JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 13 marca 2007, 01:18

mecz Korony ze Zrywem to chyba najnudniejszy mecz jaki w życiu widziałem 8) aż żal mi troche tych dziewczynek bo Korona zrobiła im z dupy jesien sredniowiecza, a gdyby nie odpuscila obrony to nie wiem czy Zryw rzucilby 15 pkt. Najciekawej w teh grupie bedzie zapewne w srode, gdzie Korona z Orłem będą walczyć o 1 miejsce - innego scenariusza nie przewiduje 8)

Szkoda Wisełki, słyszałem że dziewczyny rozegrały całkiem niezły mecz. Myślę też że gdyby spotkanie to rozegrano w Krk, to wynik mógłby być zgoła odmienny 8) Tak czy siak, gratulacje dla Olimpii, a Wiślaczkom życze powodzenia jutro, wierze że stać je na awans.

paździoch-osanka pisze:jutro ciekawy mecz Bydgoszcz - Korona.. nie ukrywam ze jestem przekonana ze Bydgoszcz pojedzie z Korona.. ajjj

zakład o piwo że nie ? :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 13 marca 2007, 06:39

paździoch-osanka pisze:Korona Krakow 159:44 Zryw Debiensko

to z kim grala ta Korona :?: chyba byly to jakiej kadetki 8) :lol: o wynik masakryczny oj duzy :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 08:02

Liquidor pisze:(...)
Szkoda Wisełki, słyszałem że dziewczyny rozegrały całkiem niezły mecz. Myślę też że gdyby spotkanie to rozegrano w Krk, to wynik mógłby być zgoła odmienny 8) Tak czy siak, gratulacje dla Olimpii, a Wiślaczkom życze powodzenia jutro, wierze że stać je na awans.
(...)

To fakt, Wisła wczoraj wypadła całkiem fajnie... widać było, że wykorzystują prawie max obecnych umiejętności - stąd wynik długo wyrównany. U nas cieszy, że powoli wracają do gry Pająk i Kasia Białasik - wczoraj grały tylko po kilka minut, co wystarczyło, bo sporo wtedy zyskiwaliśmy. Choć ogólnie wczoraj występ obrończyń tytułu na jakieś 50% potencjału...

A co do "innego wyniku"... całkiem możliwe... chociaż dwa lata temu w Krakowie podczas 1/2 MPJ jednak inny nie był;) No ale myślę, że Wisła i tak bez problemów awansuje do finału!

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 marca 2007, 09:19

Liquidor pisze:
paździoch-osanka pisze:jutro ciekawy mecz Bydgoszcz - Korona.. nie ukrywam ze jestem przekonana ze Bydgoszcz pojedzie z Korona.. ajjj

zakład o piwo że nie ? :wink:

hehehe nooo :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 13 marca 2007, 09:28

Z tym,ze w Krakowie wynik byłby inny to zdecydowana przesada. Problem polegał na tym,ze Wisła naprawde na poczatku rzuciła wszystko co miała na parkiet a póżniej spuchła a Olimpia grała taka ,,piątką,, jaką grała. Czyli ,,czwóką,,. Porażka Stowej to chyba pierwsza niespodzianka tych półfinałów. A dla mnie wielki szacunek dla tych dziewczyn po ,,160cm,,. grały jak potrafiły i szacunek. Powie ktoś ,ze juz w poprzednim rozdaniu odpadły mocniejsze zespoły bo taki klucz.............. Niestety nie ma nic idealnego i nie ma takich mozliwości aby wszyscy byli zadowoleni.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 13 marca 2007, 13:24

Heh jako ze jestem przelotem ... a chcialem sie napiac ;) Polkowice - Zryw 129-40 :P ... Heh.. Mam nadzieje ze pewna koszykarka wybaczy ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 14:11

Gratki moja Kochanko!!! <przytul>... finał OP musi być ;) hehe

... Żołnierz... to już za 4 godziny!!!:))))... JADĄ ŚWIRY JADĄ!!!! ;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 14:35

3 minety do końca 2 ... hmmm.. połowy (ale chyba chodziło o kwartę ;) ) i Bydgoszcz prowadzi z Koroną 41:26!

info: Moja Kochanka:)... która jednak mnie zdradza:) hihi

Ps. Pozdrowienia dla Kwasska i Liquidora:)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 14:39

50:35 dla Bydgoszczy... i wynika z tego, że to koniec meczu:) Zaskakujący troszkę wynik chyba:)

info: moja Kochanka... która ma gumy przy sobie, więc looooz:)))) hihi

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 marca 2007, 14:42

Seba i po co było w zeszłym roku zaprzeczac :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 14:46

elen pisze:Seba i po co było w zeszłym roku zaprzeczac :P

:lol: Teraz wszyscy wiedzą jak coś, że to akurat mnie zdradza... ;))) Więc lepiej było zaprzeczać... i być rogaczem w tajemnicy;) :lol: 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 15:47

To jednak był wynik do przerwy;)

Teraz relacja z drugiej połowy... dokładna... ;)

"O ja j...e co za dramat hehe Misiek w Bydgoszczy skręciła kolano czy coś, nie wiem.. kontuzja i grały bez niej. Ale za to wygrały.. ledwo ledwo ale wygrały... 73:71 ajjj:-D"

Ajjj Kochanie... DZIĘKUJEM za relację;)

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 13 marca 2007, 16:06

Heh ... dziekujemy za pozdrowienia ;) ... no niestety kolega Liq przegral piwko ... ale zwyciestwo drugiej strony nie przyszlo latwo. Trzeba przyznac ze Korona kur... przegrala na wlasne zyczenie ;( ... a moglo byc tak pieknie. Teraz czekamy na wiadomosci z Poznania ... i miejmy nadzieje Wiselka przejedzie sie po Widzewie ... ;)

P.S. Warty podkreslenia fakt zajebistego lekarza na Koronie ;) .... :D Chlop popsikal zamrazaczem po kolanie laski, i powiedzial ze jak cos to siedzi przy stoliku ... heh .. dziewczyna sie meczyla z bolu a chlop sobie poszedl siasc i ogladac mecz :P Porazka :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2007, 17:07

MUKS Poznań - KS Piaseczno 108:45
[35:6] [25:18] [19:12] [29:9]
www.plkk.pl

xman

wyniki

Postautor: xman » 13 marca 2007, 19:17

ma ktos wyniki dzisiejszych spotkan w stalowej woli?

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”