1 runda PO: TS Wisła Kraków - Włókniarz Pabianice 3-1

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 17 marca 2007, 14:10

hell jak dawno Cię nie było... :D
Ostatnio zmieniony 17 marca 2007, 14:20 przez garnett, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 17 marca 2007, 14:17

hellraiser nzlg pisze:Paradoks jest taki że bez Holdsclaw Wisła jest silniejszym zepołem.Mimo że Holdsclaw to zajebista zawodniczka.Po prostu z nią gra się uproszcza ,drużyna traci zespołowość.Troche to przypomina dawny Lotos z Whitmore (mimo że Whitmore też jest zajebista)

Jeden mecz wystarczył ,fatalny w wykonaniu całego zespołu Wisły poza ADF oczywiście,by strona gdyńska zaczeła dorabiać wielką ideologię do wydarzeń ostatniego weekendu.... :wink:
Po meczu tych zespołow w Krakowie tego typu wniosków nie dostrzegłem
w komentarzach z Gdyni :D
Wisła gra słabiej w ostatnich tygodniach czy na parkiecie przebywa Chamique czy Jej nie ma.Slabsza dyspozycja zespołu to bardziej złożony problem o którym nie warto teraz pisać.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 15:02

garnett pisze:hell jak dawno Cię nie było... :D

Nie poprostu rozmijaliśmy się topkiami.

Co do mojej ideologi...(przyjście H... spowodowało uproszczenie gry Wisły w ataku ,kosztem zespołowości przez co Wisła stała się paradoksalnie bardziej przewidywalna) to nie ja wymyśliłem ją tylko któryś z kibiców Wisły.(niech się przyzna).Odemnie masz tylko to że przypomina mi to troche sytuacje z Whitmore (równie zaj... zawodniczką).I potwierdziałem to po 2 ostanich meczach (nie tylko tym przegranym)
Ty masz taką maniere.Ktoś powie "a" to "b","c","d" sam sobie dopowiadasz np.
Napisałem kiedyś że Wisła to średni Euroligowy klub to ty zarzucałeś mi że piszę że Wisła jest słaba i silna tylko słabością Lotosu.
Nie nadinterpretuj teksty do skrajności bo wychodzą bzdury.Ktoś powie że "za oknem mamy świezy powiew wiatru" a ty usłyszysz i będziesz krzyczał :"chowajmy się do piwnicy ,nadchodzi huragan.."
A masz taką maniere wpadania w skrajność. :shock: :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 17 marca 2007, 15:29

Mój wstępniak zawierał nutkę ironii :D
Nie wiem kto to wymyślił ,widzę jednak ,że teraz Ty podpisałeś sie pod tą opinią ,w której jest tylko ziarnko prawdy i dlatego ją podważam...
Taką opinie widziałem raczej w tekscie Marko..... :lol:
To raczej Ty masz skłonności do pisania rzeczy których sie póżniej wypierasz i zasłaniasz się powtarzaniem opini innych....
Jak coś piszesz to bierz za to odpowiedzialność,a nie stosuj wykrętów w stylu "Ja tego nie wymyśliłem ,tylko powtarzam....." :wink: komiczne.... :D

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 15:38

garnett pisze:Mój wstępniak zawierał nutkę ironii :D
Nie wiem kto to wymyślił ,widzę jednak ,że teraz Ty podpisałeś sie pod tą opinią ,w której jest tylko ziarnko prawdy i dlatego ją podważam...
Taką opinie widziałem raczej w tekscie Marko..... :lol:
To raczej Ty masz skłonności do pisania rzeczy których sie póżniej wypierasz i zasłaniasz się powtarzaniem opini innych....
Jak coś piszesz to bierz za to odpowiedzialność,a nie stosuj wykrętów w stylu "Ja tego nie wymyśliłem ,tylko powtarzam....." :wink: komiczne.... :D

I widzisz mam cię.
TO JEST WŁAŚNIE NADINTERPRETACJA.
Ja napisałem że ją nie wymyśliłem (czyli nie byłem pierwszy który to zauważył) a według ciebie znaczy to że się jej wypieram.(czyli tak nie uważam,wypieram się i teraz wycofuję)
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 17 marca 2007, 15:40

Ala do boju wygraj mecz :wink: :mrgreen:
Mam nadzieje ,że Ala kontuzje z PP wyleczyła ;)
:roll: {ale to tylko dla wtajemniczonych :D }
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 17 marca 2007, 15:55

Garnett, kompletnie Cię nie rozumiem. Atakujesz hella bez powodu. Jeżeli masz inne zdanie, nie rób wycieczek osobistych, tylko tu zaprezentuj.

Generalnie trudno mi ocenić to, co mówi hell. Dzisiaj sie przekonamy, kiedy Wisła zagra bez Holdsclaw...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 15:57

Nie ma złudzeń że Wisła odpadnie w 1 rundzie.Zależy mi bardziej na ilości meczów .czyli więcej niż 3 i 35-40 minutach Skery w każdym meczu.
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 16:01

fearless pisze:Generalnie trudno mi ocenić to, co mówi hell. Dzisiaj sie przekonamy, kiedy Wisła zagra bez Holdsclaw...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Czyli najprowdopodobniej Wisła wygra i wyjdzie że nie miałem racji.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 17 marca 2007, 16:24

hellraiser pisze:Nie ma złudzeń że Wisła odpadnie w 1 rundzie.Zależy mi bardziej na ilości meczów .czyli więcej niż 3 i 35-40 minutach Skery w każdym meczu.

Hell a mógłbyś rozwinąć o stwierdzenie?? ciekawym ...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 16:31

osesek pisze:
hellraiser pisze:Nie ma złudzeń że Wisła odpadnie w 1 rundzie.Zależy mi bardziej na ilości meczów .czyli więcej niż 3 i 35-40 minutach Skery w każdym meczu.

Hell a mógłbyś rozwinąć o stwierdzenie?? ciekawym ...

Chyba sens zdania się nieco poprzestwiał.8) 8) 8) 8)
raczej powinno być :Nie ma m złudzeń że Polfa awansuję.
Czy coś takiego???

Ale z dalszej części można się domyślić o co mi chodziło (Wisła awansuje dalej ale trzymajmy kciuki (nie ty) aby w jak najwiekszej ilości meczów i jak najdłużej grała Skera).
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 17 marca 2007, 16:39

Właśnie to zdanie zaprezentowałem fearless....przeczytaj naszą wymianę poglądów od początku to mnie zrozumiesz.
Odnieść się do wypowiedzi hella nie możesz bo on w każdym postcie piszę coś innego i dlatego komentarz do jego kolejnych wywodów zostawiam wszystkim przeglądającym ten temat :D

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 marca 2007, 16:51

Dobra myśl-Przeczytajcie od początku tego tematu.
I WYTŁUMACZCIE MI W CZYM BYŁEM NIEKONSEKWENTNY,NIELOGOICZNY.
Obrazek

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 17 marca 2007, 17:38

Kibice Wisly, czy jakas krakowska stacja radiowa przeprowadzi transmisje na zywo?

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 17 marca 2007, 18:09

Dzieki!!! Wiedzialem , ze mozna na Was liczyc!
Pokonamy Wisle, wygramy mecz ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”