PLAY-OUT Duda Tęcza Leszno- Nova Trading Toruń 60:66
Moderator: patrese
Dzięki za wyjaśnienia
fajnie, że odwiedzacie nasz wątek:)..patrese wymienione zawodniczki zdecydowanie zawaliły mecz..niestety
przegrała drużyna. Nie rozliczajmy już, bo to mija się z celem. Dziewczyny powinny skupić sie na jutrzejszym meczu i to jest teraz najważniejsze!
Odnośnie przepisu nie będe tego komentował. Kiedyś było to nie do pomyślenia (brawo władze PLKK!!). Nie trafiają do mnie argumenty typu tak jest ok, tak wypada...moim zdaniem bzdurny przepisy zaczerpnięty z kopanej..takie są fakty. Ciekawi mnie czy ów trening jest bezpłatny?
Pozdrawiam
Odnośnie przepisu nie będe tego komentował. Kiedyś było to nie do pomyślenia (brawo władze PLKK!!). Nie trafiają do mnie argumenty typu tak jest ok, tak wypada...moim zdaniem bzdurny przepisy zaczerpnięty z kopanej..takie są fakty. Ciekawi mnie czy ów trening jest bezpłatny?
Pozdrawiam
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!
Tęcza Leszno!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
elen pisze:Betti juz to napisała, ale dla uzupełnienia § 17 punkt 3 podpunkt 10
10) Zapewnienie moŜliwości przeprowadzenia nieodpłatnie przez druŜynę gości dzień przed meczem lub w dniu meczu jednego treningu na hali, w której zostanie rozegrany mecz, w wymiarze co najmniej 60 minut, wraz z moŜliwością skorzystania z zaplecza treningowego po uzgodnieniach z gospodarzem meczu minimum 7 dni przed datą meczu.
Pozdrawiam
I chyba wszystko jasne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
To wam powiem jak to było z tymi treningami torunianek w Trapezie. Odbyły w sumie 3!!! zamknięte treningi:
- I trening wtorek w godzinach przedpołudniowych,
- II trening wtorek w godzinach popołudniowych,
- III trening środa w godzinach przedpołudniowych.
Jak na mecz który miał zadecydować o wszystkim to chyba przesadna gościnność ze strony Tęczy i OSIR-u !!! Chyba, że Nova Trading opłaciła sobie te dodatkowe treningi, a OSiR za parę stówek "udupił" Tęczę. Jest jeszcze inny wariant: wspaniali działacze Tęczy uznali, że Toruń bez Coleman i Kovalenko jest przeciwnikiem, który zmieciemy z parkietu...
- I trening wtorek w godzinach przedpołudniowych,
- II trening wtorek w godzinach popołudniowych,
- III trening środa w godzinach przedpołudniowych.
Jak na mecz który miał zadecydować o wszystkim to chyba przesadna gościnność ze strony Tęczy i OSIR-u !!! Chyba, że Nova Trading opłaciła sobie te dodatkowe treningi, a OSiR za parę stówek "udupił" Tęczę. Jest jeszcze inny wariant: wspaniali działacze Tęczy uznali, że Toruń bez Coleman i Kovalenko jest przeciwnikiem, który zmieciemy z parkietu...