ŁKS - podsumowanie sezonu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 czerwca 2004, 12:48

Lisu pisze:(...) Skoro jesteście lepsi od nas i wyśmiewacie nas a jednym z argumentów są nasze wyjazdy to ma chyba znaczyć że Wy jeździcie po całej Polsce za swoją drużyną i wspaniale ją dopingujecie, dlatego właśnie wspomniałem że jakoś ostatnio do nas nikt z tych "lepszych od nas kibiców" (jeżdżących na wyjazdy) nie zawitał. Czyżbyście mieli za daleko?(...)

Nawet nie wiesz ile osób od nas marzy wręcz o tym, by "pokrzyczeć" sobie u Was na sali, a nie np w Koninie, Bydgoszczy, Starachowicach itp :D

Ps 1. To, że jedna osoba skrytykowała komentowany artykuł nie oznacza, że tak myślą wszyscy (jak piszesz "WY"). Podobnie jak to, że Ty akurat nie jezdzisz na wyjazdy koszykarek nie oznacza, że nie robią tego pozostali Ełkaesiacy. Tworzenie sytuacji ŁKS - kontra reszta jest może i nobilitujące, ale jednak kompletnie bezsensu. Liczą się fakty - mało osób (ekip) jezdzi na mecze wyjazdowe obecnie, ŁKS nie jest w tym przyapdku wyjątkiem. A szkoda, bo nie ma to jak atmosfera spotkania w "obcej" sali ;)

Ps 2. ŁKS był u nas tylko raz.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2004, 12:57 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 26 czerwca 2004, 12:53

nie bój się, kibice jezdza na wyjazdy, a dlaczego nikt nie jeździ do Łodzi? bo w Polsce panuje opinia, że pojedziesz do Łodzi to wrócisz z nożem w plecach.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 26 czerwca 2004, 13:04

Skoro tak to poproszę jakieś zdjęcia tych jeżdżących kibiców z Polski (omijających ze strachu Łódź). Jak narazie nie słyszałem o wielu wypadach choć przyznaje że widziałem kilka ciekawych fotek np. Odra we Wrocławiu (chyba 2 lata temu). Albo chodziaż niech każdy napisze ile wyjazdów w sezonie 2003/2004 zaliczyli kibice jego klubu i w jakich ilościach.

PS. Seba masz rację, zgadzam się z Tobą.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 26 czerwca 2004, 14:56

Anonymous pisze:nie bój się, kibice jezdza na wyjazdy, a dlaczego nikt nie jeździ do Łodzi? bo w Polsce panuje opinia, że pojedziesz do Łodzi to wrócisz z nożem w plecach.

no chyba ze tak :) to wszystko wyjasnia :)
w Łodzi sa przeciez sami hóligani :P

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 czerwca 2004, 16:59

Anonymous pisze:nie bój się, kibice jezdza na wyjazdy, a dlaczego nikt nie jeździ do Łodzi? bo w Polsce panuje opinia, że pojedziesz do Łodzi to wrócisz z nożem w plecach.
A mnie to się chcę poskarżyć jeden burak koło pięćdziesiątki chcial w Polkowicach w tym sezonie pobić :D :D Zirytował sie biedak ze siedzielismy z Dzikim rząd nad nim i dopingowalismy nasze dziewczyny. Aż go małżonka uspokajała i przpraszała nas :D A szkoda bo ciekawa byłaby konfrontacja. Choliera aż strach pomyśleć gdyby tak zaczaił sie na nas po meczu. Uuuuuuuuu :shock: :shock: :shock: Miałem już pełno... Dobrze ze pilnowało naszą dwójkę 6 ochroniarzy :)
Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 czerwca 2004, 18:37

Mikey pisze:
A mnie to się chcę poskarżyć jeden burak koło pięćdziesiątki chcial w Polkowicach w tym sezonie pobić :D :D Zirytował sie biedak ze siedzielismy z Dzikim rząd nad nim i dopingowalismy nasze dziewczyny. Aż go małżonka uspokajała i przpraszała nas :D A szkoda bo ciekawa byłaby konfrontacja. Choliera aż strach pomyśleć gdyby tak zaczaił sie na nas po meczu. Uuuuuuuuu :shock: :shock: :shock: Miałem już pełno... Dobrze ze pilnowało naszą dwójkę 6 ochroniarzy :)

no tak :) u nas jak w piekle :) jaka ZADYMA była po meczu z Polfą :shock: "panikujący tłum" itd :lol:

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 26 czerwca 2004, 23:14

Mikey pisze:Dobrze ze pilnowało naszą dwójkę 6 ochroniarzy :)

Pewnie że dobrze bo byście jeszcze noże w plecy miejscowym powbijali i co by wtedy było już nikt z Polkowic nie przychodziłby na mecz gdy przeciwnikiem byłby ŁKS 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 czerwca 2004, 14:42

Lisu pisze: Albo chodziaż niech każdy napisze ile wyjazdów w sezonie 2003/2004 zaliczyli kibice jego klubu i w jakich ilościach.

.

Sezon 2003-04 - moje wyjazdy.
1. Brzeg, jedziemy busem w 13 osób,
2. Poznań, byłem sam,
3. Kraków, 2 osoby
4. Polkowice, 4 osoby,- zadyma po meczu :lol: :lol: :lol:
5. Wołomin, 4osoby
6. Brzeg, 3osoby (Mario co z tymi zdjęciami???)

Po za tym wiem że osoby z Pabianic były obecne w :Ostrowie, Łodzi, Gdyni, Krakowie(PP),
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 27 czerwca 2004, 14:57

Szymon pisze:
Lisu pisze: Albo chodziaż niech każdy napisze ile wyjazdów w sezonie 2003/2004 zaliczyli kibice jego klubu i w jakich ilościach.

.

2. Poznań, byłem sam,
3. Kraków, 2 osoby
5. Wołomin, 4osoby

Po za tym wiem że osoby z Pabianic były obecne w :Ostrowie, Łodzi, Gdyni, Krakowie(PP),

Tylko na 6 wyjazdach byłeś??? :lol:

Ja na jakichś 15 - wszystkie w Ostrowie 8)
No i w Łodzi 2 razy byłem! :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 czerwca 2004, 15:09

Viallos pisze:
Szymon pisze:

.

2. Poznań, byłem sam,
3. Kraków, 2 osoby
5. Wołomin, 4osoby

Tylko na 6 wyjazdach byłeś??? :lol:

Ja na jakichś 15 - wszystkie w Ostrowie 8)
No i w Łodzi 2 razy byłem! :wink:

Hmmm... No to mnie przebiłeś :? . Trochę sobie pojeździłeś! Gratuluje!

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 czerwca 2004, 15:17

Nie licząc Lwa :) który zaliczył chyba wszystkie wyjazdy z urzędu niejako :wink: na wyjazdach których byłem ŁKS stawiał się w liczbie:
Ostrów-6 osób
Pabianice-hmm koło 100 osób
Polkowice play-off-3 osoby
Chełm-3 + 2 osoby wsparcia z Zamościa :lol:
Kraków-2 osoby
Polkowice puchar-3 osoby
Wiem ze ŁKS był tez w Poznaniu, ale o konkretach wie majoneez
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 27 czerwca 2004, 20:45

Szymon pisze:Po za tym wiem że osoby z Pabianic były obecne w Łodzi

hehe nieujawnieni sie nie licza :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 czerwca 2004, 16:26

pietroc pisze:
Szymon pisze:Po za tym wiem że osoby z Pabianic były obecne w Łodzi

hehe nieujawnieni sie nie licza :)

No, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Niektórzy idą na mecz robić zdjęcia, inni obejrzeć mecz a jeszcze inni się ujawnić. Znam nawet osobę która twierdzi że ona nie musi dopingować bo już sama jej obecność zajebiście pomaga drużynie :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 28 czerwca 2004, 23:52

Szymon pisze:Znam nawet osobę która twierdzi że ona nie musi dopingować bo już sama jej obecność zajebiście pomaga drużynie :!:

:shock: :shock: :shock: ... i wszystko jasne.

A swoją drogą to ciekaw jestem ilu forumowiczów wyznaje podobne poglądy jak ta osoba?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 czerwca 2004, 12:27

Lisu pisze:
Szymon pisze:Znam nawet osobę która twierdzi że ona nie musi dopingować bo już sama jej obecność zajebiście pomaga drużynie :!:

:shock: :shock: :shock: ... i wszystko jasne.

A swoją drogą to ciekaw jestem ilu forumowiczów wyznaje podobne poglądy jak ta osoba?

Śmiem twierdzić że trochę by się uzbierało takich osób. No ale cóż, każdy ma swoją filozofię.

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”