wiem czy zauważyłes taką małą emotionkę w komentarzu matiego-Zyzia pisze:mati pisze:Z całym szacunkiem ale muszę stwierdzić, że o utrzymanie w lidze będzie grał ŁKS i Meblotap!
Jak już mówimy o faktach. Powiedz czy jesteś taka pewna, że nie będzie wzmocnień?![]()
Myślę, że ta emotka powinna dać Ci do myślenia. Skąd wiesz, że nie mamy perspektywy na kasę?
![]()
![]()
Kolejna seria emotek która daje do myślenia.
Oczywiście ja stwierdziłem żartobliwie co chciałbym żeby nastąpiło.
Pozatym ja wierzę w swój zespół. Spadniemy...trudno być może to nieuniknione. Ale jak będę widział spadek po walce to nie odezwę się ani słowem. Podejdę podziękuję dziewczyną za wszystko. I powiem NIC SIĘ NIE STAŁO! Podejdę, ucałuję w czułko, przytulę, pocieszę i będziemy żyć dalej. Jak jednak utrzymamy się w lidze będę z nich dumny jak cholera!
przecież ja też użyłem takiej samej emotki ,co oznacza że również moje stwierdzenia były...żartem
nie neguję twojej wiary w zespół, ale jestem realistą.
simon pisze:Jeśli chodzi o realistów, to ja Wam teraz obu coś powiem...![]()
![]()
![]()
o utrzymanie zagra Ostrovia i Meblotap
![]()
"no i po co waśnie głupie...?
wnet i tak zginiemy w zupie"
powiem szczerze ,że to jest bardzo prawdopodobny scenariusz,
simon pisze:Jeśli chodzi o realistów, to ja Wam teraz obu coś powiem...![]()
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie . Ostrovia i Meblotap beda walczyc o utrzymanie. Szkoda mi troche Ostrovii bo to bardzo waleczny zespół. Ale jak wiadomo wszystko sie moze zdarzyć - jak śpiewała jakaś tam kobita.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
GURU pisze:simon pisze:Jeśli chodzi o realistów, to ja Wam teraz obu coś powiem...![]()
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie . Ostrovia i Meblotap beda walczyc o utrzymanie. Szkoda mi troche Ostrovii bo to bardzo waleczny zespół. Ale jak wiadomo wszystko sie moze zdarzyć - jak śpiewała jakaś tam kobita.
Ale dales przyklad dlaczego to szkoda Ci Ostrovii. Bo moim zdaniem to Meblotap jest bardziej waleczna druzyna co pokazuja wyniki z Wisła, Polfa, CCC, Poznaniem. Wszystkie te mecze przegrane 2 lub 1 punktem z czego z Polfa po 2 dogrywkach. I zawsze mnie smieszy to jak trener przeciwnej druzyny na konferencji prasowej mowi ze ich zespol zagral najgorszy mecz w lidze hahaha. Oczywiscie Ostrovia pokonala nas (2 punktmi) ale zobaczymy jak bedzie wygladal mecz rewanzowy w Chelmie. Jak by nie patrzec w naszym zespole sa same 1, 2 czy 3. Nie mamy zadnych 4 a co mowic o 5, a jak potrafimy zagrac mecze z takimi potegami jak Polfa, Wisla czy CCC. Potegami na Polskie realia...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”