JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 13 marca 2007, 19:23

Seba pisze:info: moja Kochanka... która ma gumy przy sobie, więc looooz:)))) hihi

notabene chciała nas tymi gumami zaszachować, ale podziękowaliśmy :wink:

Szkoda Korony, ale same sobie są winne. Jeżeli Róża której ten mecz ewidętnie nie wyszedł spędziła mnóstwo czasu na boisku no to sorry, w ogóle conajmniej dziwne decyzje kadrowe trenerów. Nie wnikam co nimi kierowało, bo szczerze wątpie aby były to względy czysto sportowe. Wydaje mi się że Korona (prócz głupich decyzji sztabu szkoleniowego) przegrała głównie na tablicach, i jutro będzie jej niezmiernie ciężko wygrać z Orłem Polkowice.

Wisełka niestety przegrała z Widzewem +\- 10 pkt.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 marca 2007, 19:49

Liquidor pisze:
Seba pisze:info: moja Kochanka... która ma gumy przy sobie, więc looooz:)))) hihi

notabene chciała nas tymi gumami zaszachować, ale podziękowaliśmy :wink:
(...)

hehe nie wzieliscie ode mnie bo mieliscie swoje..
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 13 marca 2007, 19:53

Heh ... ja o zadnych gumach od Liqa nie slyszalem ;) ... wiec niestety Ktos tu klamie ... ale koniec tej prywaty ;) ... mozesz sie jeszcze pochwalic ... tym czym sie mialas pochwalic :P

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 marca 2007, 20:00

kwassek pisze:Heh ... ja o zadnych gumach od Liqa nie slyszalem ;) ... wiec niestety Ktos tu klamie ... ale koniec tej prywaty ;) ... mozesz sie jeszcze pochwalic ... tym czym sie mialas pochwalic :P

hehehe no ok.. ekhm.. wiec Kibice Wisly Krakow sa bardzo goscinni.. ;) oprowadzili mnie po ryneczku (chociaz juz go kiedys widzialam :P) a potem odprowadzili az do samego busa.. ;) milo bylo :D
________Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 marca 2007, 20:03

Olimpia wygrala z Warszawka 77:66

wiec z tej grupy wychodzi z 1 Olimpia a z 2 Widzew Lodz.. ;)
________Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 marca 2007, 20:36

Gdynia wygrala ok 70pkt z Chelmem.. a MUKS z Piasecznem 63pkt tutaj sytuacja kto wyjdzie jest jasna MUKS i Gdynia ale kto z 1 rozstrzygnie sie jutro.. :D

nas tez czeka ciekawe spotkanie.. musimy wygrac by awansowac z 1.. wtedy trafiamy na jedno 1 i dwa 2 miejsca polfinalowe.. ;) ajjj
________Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 marca 2007, 20:52

Drugie pewne zwycięstwo gorzowianek w półfinale mistrzostw Polski juniorek starszych. AZS PWSZ pokonał MOSM Bytom 89:47 (25:13, 25:9, 25:14, 14:11). Punkty dla zespołu trenera Roberta Pieczyraka zdobywały: Pietraszek 16 (1x3, 5 prz.), Rutkowska 14 (2x3), Zalesiak 13 (2x3, 5 zb., 5 prz.), Kaczmarczyk 10 (9 zb.), Strzelecka 7 (7 as.) - Chaliburda 10 (9 zb.), Horyń 7 (6 zb.), Maruszczak 7, Trębicka 3 (1x3), Iwanowicz 2, Molska 0, Mazurczak 0.

żródło azspwszgorzow.pl
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 20:54

paździoch-osanka pisze:Olimpia wygrala z Warszawka 77:66

wiec z tej grupy wychodzi z 1 Olimpia a z 2 Widzew Lodz.. ;)

Niekoniecznie;) Jutro o 10 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) finał imprezy, w którym zmierzą się Olimpia z Widzewem... ten mecz zadecyduje o pierwszym miejscu i sprawi, że w innych grupach zaczną się kombinacje;)

A co do meczu z SKS 12... hmmm... pierwsza połowa średnia, ale było trochę akcji, które mogły się podobać. Druga to niestety antypropaganda koszykówki z obu stron :? Przyznam szczerze, że chyba nie pamiętam 20 minut w wykonaniu Olimpii, w których byłoby tyle strat i chaosu... ale liczy się wynik, a ten nie był zagrożony ani przez chwilę. Rywal po prostu, mimo wielkiej ambicji (BRAWO za ciekawe krycie na całym!) nie miał za bardzo czym zagrozić. Ale aż strach się bać, co by było, gdyby na taki dzień Olimpii trafił np Gorzów, Gdynia czy Polkowice;) No ale na bank nie trafią... hehe

Piwo > Cola > Biovital :lol: :lol: :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 13 marca 2007, 21:03

No to dzień drugi za nami w Poznaniu. Wygrane Widzewa i Olimpii i jak dla mnie małe zaskoczenie. Odpada Warszawa, czyli drużyna wszystkich prawie finałów i Wisła którą rok temu oglądałem w Krakowie i która zrobiła dobre wrażenie na mnie. Awansu Widzew. O tyle to dziwne ,Ze rok temu ani Jun. St. ani w juniorkach nie ugrał za dużo. Nic. Zespół z ....... z otchłani :lol: Ale chwała im za taka postawę.
A teraz o meczu Olimpii. Niestety poziom taki se. I z bólem to mówię czasami gramy w ,,czwórkę,,. Doszukajmy się czegos pozytywnego. Na pierwszy ogień......... Najtol. Nadal nie rzuca (celnie) ale nie wiem czy mnie wczoraj czytała, ale skoro nie to, to może coś innego? I zaczęła bronić. Piękne dwie piłki pod rząd wydarte pod własnym koszem (parkiet zaliczony) i było całkiem. Dziękuwa. Wera też się opamietała. Mniej dziwnych podań do.......... do nikogo. To dobrze. Widać ,ze ktoś pomału wyjeżdza :lol: Jutro jak wyjedzie, to będzie super. Dobrze Karo, ale póki co zmieniczka. I na tym zakończę. Mamy finał i jest dobrze. Jutro wskoczymy na I miejsce. Pozdro Wili, Seba, Czarny, Marian i Rybak.

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 13 marca 2007, 21:06

Seba pisze:

Piwo > Cola > Biovital :lol: :lol: :lol:

5 browarów na głowę na kwartę poproszę - 5 browarów na głowę na mecz poproszę - 1 browar na pięciu poproszę. Lata lecą nie te głowy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2007, 21:14

:lol: Lecą, lecą... ale duchem ciągle młodzi... hehe

A jeśli już chwalić... chociaż uważam, że po takim meczu ogólnie średnio jest za co;)... to na pewno Agatę!!! Mnóstwo zdrowia zostawionego na parkiecie, wiele razy rywalka złapana na ofens, kilka trójek i fajnych wejść pod kosz... na pewno mecz na spory plus!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

luvdagame
Nowy na forum

Postautor: luvdagame » 13 marca 2007, 21:26

KORONIE GRATULUJEMY TRENERA WLODARZA

nie ma to jak przegrac na wlasne zyczenie, totalna kompromitacja... totalna zenada... podstawowe bledy... tylko w tych kilku slowach mozna opisac gre Korony. co to byla ta pierwsza '5'? to dzieki niej korona nie odzyskala juz prowadzenia.. generalnie to nasuwaja sie tylko pytania, jak mozna trzymac na boisku Różę R. - nawet nie zdawalismy sobie sprawy ze mozna tyle strat popelnic w ciagu jednego meczu- gratulujemy Roza - chyba poprzestalismy na 14 - ale chyba nieco zanizony jest ten wynik, ale okay rozumiemy kadrowiczka, i ilez mozna razy rzucac za '3' ?? natalia hmm zatrzymalismy sie na chyba 8 rzutach i zero celnych ale ten wynik tez jest zanizony. Ewa ? co to jest? kolejna nowa gwiazda trenera? i tak mozna wymieniac i wymieniac.. ale chyba najciekawsza sytuacja totalny hit sezonu wg nas.. - 8 sek do konca meczu korona przegrywa 2 pkt, trenerzy biora czas, trener wlodarz co robi? rozrysowywuje zagrywke pod Kararzyne P, powiedzmy sobie szczerze z calym szacunkiem dla niej, do najszybszych kasia nie nalezy i w 8 sek zdazyc z jednego konca naszej polowki na druga to nie lada wyczyn dla niej, no ale trener sie uparl ze kasia musi rzucic za '3' pominmy fakt ze wszystkie dziewczyny rzucily sie odrazu na Kasie - (trzeba przyznac ma bardzo fajnie ulozona reke... ), ale hmm tylko w top 10 NBA action mozemy widziec celny rzut za 3 z mego wymuszonej pozycji a nie w pl - skorumpowanej lidze? - czyz nie lepsza decyzja byloby sprobowac doprowadzic do remisu i do dogrywki... ?

Eva#14
Nowy na forum

Postautor: Eva#14 » 13 marca 2007, 21:30

luvdagame pisze: Ewa ? co to jest? kolejna nowa gwiazda trenera?
a mozesz mi tu przybliżyć o co Ci chodzi ???
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2007, 21:34

MKS Orzeł Polkowice - UKS Zryw-Dębieńsko Czerwionka 129:40 (36:11, 36:6, 22:8, 31:15)

Punkty dla Orła zdobywały: Wawro 30, Tomczak 14, P. Nowak 14, Paździerska 14, Gajewska 12, Jasnowska 12, Ulatowska 11, Majewska 9, Kowalska 9, Pietrzak 4.

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2007, 21:37

Liczę ,że Rybak szybko puścisz kilka fotek bo zdaje się, że tylko w Poznaniu mają aparaty fotograficzne.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”