JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ
Moderator: Moderatorzy
-
competidor
Widac jestes malo kumaty/kumata ... po pierwsze powinien sie tlumaczyc osobnik ktory napisal tego posta ... ale napisze tylko tyle ...
KORONIE GRATULUJEMY TRENERA WLODARZA przed glownym tekstem odbierany jest zazwyczaj jako tytul. No chyba ze ta zbytnia interpretacja CIE przerasta i mozesz sie doszukiwac tylko podtekstów.
A co do pisania o Rózy .. niech sie wypowie autor posta ... bo to niestety nie mnie oceniac. Bynajmniej wsrod Wislakow udzielajacych sie tutaj na forum, panuje bardzo dobra opinia o Róży ... takze chyba cos zle z twoim kojarzeniem niektorych osob, tak jak napisal kolega LIQ
KORONIE GRATULUJEMY TRENERA WLODARZA przed glownym tekstem odbierany jest zazwyczaj jako tytul. No chyba ze ta zbytnia interpretacja CIE przerasta i mozesz sie doszukiwac tylko podtekstów.
A co do pisania o Rózy .. niech sie wypowie autor posta ... bo to niestety nie mnie oceniac. Bynajmniej wsrod Wislakow udzielajacych sie tutaj na forum, panuje bardzo dobra opinia o Róży ... takze chyba cos zle z twoim kojarzeniem niektorych osob, tak jak napisal kolega LIQ
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
competidor pisze:Jakos na temat Włodarza cos mało tam bylo... a pozatym jak według Ciebie ta ironiczna wypowiedz mozna inerpretowac? wytykanie ze są w kadrze... jak by nie to bylo napisane ze zły mecz zagrała to mojej wypowiedzi by tu nie było....
dalej nie rozkminiasz
a wiec wybolduje Ci to: źle adresujesz swoje wypowiedzi!
my (w sensie ja i Kwassek - zadeklarowani fanatycy Wisły) nie pisaliśmy nic o kadrowiczkach z lekką nutką ironii. Kto pisał to pisał i do niego kieruj pretensje.
a że wg mnie sztab szkoleniowy zajebał w tym meczu to inna sprawa, to już napisałem kilka postów wyżej i tego się będe kurczowo trzymał.
Alles Klar ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
hmm generalnie to nie rozumie dlaczego wymieniacie mnie po imieniu i nazwisku... i competidor szczerze powiedziawszy to co napisałas bardzo ale to bardzo bolalo i generalnie to nie ciezko bylo rozszyfrowac kim jestes.. i generalnie nie spodziewalam sie tego po Tobie.. ale szanuje Twoje slowo, a to jak sie zachowuje musi byc czyms spowodowane czyz nie? Generalnie to mam nadzieje ze emocje po meczu opadly, i takie slowa juz wiecej sie tu nie pokaza bo chyba to forum nie jest po to zeby sie wyrzywac anonimowo? a jesli tak.. to dlaczego wczesniej na to nie wpadlam!? ; )
KLAUDIA PAC
KLAUDIA PAC
Olimpia Poznań - Widzew Łódź 84:68... "w czwartej kwarcie grały nasze rezerwy i wszystkie zdobywały punkty" /info: Żołnierz
końcowa klasyfikacja półfinału w Poznaniu:
1. Olimpia Poznań
2. Widzew Łódź
3. SKS 12 Warszawa
4. Wisła Kraków
Ps. Może ktos zna podział na grupy w turnieju finałowym? Gramy z MUKSem czy Gdynią?;)
końcowa klasyfikacja półfinału w Poznaniu:
1. Olimpia Poznań
2. Widzew Łódź
3. SKS 12 Warszawa
4. Wisła Kraków
Ps. Może ktos zna podział na grupy w turnieju finałowym? Gramy z MUKSem czy Gdynią?;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”