PLAY-OUT Duda Tęcza Leszno- Nova Trading Toruń 60:66

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

PLAY-OUT Duda Tęcza Leszno- Nova Trading Toruń 60:66

Postautor: patrese » 09 marca 2007, 21:03

Koniec kłopotów Budnik?
09.03.2007.
Od dłuższego czasu brak w składzie zespołu beniaminka FGE - Duda Tęcza Leszno Agnieszki Budnik. Środkowa leszczyńskiego boryka się bowiem z dokuczliwą kontuzją kręgosłupa. Ostatnio koszykarka była w Belgii.

Budnik była w Belgii u specjalisty, który zajmuje się podobnymi kontuzjami i dolegliwościami. Czy to oznacza koniec kłopotów zawodniczki i koniec drogi przez męki?

- Z tego co wiem to krótki pobyt w Belgii zakończył się zastrzykiem, który daje się w okolice kręgosłupa. Mam nadzieję, że będzie to na tyle skuteczne, że Agnieszka zagra już w środowym meczu z Nova Trading Toruń. Jest nam bardzo potrzebna w najważniejszych meczach - powiedział Krzysztof Zajc, trener Dudy Tęczy Leszno.

Budnik nie gra już od wielu spotkań. Pojawiła się tylko na kilkanaście minut na parkiecie w meczu z Lotosem Gdynia, ale dolegliwości znów wróciły. Miejmy nadzieję, że to kres kłopotów zdrowotnych leszczynianki, bo centymetrów pod koszami zespołowi beniaminka brakuje w każdym spotkaniu.

www.panorama.media.pl
Ostatnio zmieniony 15 marca 2007, 17:29 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 10 marca 2007, 09:09

Agnieszka bardziej ebdzie potrzebna na mecz w Brzegu , gdzie warto by było powalczyc :) , a z Toruniem bedzie trzeba powalczyc bez Agii , Musimy sobie poradzic
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 11 marca 2007, 00:38

W Brzegu i tak mecz jest w plecy. Przecież właśnie z Toruniem gramy najważniejszy mecz. Trzeba go wygrać i to najlepiej jak najwyżej. Więc żadne rezerwowe zawodniczki nie powinny wchodzić na parkiet nawet na ostatnie minuty przy założeniu, że Tęcza będzie pewnie wygrywać. Aga Budnik musi w tym meczu wystąpić.

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 marca 2007, 17:15

no hej widze ze optymiz cie nie opuszcza patrese.... ironizując ... ale wydaje mi sie ze wygrac u siebie z Brzegiem wygramy a na wyjezdzie tez mozna powalczyc bo badz co badz wg mnie leszno torun i brzeg sa to druzyny na podobnym poziomie z lekkim wskazaniem na brzeg ale no coz kazdego mozna pokonac ...

ale wiadomka trzeba wygrac z Toruniem zeby myslec dalej
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 12 marca 2007, 18:19

Sport jest nieprzewidywalny , takze wiesz moze uda sie zwyciezyc w Brzegu :) Pozdro
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 marca 2007, 19:12

Wiadomo, że szansa jakaś na pewno jest na wygraną w Brzegu ale tam wygrać można, a w Lesznie z Toruniem po prostu trzeba. Taka jest różnica. Dlatego Aga Budnik powinna w tym meczu zagrać.

Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 marca 2007, 20:33

Powodzenia z Toruniem i Odrą, o Łomianki się nie martwię :D. Do zobaczenia mam nadzieję w przyszłym sezonie :!: :!: :wink:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 marca 2007, 20:40

no ok ale przeciez mozna to inaczej rozwiazac jeszcze .. jezeli Aga nie czuje sie w 100 % gotowa tzn ze moze grac ale niewiadomo czy kontuzja sie odnowi to mzoe wpisac ją do protokolu i jak bedzie sie zle dzialo to wtedy niech wejdzie , a przeciez Rivers napewno z meczu na mecz sie rozkreci ,moim zdaniem to zagra teraz wiecej czasu niz ostatnio sukcesywnie bedzie grala wiecej i lepiej :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 marca 2007, 21:00

KACPERS - dzięki za miłe życzenia. Ale Ty chyba reprezentujesz ten prorasistowski odłam z Polkowic, skoro nam tak dobrze życzysz, prawda? :D :wink:

Obawiam się tylko, żeby nasza drużyna nie zlekceważyła rywalek z Torunia z racji tego, że 2 tygodnie temu pokonały je tak wysoko. W środę Toruń pewnie będzie walczył na maxa i od początku trzeba podyktować warunki gry. Gdy Tęcza przegrywa od początku to raczej meczu nie wygrywa. Dlatego od samego początku powinna wystąpić Aga Budnik. A każdy mały punkt przecież się liczy, więc trzeba grać do końca i to najmocniejszym składem. Nie wiadomo czy Ryan Coleman wróciła już z USA ale jeśli nawet, to nie powinna być w wysokiej formie uwzględniając różnicę czasu między Ameryką a Europą, którą musiała pokonać w krótkim okresie czasu. Jest wielka szansa, żeby dobić Toruń. Myślę, że wygrana 15-oma punktami wystarczyłaby zupełnie. Wtedy z 26-oma punktami przewagi mozna spokojnie jechać na rewanż do Torunia.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2007, 21:06 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 marca 2007, 21:03

Ja do was nic nie miałem ani nie mam i za pewne mieć nie będę. Tylko smutno by było jak byście spadli bo fajna z was ekipka :wink: :wink:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 marca 2007, 01:41

Ja osobiście jestem za Toruniem ale to chyba wiadomo dlaczego :wink:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 13 marca 2007, 17:38

jakies urazy co do naszej ekipy?? bo nie kumam dlaczego niby wiemy dlaczego jestes za Toruniem??
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 marca 2007, 17:42

don.deks00 pisze:jakies urazy co do naszej ekipy?? bo nie kumam dlaczego niby wiemy dlaczego jestes za Toruniem??

przypuszczam ze za mecz z Lotosem u nas!!!!!!!! :lol:
byly male nie porozumienia :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 13 marca 2007, 17:54

a ja osobiscie jestem za Wisla i za kazda druzyna ktora bedzie w play offach z wami walczyc hahah ...

takie teksty mnie rozbrajaja ;) utrzyma sie lepsza druzyna a mistrza bedie miala zgadnij kto ...lepsza druzyna :)

moim marzeniem jest tylko zeby leszno sie utrzymalo zeby cos sie u nas czasem dzialo

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 marca 2007, 18:27

wlodi9 pisze:
don.deks00 pisze:jakies urazy co do naszej ekipy?? bo nie kumam dlaczego niby wiemy dlaczego jestes za Toruniem??

przypuszczam ze za mecz z Lotosem u nas!!!!!!!! :lol:
byly male nie porozumienia :D

Nie :lol: ze względu na Patrycję Bajerską z numerem 5 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ;) 8)

co do Drużyny z Leszna to nic do niej nie mam :wink:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Tęcza Leszno”