PRZEPRASZAMY KOSZYKARKI !!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 26 lutego 2007, 17:51

to się k***a pytałem czy będziecie stać .. czy nie ?
jak nie możesz to siadaj na samym dole i powiedz na meczu że masz taka sytuację a nie kozaczysz na forum .. widze że jesteś ze starej ekipy kk i z przeciwległej strony hali widziałem jak dopingowaliście .. chce żeby ten doping jakoś wyglądał a jak jesteś taki kozak to sam poprowadź wszystkich .. nie chciałem was wyzywać od pikników ale taka prawda że zachowujecie się jak pikniki a oni siedzą na innych sektorach .. a kto stać nie może to niech będzie tak jak napisałem na początku niech siedzą na dole !
i byś się przedstawił a nie nicka z d**y wziętego wymyślasz :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 26 lutego 2007, 18:05

i jeszcze jedno .. fakt trzeci mecz byłem na meczu w Gorzowie w sektorze dla KK .. wcześniej siedziałem po drugiej stronie kosza .. pewnie byłeś i siedzisz na tych miejscach od dawna i muszę przyznać że wcześniej doping był na niskim poziomie .. z kolegą chcieliśmy pomóc i nie uważam że bym się rządził bo się nie rządzę a jak byłeś w Polkowicach to wiesz czemu ja krzyczałem a nie nikt inny !
jednak jak będzie dalej taki opór w kibicowaniu to nic ciekawego nie stworzymy .. ale najwięcej na tym nie tracę ja ani Ty tylko dziewczyny .. widziałeś co działo się w 1-2 kwarcie .. a co w 3-4 więc pomyśl czasem jakie obrazki chciałbyś z meczu zabierać ze sobą .. i w tym że nie możesz stać to ok tylko wystarczy powiedzieć a nie po wszystkim piszesz o tym na forum ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 lutego 2007, 19:31

Wiecie co ta wasza dyskusja jest żałosna. Kłocicie sie o jakies p..., wyzywacie chyba dla samego faktu. A czy ktoś tak naprawde pomyslał jak rozwiązać sytuacje która ma teraz miejsce. Jeśli macie zamiar przejmować sie napinaczami na forum to podziwiam. Swoja drogą to poważnie zastanawiam sie czy nie poprosic o zamkniecie podforum dla gości.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 26 lutego 2007, 23:51

Elen bo o tym powinniśmy rozmawiać przed meczem .. a co do sektora to są dwa wyjścia .. albo będziemy tam gdzie teraz ale taka zasada że bębny na dole my zajmujemy ostatnie 5-6 rzędów albo powinniśmy się przenieść .. osoby z drugiej strony kosza gotowi są nas wesprzeć ostatnio chcieli ale sam widziałeś że miejsc nie było .. tak to jest jak pikniki siadają razem z nami .. więc droga do Torunia długa i będziemy musieli o tym porozmawiać :D
pozdrawiam
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 27 lutego 2007, 15:17

i jak ?? rozmawialiście z kimś o sektorze dla was ??

kasiunia89
Nowy na forum
Kontaktowanie:

przepraszamy Koszykarki

Postautor: kasiunia89 » 18 marca 2007, 09:55

Wydaje mi sie ze nie tylko KLub Kibica powinien przeprosic koszykarki i trenerow za zly doping lecz wszyscy Kibice.A to ze przegrały nasze koszykarki mecz to nei znaczy wszystko poprostu były w zlej formi miejmy nadzieje ze teraz po wczorajszym meczu przegranym bedzie wszystko ok :)

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 18 marca 2007, 11:57

Po tak salbym meczu, to chyba kto inny powinien przepraszac
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 marca 2007, 12:24

Heh temat juz jest dawno nie aktualny wiec nie rozumiem po co ktokolwiek sie tu jeszcze wpisuje... Dotyczyl innego meczu!! Czytajcie uwaznie a nie komentujcie byle co oby tylko komentowac...
Do Elen, Kys zamknijcie ten temat.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 18 marca 2007, 20:10

zgadzam się .. doping ruszył w dobrą stronę i utrzymajmy ten tor jazdy :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 18 marca 2007, 20:27

Wypowiedz odbiegaja od tematu dlatego pozwole sobie go narazie zamknąć...
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”