Strona internetowa Pauliny Pawlak
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Zapraszam bardzo serdecznie na strone Pauliny Pawlak
mam nadzieje ze spodoba wam sie
pozdrawiam
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
Stronka bardzo fajna. GURU ma troche racji, co prawda wszystkie linki mi sie otworzyly galeria tez, ale nie zawsze tak sie dzieje.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
wrrrrr.......... jak chcecie wejsc do dzialu to nacisnijcie w literki a nie gdzies obok !!!!!!! jak najedziecie na nazwe dzialu to literki zmienia kolor, tak samo jest po kliknieciu na nie. dla tych, ktorzy maja problem z obsluga myszki niedlugo zrobie wiekszy obszar dzieki ktoremu wejdziecie w link. pozdrawiam 
|| www.zizufoto.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
ZiZu pisze:wrrrrr.......... jak chcecie wejsc do dzialu to nacisnijcie w literki a nie gdzies obok !!!!!!! jak najedziecie na nazwe dzialu to literki zmienia kolor, tak samo jest po kliknieciu na nie. dla tych, ktorzy maja problem z obsluga myszki niedlugo zrobie wiekszy obszar dzieki ktoremu wejdziecie w link. pozdrawiam
Nie musisz sie tak od razu denerwowac, nie wszyscy są tak inteligętni jak Ty. Teraz tabela od razu bardziej mi sie podoba. Pozdro!!!
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
no wiem, ja jestem najmadrzejszy na swiecie
tylko zamiast krytykowac moze napisalibyscie cos milego i pozytywnego?? jak jestes taki madry to sam zrob jakas stronke........ ehh co za ludzie, czlowiek sie meczy a oni tylko potrafia krytykowac :/
|| www.zizufoto.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
ZiZu pisze:no wiem, ja jestem najmadrzejszy na swiecietylko zamiast krytykowac moze napisalibyscie cos milego i pozytywnego?? jak jestes taki madry to sam zrob jakas stronke........ ehh co za ludzie, czlowiek sie meczy a oni tylko potrafia krytykowac :/
Weź człowieku zluzuj bo nikt Cie nie krytykuje. Napisałem tylko ze jest nie aktualna tabela a to ze nie mogłem otworzyć działów to juz inny problem i wcale Cie za to nie winie, poprostu nie skapłem sie o co chodzi.
Ja własnej strony nie zrobie bo nie mam na to czasu a Ty jak juz chcesz coś zrobić to rób to porządnie albo wogóle tego nie rób.
A po drugie napisałem ze stronka jest fajna i po raz kolejny zaznaczam ze Cie nie krytykuje tylko zwróciłem Ci uwage w małej kwesti jaką jest tabela ligowa.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2005, 22:52 przez GURU, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcialbym powiedziec, ze strona jest przesliczna. Tabela wyglada fenomenalnie. Zdjecia sa wspaniale. Gratulacje dla autora za podjecie takiej inicjatywy i zgromadzenie tylu informacji na stronie. Uwazam powstanie tej strony z rzecz wrecz fenomenalna, kazda zawodniczka powinna posiadac taka strone. Kierunek, w ktorym podaza partia jest jak najbardziej sluszny
Gratulujemy webmasterowi wykonania rocznej normy juz drugiego stycznia.
Zizu chodzi po prostu o to, ze wszedlem na strone i mialem problem z otwraciem linkow. Ja chwile pomyslalem i okazalo sie, ze trzeba kliknac dokladnie na literki linku, a nie na caly prostokacik. Mi sie chcialo, ale inna osoba, pomysli sobie: fajnie zrobil strone, a linki sie nie otwiera i nie zobacyz efektu twojej pracy. tyle
pokoj 
Zizu chodzi po prostu o to, ze wszedlem na strone i mialem problem z otwraciem linkow. Ja chwile pomyslalem i okazalo sie, ze trzeba kliknac dokladnie na literki linku, a nie na caly prostokacik. Mi sie chcialo, ale inna osoba, pomysli sobie: fajnie zrobil strone, a linki sie nie otwiera i nie zobacyz efektu twojej pracy. tyle

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
hehehe okej okej panowie
juz mi tak nie musicie wlewac
tylko czasami niektore uwagi najlepiej zostawic dla siebie a nie od razu je tu wypisywac. co do normy to jeso nie powiedzialem stop
czekam tylko na jakies propozycje, a napewno je rozwaze
jestem otwarty na propozycje moj nr gg 3487128 lub email zizu@ostrovia.pl . pozdrawiam HEJ HEJ OSTROVIA
|| www.zizufoto.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
!!! ZAPRASZAM !!!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gratuluję udanej roboty ze stronka o tej zawodniczce. Strona zawiera ciekawe informacje oraz jest ciekawie zrobiona prze autora czego jeszce raz gratuluję. Życzę równierz wytrwałości przy moderacji i aktualizacji strony na czas (sam wiem że nie jest to proste) jeżeli wszystko robi się samemu
- no nie zawsze. Pozdrawiam
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”