1 runda PO:Lotos Gdynia-KK AZS Jelenia Góra 3-0
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Gratulacje dla obu zespołow, dla Lotosu z akoncowke (statsy Lennox fantastyczne :O) a dla JG za napedzenie pewnei sporo starchu faworytowi.
PS> Ciekawe co sie stało z Kobryn, zesłz a w 2 kwarcie zaraz po tym jak wrocila na parkiet po odpoczynku i juz do konca meczu sie nie pojawiła na parkiecie.
PS> Ciekawe co sie stało z Kobryn, zesłz a w 2 kwarcie zaraz po tym jak wrocila na parkiet po odpoczynku i juz do konca meczu sie nie pojawiła na parkiecie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
orzel11 pisze:ale ci z polkowic mają poczucie humoru popatrzcie buahahaa wy nie zdobędziecie trzeciego miejsca
Nie wiem za co miałes 4 ostrzezenia, ale najwyrazniej byly słuszne. Zegnam.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
orzel11 pisze:a wy z krakowa nerwowi jacyś jesteście że jelenia przegrała robicie sobie nadzieje bo sie boicie Lotosu najwyraźniej
Wez juz sie uspokuj i najlepiej nic nie pisz...Dobra??
Tak bedzie lepiej...
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
TyLkO AzS KKJG pisze:orzel11 pisze:a wy z krakowa nerwowi jacyś jesteście że jelenia przegrała robicie sobie nadzieje bo sie boicie Lotosu najwyraźniej
Wez juz sie uspokuj i najlepiej nic nie pisz...Dobra??
Tak bedzie lepiej...
już dlugo sobie nie popisze
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Gdyni i Dla naszych dziewczyn caly mecz byl super tylko te ostanie 5 min ;;/ ale Brawo za walke jutro jeszcze jest mecz:) jak nie dzis to jutro
:D a co Do Brzegu martw sie tam o swoja druzyne bo jeszcze odpadniecie
Pozdrawiam 
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
PzDr Poznan:)
PzDr Poznan:)
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
orzel11 pisze:ok ale ja tylko stwierdzam fakty i nic więcej pozdrawiam
czy myślisz, że ktoś w Krakowie spodziewa się tego, że Lotos odpadnie wcześniej, nie sądzę, bo mimo wszystko większość osób posiada zdrowy rozum, owszem pojedyńcza wpadka może zdarzyć się każdemu(Lotosowi też)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”