JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 marca 2007, 23:46

Eeee... nie ma sensu tracić czasu na dyskusję z Tobą Seven... jestem nieobiektywny, gdy chwalę Olimpię... jestem nieobiektywny, gdy mówię, że zagrały słabo... bo, jak widać taki "obiektywizm" opinii zależy tylko od tego, czy są zgodne z Twoim punktem widzenia... bezsens... i tyle.

A co do opinii o meczu... wystarczyło się przejść po trybunach i zapytać... zresztą nieważne - ZAGRALIŚCIE W DRUGIEJ POŁOWIE MECZU Z OLIMPIĄ ŚWIETNIE!!! To chciałeś usłyszeć, więc proszę bardzo... jeśli to sprawi, że poczujesz się lepiej:)

A Żołnierz swoją drogą raz mógłbyś powiedzieć tu to, co mówiłeś też wraz z nami na sali :lol:

... między innymi to, że przypominając sobie postawę SKSu sprzed dwóch lat spodziewaliśmy się zobaczyć więcej, zespół w innym punkcie rozwoju... no ale wiem - to jest "nieobiektywne"... bo niektórzy nie potrafią znieść, że ktoś może coś widzieć inaczej.

THE END:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 17 marca 2007, 13:06

hihihihi. oczywiście ,że spodziewałem się więcej. I zaznaczyłem to pisząc,ze awans Widzewa to dla mnie niespodzianka. Bezsprzecznie to był najsłabszy zespół z tej 3. I ta wypowiedż oznacza,że i Wisła i SKS zawiódły mnie po tym względem. :lol: Ale musimy rozróznić te dwie sprawy. SKS i turniej a SKS i mecz z Olimpią. Żeby zakończyć temat. Napewno Olimpii i SKS daleko do poprzednich lat z formą zgraniem doświadczeniem. Ale nie awansowanie czy to Wisły czy SKSu a awans Widzewa to duży minus dla tych pierwszych zespołów za to plus dla Widzewa. I myślę ,że trenerka Wisły i Seven powinni sobie odpowiedzieć jak to się stało i kto jest winny?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 marca 2007, 14:26

:) I tu się mogę z Tobą Qmpel zgodzić w każdym zdaniu:)... ale mogę sie mimo wszystko założyć, że nasze i tak dadzą w finale radę i jakiś medal będzie:) O piwko... ?:) hehe
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 17 marca 2007, 14:42

Seba pisze::) I tu się mogę z Tobą Qmpel zgodzić w każdym zdaniu:)... ale mogę sie mimo wszystko założyć, że nasze i tak dadzą w finale radę i jakiś medal będzie:) O piwko... ?:) hehe

o metr piwka.. :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 19 marca 2007, 20:05

Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 23 marca 2007, 21:11

Zmiana kolejności spotkań w finałach MP Juniorek Starszych

Ze względu na uczestnictwo drużyn MUKS Poznań i KS KORONA Kraków w półfinałowym turnieju o wejście do ekstraklasy żeńskiej (30.03.-1.04.07). Wydział Gier i Dyscypliny Polskiego Związku Koszykówki zmienia kolejność rozgrywania meczów w pierwszym i drugim dniu finałowego turnieju juniorek starszych w Gdyni (2-6.04.2007r.) podanych w komunikacie WGiD Nr. 14/2007.

Obrazek

info: pzkosz.pl
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 27 marca 2007, 22:30

Dobra przyznawać się kto jedzie na finał? Bo zamierzam tam być :P

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 28 marca 2007, 10:41

gilus pisze:Dobra przyznawać się kto jedzie na finał? Bo zamierzam tam być :P

8)
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 28 marca 2007, 11:39

Matii pisze: 8)

Nie wiem czy to znaczy, że będziesz? :P

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 28 marca 2007, 13:43

gilus pisze:
Matii pisze: 8)

Nie wiem czy to znaczy, że będziesz? :P

Bede, bede... w sumie juz od jutra, warto obejrzec oba mecze Lotosu z CCC w polfinalach.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl

choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Marko
Amator

Postautor: Marko » 28 marca 2007, 22:56

Zapraszamy do odwiedzenia Oficjalnego serwisu Mistrzostw Polski Juniorek Starszych, które w dniach 2 - 6 kwietnia odbędą się w Gdyni. Obok składów wszystkich drużyn, terminarza rozgrywek, szczegółowych statystyk wszystkich spotkań, relacji oraz wielu szczegółowych informacji z imprezy organizatorzy zapewniają internetowe transmisje on line ze wszystkich spotkań. Zapraszamy do śledzenia na żywo finałów Mistrzostw Polski Juniorek Starszych.

Oficjalny serwis Mistrzostw Polski Juniorek Starszych

Gość

Postautor: Gość » 29 marca 2007, 19:31

Jak znam życie Poznań dotrze,choć kto i kiedy? Raczej 1 jednostka w czwartek. Liczę na Was chłopaki!!!!!!!!!

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 01 kwietnia 2007, 23:06

Naprzód OLIMPIO!

Gość

Postautor: Gość » 02 kwietnia 2007, 00:26

Czas na rewanż za te wałki.

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 02 kwietnia 2007, 10:32

Olimpia zaczęła od rozwalcowania Bytomia... 72:36... BRAWO!!!! Oby tak do końca:)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”