Akcja: "Tworzymy młyn z prawdziwego zdarzenia"

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 08 marca 2007, 15:46

jestem za jak najbardziej ale mi sie wydaje ze trzeba by duzo pozmieniac w kk zeby cos sie ruszylo:(
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

pako
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: pako » 09 marca 2007, 18:43

heh
ja jestem zaaaaaaaaaaaa
kk jest superrrrrrrrrrrrrrr
trzeba cos wymyslic zeby ruszyc piknikowców
NA GÓRZE KIBICE!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 11 marca 2007, 11:32

tak nie moze byc zeby byl piknik na meczu:/i mysle ze kilka zmianek i bedzie oKey:D
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 marca 2007, 12:45

Wiecie co! Aż miło sie czyta te wszystkie wasze "bzdury". Ludzie nie obraźcie sie ale wieszość z was jak narazie jest forumowymi znawcami. A kto z was tak naprawde coś zrobił dla KK. Wiem ze pisząc to zaraz odezwą sie głosy a co ja zrobiłem. Ja wiem co ja robie i jestem z tego jak narazie dumny. A do was! Weźcie się do prawdziwych działań zamiast rozpisywać sie na forum o potrzebie zmian.

Powodzenia na meczu z Poznaniem!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 11 marca 2007, 13:07

Elen a co ty zrobiles dla KK :?: :lol: nie no popieram Cie, wszyscy mowia o jakis zmianach a nikt za przeproszeniem dupy nie ruszy i nic nie zrobi wiekszosc mowi o piknikach a sami sa piknikami...

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 marca 2007, 23:03

szczerze panowie to młynu z prawdziwego zdarzenia nigdy nie będziemy mieć :D ale fajnie że ostatnimi czasy coś się ruszyło w dobrym kierunku i teraz tylko utrzymać ten poziom i będzie gites :D no i gdyby więcej osób nas wspomogło swoją osobą w sektorze ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 marca 2007, 13:01

do Elen i innych...
Jak Cesare chcial zrobic kartoniade to nie bylo zadnego odzewu od innych.
"No masz racje nikt nic nie robi" <lol2> Ja z Cesare tez dolaczylismy sie do wac zeby Jesc na meczu POPKORN I zapijac Cola... Smiech...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 12 marca 2007, 15:19

Endrju pisze:do Elen i innych...
Jak Cesare chcial zrobic kartoniade to nie bylo zadnego odzewu od innych.
"No masz racje nikt nic nie robi" <lol2> Ja z Cesare tez dolaczylismy sie do wac zeby Jesc na meczu POPKORN I zapijac Cola... Smiech...

Endrju prosze Cie. Oskarżaj jak masz pewność!

Oto treść mojej wiadomości którą wysłałem do Pawła:
Co do kartoniady, to może lepiej byłoby zainwestować w zwykłe kartki. Wiem ze to moze nie az tak fajne jak kartoniki, ale raczej wyszłoby taniej. Wiesz jak u nas jest ze składkami. Przemysl i odpisz!

Nie wszystko trzeba pisać na forum. Ja tez miałem wydawało mi sie fajny pomysł z wyborami i odzewu brak. Także zanim nastepnym razem bedziesz chciał mnie opirdzielać to sprawdz czy masz powód!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 12 marca 2007, 16:26

Hej Panowie nie kłóćmy się bo to nie wyjdzie na dobre klubowi kibica a tym bardziej nie pomoze dziewczyną. Schowajmy jakies chore urazy. Mysle ze mozna sie dogadac. Jesli moge swoje skromne zdanie powiedziec to pomysł Elena z wyborami był super i uważam ze nadal jest do zrealizowania. przeciez mozna wydłuzyc czas glosowania np do ostatniego meczu w sezonie. W tej chwili niema odzewu bo nie ma reklamy. Naprawde niewiele osób wie ze jest takie głosowanie na forum. Mozna byloby to sprobować rozraklamować (np. info w Kapowniku albo wiadomosc podczas meczu.) Teraz drugi temat - Kartoniada. Pomysł tez bardzo fajny. Tylko zeby to zrealizowac to potrzeba wiekszej ilosci osob. W tej chwili nie ma nas az tak wielu. I no jak już napisał Elen takze kwestia finansowa jest istotna. Wiec wydaje mi sie ze moze popracujmy nad tym co juz jest zeby bylo perfekcyjne a dopiero wchodzmy z nowymi pomysłami. W Toruniu byl pomysł z balonami. Bylo fajnie wiec dlaczego nie kontynuowac tego tylko wprowadzac cos nowego. Aha i moze by tak zebrac wszystkich ludzi i wtedy przedyskutowac co robimy. A nie kazdy ma pomysł tylko ze jakos zgrać sie nie można.

Sorki jesli kogos wkurzyłem tym tekstem ale to jest takie moje skromne zdanie. Nie musicie sie z nim zgadzac oczywiscie.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 12 marca 2007, 16:38

Co do spotkania to sie mija z celem umawialismy sie juz na spotkania i co przychodzil elen cesare endrju tadeo i ja no wiec o czym my tu mowimy...

tomaszek

Postautor: tomaszek » 12 marca 2007, 16:48

A moze sprobowac zorganizowac spotkanie zaraz po meczu z Poznaniem?Niech kazdy wypowie sie co mu lezy na sercu i wtedy bedziemy wiedziec na czym sie stoi :D Bo tak w tygodniu to faktycznie ciezko zorganizowac cokolwiek. Ale mysle ze po meczu to troche ludzi by zostało. Chociaz tylko ci z KK to i tak duzo.

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 12 marca 2007, 17:18

co do przyjścia na mecz ja moge przyjść na ostatnią chwilę bowiem wcześniej mam sparing .. więc kto będzie zajmował miejsca niech mi zajmie i jeszcze 2-3 dodatkowo (dla pewnych miłych dam) :D
druga sprawa : spotkanie po meczu to dobry pomysł .. ale w sumie to ja szybko po meczu zwijam się do domu bowiem senior ma imieniny i imprezujemy :D
zresztą moje wszystkie pomysły są opisywane tutaj na bieżąco :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 marca 2007, 17:44

elen pisze:Endrju prosze Cie. Oskarżaj jak masz pewność!

Wiem co odpisales do Pawła.. jednak to byl tylko jedyny odzwew z twojej strony (Zwracam Honor :P ) Jednakze powinno sie wiecej osob wypowiedziec w tej sprawie.

elen pisze:Wiesz jak u nas jest ze składkami. Przemysl i odpisz!"

Wiec od nastepnego sezonu trzeba ostro ruszyc... robic skladki... moze jakiegos malego sponsora znalesc... i realizowac nasze pomysly

A odnosnie twojego pomyslu to uwazam ze byl bardzo dobry jednak mozna by go bylo lepiej na real obgadac przed lub po meczu. Zobaczylobysie ile osob... co i jak...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 12 marca 2007, 19:28

cesare pisze:spotkanie po meczu to dobry pomysł .. ale w sumie to ja szybko po meczu zwijam się do domu bowiem senior ma imieniny i imprezujemy :D
zresztą moje wszystkie pomysły są opisywane tutaj na bieżąco :D

Każdy tu opisuje swoje pomysly ale na realu zawsze jest lepiej przedstawic wszystkie argumenty za i przeciw. Tym bardziej ze tu na forum jest rapetem 5-7 osob z KK a chyba Klub Kibica liczy wiecej?!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”