AZS Poznań vs AZS PWSZ Gorzów Wlkp 21.03.2007 i 26.03.2007

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

AZS Poznań vs AZS PWSZ Gorzów Wlkp 21.03.2007 i 26.03.2007

Postautor: MARAS » 19 marca 2007, 14:00

Ogłaszam pełną mobilizacje na trzeci mecz playoff z Gorzowem który odbędzie sie w najbliższą środe tj. 21 marca o godzinie 18:00 w Arenie.
Pierwszy dzień wiosny, dzień wagarowicza wiec nikt nie ma wymówki że ma szkołe :lol: :lol: Wszyscy do Areny w biało-niebieskich barwach i na maxa dopingujemy nasze koszykarki.
Z Gorzowa przyjeżdza spora ekipa kibiców! Nie możemy dać sie we własnej hali! Dlatego werbować kogo sie dać i wszyscy do Areny :!:

Dawajcie jakieś sugestie co do oprawy meczowej!
Ostatnio zmieniony 23 marca 2007, 19:30 przez MARAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 marca 2007, 14:34

Maras przyjeżdzamy, a co do ilości to sie okaże, ale moze nas troche byc:P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 marca 2007, 14:40

elen pisze:Maras przyjeżdzamy, a co do ilości to sie okaże, ale moze nas troche byc:P

Miejsca z pewnoscią nie zabraknie! Mam przecieki mniej wiecej ilu was będzie ale nie ujawnie skąd :wink:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 19 marca 2007, 18:13

Obrazek

Obrazek

w środe u nas musi byc ciekawiej! :D
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 marca 2007, 19:34

Pewne efekty świetlne będa jeśli dotrze z nimi pewna osoba :lol:
Balonów z Gorzowa jeszcze została wiec jak zawsze baloniada może być!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 marca 2007, 19:57

Co do środy to mam nadzieje ze atmosfera bedzie conamniej jak w Gorzowie.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 20 marca 2007, 22:10

mysle ze bedzie nawed lepiej niz w gorzowie bo my sie rozwijamy razem z naszym klubem i tez robimy postepy i mysle ze bedzie lepiej!!:P :P
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

bboySANTI
Nowy na forum

mysle ze bedzie nawed lepiej niz w gorzowie bo my sie rozwij

Postautor: bboySANTI » 21 marca 2007, 20:53

z tego widze wypowiadają się tylko koledzy z Poznania hmm musze was trochę poprawić bo kolega pisze że w przeciwieństwie do nas rozwijacie się wraz z swoim klubem : popatrzcie na to co działo się u nas na chali rok temu a co się dzieje teraz i zaprzeczcie że my się z drużyną nie roziwjamy
AZS AZS MISTRZEM BYLO MISTRZEM JEST

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: mysle ze bedzie nawed lepiej niz w gorzowie bo my sie ro

Postautor: FAIR PLAY » 22 marca 2007, 15:52

bboySANTI pisze:z tego widze wypowiadają się tylko koledzy z Poznania hmm musze was trochę poprawić bo kolega pisze że w przeciwieństwie do nas rozwijacie się wraz z swoim klubem : popatrzcie na to co działo się u nas na chali rok temu a co się dzieje teraz i zaprzeczcie że my się z drużyną nie roziwjamy

:shock:
Obrazek

tomaszek

Postautor: tomaszek » 22 marca 2007, 15:54

I jak Wam sie podobała atmosfera?!? Troszke tylko lipa ze zostalismy tak potraktowani przez Wasz klub:( Wy przy parkiecie a My w ch.. daleko na trybunach. No ale cóż i tak bylo super.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 marca 2007, 16:50

tomaszek pisze:I jak Wam sie podobała atmosfera?!? Troszke tylko lipa ze zostalismy tak potraktowani przez Wasz klub:( Wy przy parkiecie a My w ch.. daleko na trybunach. No ale cóż i tak bylo super.

Wszyscy kibice przyjezdni są tam umieszczani więc niewiem o co ci chodzi?? :? Jakoś inni z tego powodu nie narzekali :!:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 22 marca 2007, 17:00

No ale trzeba przyznac ze miejsce jest kijowe ( tak na wejściu), bo wielkorotnie padały w naszym kierunku jakies zaczepki przechodzących koło nas. Ochroniarze wtedy pluli sie do nas. Jak chcieliśmy sie wyżej przenieść to powiedzieli ze to jest niemożliwe.
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 marca 2007, 17:43

MARAS pisze:
tomaszek pisze:I jak Wam sie podobała atmosfera?!? Troszke tylko lipa ze zostalismy tak potraktowani przez Wasz klub:( Wy przy parkiecie a My w ch.. daleko na trybunach. No ale cóż i tak bylo super.

Wszyscy kibice przyjezdni są tam umieszczani więc niewiem o co ci chodzi?? :? Jakoś inni z tego powodu nie narzekali :!:

Niektórzy sie za bardzo miejscówą nie przejmowali - mało tego, szli jeszcze wyżej i dalej od parkietu :lol:

Kurde, chciałbym jeszcze w tym sezonie zawitać do Areny - nigdzie się tak dobrze nie bawiliśmy i fajnie byłoby to powtórzyć... Powodzenia poznaniacy :!:

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 22 marca 2007, 17:58

Mi w sumie też nie pasowało miejsce w samym narożniku boiska pod kątem mecz takim oglądaliśmy, że nic nie było widać, nie wspomne o tym, że nie było gdzie flag powiesić, bo co chwile przychodził jakiś narwany, że znów jedną literkę zasłaniamy :/ mówię o spotkaniach w Gorzowie.

Wszyscy kibice gości się tam znajdują i jeszcze nikt nie narzekał. Jeśli chodzi o Arenę.
Do zobaczenia w poniedziałek, jeśli chodzi o to dlaczego nie mogliście wejść wyżej to trzeba to wyjaśnić, myślę że nie będzie problemu w poniedziałek jeśli będziecie chcieli siedzieć wyżej.

Niestety taka jest Arena i takie są odległości trybun od parkietu.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 marca 2007, 18:32

MARAS pisze:(...)Jakoś inni z tego powodu nie narzekali :!:

Widzę, że pamięć zawodzi, więc przypomnę... zupełnie niedawno takie same zastrzeżenia co do miejsca usytuowania wyrażali kibice z Leszna (i wcale im się nie dziwię!)... Już widzę, co by sie działo, gdyby tak różnie (w stosunku do gospodarzy) na obcych salach zostali potraktowani np Żołnierz czy Czarny ;) :lol: Rzeźnia!

Ps. Pomijam już fakt, że przez to durne rozmieszczenie praktycznie nie da się wejść głównym wejściem na salę nie przedzierając się przez grupę kibiców gości... tylko pogratulować komuś, kto dba o bezpieczeństwo na meczach AZSu :( Ciekawe, kiedy w końcu to przedzieranie skończy się czymś więcej niż zaczepkami słownymi, o których wspominają kibice z Gorzowa :?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „AZS Poznań”