2 kolejka Playout:Cukierki Odra Brzeg-Duda Tęcza Leszno77-78
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MuFa pisze:Rosso-Nero pisze:orzel11 pisze:taco miałem podbiegać i kopać je w tyłki żeby im sie zachciało przydałoby sie żeby same do tego doszły w końcu to ekstraklasa no nie?
Nie trzeba ich kopać... Dobry doping powinien w zupełności wystarczyć. Przecież w czasie meczu kibice raczej nie kopią koszykarek w tyłki, tylko je wspierają dopingiem.
i tu mamy paradoks bo doping jest a z ich strony doslownie zero zaangazowania nie mowiac juz o jakichkolwiek podziekowaniach wylaczajac mecze z Wisla i polkowicami.
Ale tu się chwali wasza postawa i chwała wam za to. Bo to może w końcu im przemówi do rozsądku (oby).
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Stal wygra i jestem z nią
Brzeska Stal utrzyma się na 100% tylko kto jeszcze zostanie Tęcza czy Toruń 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Rosso-Nero pisze:MuFa pisze:Rosso-Nero pisze:orzel11 pisze:taco miałem podbiegać i kopać je w tyłki żeby im sie zachciało przydałoby sie żeby same do tego doszły w końcu to ekstraklasa no nie?
Nie trzeba ich kopać... Dobry doping powinien w zupełności wystarczyć. Przecież w czasie meczu kibice raczej nie kopią koszykarek w tyłki, tylko je wspierają dopingiem.
i tu mamy paradoks bo doping jest a z ich strony doslownie zero zaangazowania nie mowiac juz o jakichkolwiek podziekowaniach wylaczajac mecze z Wisla i polkowicami.
Ale tu się chwali wasza postawa i chwała wam za to. Bo to może w końcu im przemówi do rozsądku (oby).
na szczescie sa jeszcze ci ktorzy w to wierza
Cukierki do boju
A już od razu pisze dlaczego jestem za Cukierkami
Nie mam nic przeciwko drużynie z Leszna ale w Cukierkach grają
Martyna Koc i Magda Rzeźnik {tak przy okazji rozwalił mnie jej tekst na PP
nie podawaj do mnie bo ja jestem za mała
}

A już od razu pisze dlaczego jestem za Cukierkami
Nie mam nic przeciwko drużynie z Leszna ale w Cukierkach grają
Martyna Koc i Magda Rzeźnik {tak przy okazji rozwalił mnie jej tekst na PP
nie podawaj do mnie bo ja jestem za mała
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
bRAVO LESZNO !!! teraz bedzie ciekawie ! wszyscy mowili ze Brzeg jest poza zasiegiem Torunia i Leszna a tu teraz szanse na utrzymanie sie wyrownaly ! bravo bravo i w Toruniu robimy to samo wygrywamy ! i u siebie do konca wszystko nadzieja powraca tylko jak dlugo bedzie ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”