Strona Agnieszki Szott
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
pimpbeju
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Strona Agnieszki Szott
Witam
Z tej strony admin nowo powstającej strony Agi Szott. Jest to ta sama strona (agnieszka-szott.prv.pl) lecz pod innym adresem i z inną grafiką, z innymi pomysłami...
W tej chwili kończony jest design strony, lecz brakuje nam zdjęć Pysi że tak powiem "meczowch". Jeżeli ktoś takie posiada i byłby chętny pomóc, prosze zostawiać je w tym temacie.
Strona ruszy jeszcze w marcu pod adresem www.AgnieszkaSzott.pl !!!
Admin
pimpbeju
Z tej strony admin nowo powstającej strony Agi Szott. Jest to ta sama strona (agnieszka-szott.prv.pl) lecz pod innym adresem i z inną grafiką, z innymi pomysłami...
W tej chwili kończony jest design strony, lecz brakuje nam zdjęć Pysi że tak powiem "meczowch". Jeżeli ktoś takie posiada i byłby chętny pomóc, prosze zostawiać je w tym temacie.
Strona ruszy jeszcze w marcu pod adresem www.AgnieszkaSzott.pl !!!
Admin
pimpbeju
-
tomaszek
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
na stronie przydadzą się zdjęcia prywatne
, ale ogólnie bardzo fajna
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
pimpbeju
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z wywiadem przd meczem z AZS Poznań.
Agnieszka kieruje w nich słowa takze do nas kibiców
Pozdrawiam i zachęcam do lektury ----> www.AgnieszkaSzott.pl !
Pozdrawiam i zachęcam do lektury ----> www.AgnieszkaSzott.pl !
-
kasiunia89
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
strona Agnieszki Szott
Stronka naszej Gorzowskiej koszykarki Agnieszki jest po prostu super 
cytat: "Jeden z twoich kibiców pyta się Ciebie: czy przeszkadza Ci uderzanie w bęben podczas rzutu wolnego?
Tak szczególnie, źe ja wole cisze niż hałas. Wtedy można się skoncentrować. Bęben ma swój rytm, a ja mam swój. W każdym razie cieszę się, że mamy takich zaufanych kibiców i mimo tak beznadziejnej gry w sobotę, dalej w nas wierzyliście i byliście w niedziele z nami. Z wami jest nam o wiele łatwiej. Dlatego trzymajcie za nas kciuki i pomagajcie nam zawsze!"
wierzymy i będziemy wierzyć .. bo razem wygrywamy i razem przegrywamy .. i będziemy z Wami jeździć a nasza chwała będzie dalej trwać
"Czy wygrywasz czy nie .. "
a stronka Agi jest zajefajna .. pozdro dla prowadzącego i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla niego :d
Tak szczególnie, źe ja wole cisze niż hałas. Wtedy można się skoncentrować. Bęben ma swój rytm, a ja mam swój. W każdym razie cieszę się, że mamy takich zaufanych kibiców i mimo tak beznadziejnej gry w sobotę, dalej w nas wierzyliście i byliście w niedziele z nami. Z wami jest nam o wiele łatwiej. Dlatego trzymajcie za nas kciuki i pomagajcie nam zawsze!"
wierzymy i będziemy wierzyć .. bo razem wygrywamy i razem przegrywamy .. i będziemy z Wami jeździć a nasza chwała będzie dalej trwać
"Czy wygrywasz czy nie .. "
a stronka Agi jest zajefajna .. pozdro dla prowadzącego i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla niego :d
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”