Wow zaszalała nasza młoda graczka. GratPunkty dla Orła zdobywały: Wawro 30
JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:MKS Orzeł Polkowice - UKS Zryw-Dębieńsko Czerwionka 129:40 (36:11, 36:6, 22:8, 31:15)
Punkty dla Orła zdobywały: Wawro 30, Tomczak 14, P. Nowak 14, Paździerska 14, Gajewska 12, Jasnowska 12, Ulatowska 11, Majewska 9, Kowalska 9, Pietrzak 4.
Ajjj Papi dzis wymiatala..
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
-
Gość
czy uwazasz ze twoja kolezanka Klaudia P. zagrala by lepiej ? wiesz chyba nie ogladales calego meczu...! bo np. Ewa ogolnie malo gra w juniorkach starszych a weszla na boisko i moim zdaniem dobrze zagrala...! Roza na poczatku..heh te straty..ale po polowie zrechabilitowala sie..! kiche to zagrala Monika L. ktorej calkowicie nie szlo..!
-
Żołnierz niezal.
paździoch-osanka pisze:Kuba pisze:MKS Orzeł Polkowice - UKS Zryw-Dębieńsko Czerwionka 129:40 (36:11, 36:6, 22:8, 31:15)
Punkty dla Orła zdobywały: Wawro 30, Tomczak 14, P. Nowak 14, Paździerska 14, Gajewska 12, Jasnowska 12, Ulatowska 11, Majewska 9, Kowalska 9, Pietrzak 4.
Ajjj Papi dzis wymiatala..4x3
hehe bierze przyklad ze starszych kolezanek ajjj
![]()
To się znowu spotkamy!!!!!!
-
Żołnierz niezal.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Żołnierz niezal. pisze:paździoch-osanka pisze:Zolnierzspotykamy ale jesli wy i my awansujemy z 1 miejsca to przyjdzie nam dopiero albo grac w 4 albo o wejscie do 4
hehehe
Bądzmy normalni!!!!!! Przecież my zagarmy na samym końcu tych mistrzostw! W samym finale!![]()
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

-
haha
haha pisze:Widze ze ktos tu ma lekki problem i nie bardzo ma co zrobic z czasem wiec najezdza na mlode zawodniczki z korony
Gratuluje
Przynajmniej ten "ktoś" potrafił (i miał odwagę) podpisać swoje opinie... Obojętnie, czy słuszne, czy też nie, podpisane i tak są milion razy bardziej wartościowe niż wpisy anonimowe...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
sami sobie odpowiedzieliscie Ewa malo gra w juniorkach starszych wiec co robila na boisku dzisiaj? zreszta ....ewa to najmniejsze akurat zlo, a Monika L. macie racje nic nie pokazala. Klaudia P? 'moja kolezanka' - cokolwiek to mialo oznaczac, ale chetnie poznam, gdyby nie jej 'wislackie plecy' - nie wiem jakby zagrala nie mi oceniac, ale skoro nie grala tzn ze... wasz trener wie lepiej, ale jej gra aurat mi sie podona - ale to nie o to tu chodzi. Róża sie zrehabilitowala? hmm sprobujmy zrobic male kalkulacje, co prawda nie znam dokladnych statystyk, ale zalozmy ze Roza zrobila te 14 strat i zalozmy ze tylko polowa z nich to pkt dla pczeciwnika czyli jestesmy 16 pkt w plecy i zalozmy ze Roza rzucila 16 pkt -bravo wyszlismy na zero. Fakt Róza jest zawodnicza dobrze zapowiadajaca sie, ale ona ma dopiero 16 lat dajmy jej jeszcze czas.
nie jestem jakims antyfanatykiem korony, choc korona nie ma kibicow, ale ta przegrana boli. zreszta chyba nie tylko mnie?
nie jestem jakims antyfanatykiem korony, choc korona nie ma kibicow, ale ta przegrana boli. zreszta chyba nie tylko mnie?
-
competidor
Moim zdaniem wypowiadaj sie osoby, ktore w zyciu nawet nie weszly na bosiko.
Dzisiaj nie szło calej koronie i to ze Klaudia nie grała to tak zadecydował trener...może nie potrafila go przekonac do swojej gry... Nic sie nie dzieje bez przyczyny... Łatwo jest najeżdzac na te co grały. Tylko trzeba wziaść pod uwage wszystkie aspekty i walory zawodniczek. Zacznijmy od Róży.... nie szło jej w pierwszej połowie meczu.. to fakt. Każdy jest tylko człowiekim i ma dobre i złe dni. Moze akurat ten był zły i co z tego? Ale przynajmniej pozkazał swoja klase i to jaka jest wartościową zawodniczka w drugiej czesci meczu. Zebrala i przechwycila duzo piłek, nawrzucała punktów i co najważniejsze pominmo ze jej nie szlo przynajmnie widać bylo jej zaangażowanie i wole walki czego nie którym brakowało. Ale według was najlepiej jest ją zjechac ze grala duzo... no sory ale chyba nie ona siebie wypuszcza na bosiko wiec sie zastanówcie...Nastepna Ewa Moc.... dziewczyna mało gra w lidze i wsumie też jest olewana przez trenerów... i co ? Weszła na bosiko i pokazała ze jak sie chce to sie potrafi... Dostała swoje 5 minut które wykorzystała najlepiej jak potrafila... wiec juz nie piszcie ze jest "nowa gwiazdka trenera" widocznie ktoś jest nieźle zazdrosny i zakompleksiony uzywajac takiego sformulowania...Natalia Pacuła... kadrowiczka w pełni zasłuzona.... mało w polsce dziewczy o takim wzroscie potrafiacym grac i na obwodzie i pod koszem... Piszecie " ile razy mozna rzucac za 3 " moze i to duzo razy... "kto nie próbuje wiecej traci" gdyby nie ona to wogóle bysmy nie mieli zbiórki...i może mi powiecie kto by bronił te wysokie zawodniczki z Bydgoszczy ?( moze Iza majaca 168?) to ze jej nie siadał rzut to juz nikt na to nic nie poradzi ale po co odrazu besztać ? Sory bardzo ale broniac swoja koleżaneczke , oczerniajac inne zawodniczki to juz jest żal. Zastanów sie troche kolego, bo masz wielkie pretensje do zawodniczek, które w rzeczy samej są juniorkami, a nawet kadetkami (2 .3 lata młodsze) a pokazuja wieksza klase w grze i umiejetnościach niz nie jedna juniorka starsza... po mimo mniejszego obycia i doswiadczenia...
Ostatnio zmieniony 14 marca 2007, 08:35 przez competidor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
pisząc swoje zacne opinie polecam jednak lepiej rozeznać się kto jest kto, kto jest czyją koleżanką i dlaczego tak a nie inaczej pisze o tym i tamtym, bo chyba mylą wam się fakty i osoby drodzy forumowicze.
taki mały tips - wiślacy nie wypowiadają się bardzo zażarcie w sprawach nie związanych ze swoim klubem.
ave.
taki mały tips - wiślacy nie wypowiadają się bardzo zażarcie w sprawach nie związanych ze swoim klubem.
ave.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
competidor pisze:Wiec sobie darujcie tego typu komentarzy...kazdy potrafi oceniac innych ...
Ja pierd.... czy ty potrafisz czytac i rozrozniac osoby ??? Z pewnoscia zapewniam CIE ze osoba o pseudonimie Luvdagame nie jest kojarzony na tym forum z Wisła ... A co za tym idzie czepianie sie Klaudi ... (nie wspomne juz o tym ze nikt tutaj nie pisal ze Klaudia ma wejsc na boisko itp) ... jest moim zdaniem bezpodstawne ... To tyle z mojej strony -> daruj sobie !!!!
I z tego co wyczytalem .. to nikt nie pisal ze Roza jest taka czy owaka .. a jedynie napisano ze zagrala bardzo kiepski mecz, i bezsensowne bylo trzymanie jej tak dlugo na boisku... i ciupane tu bylo Wlodarzowi a nie Rózy...
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”