Ćwierćfinały fantasy PLKK
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
UWAGA POZOR ATTENTION ACHTUNG WNIMANJE
W srode juz pierwszy mecz III serii meczow I rundy PO: AZS Poznan - AZS Gorzów. Prosze o podanie skałdow do jego rozpoczecia!
(chyba ze wolicie by zaliczano do punktacji mecz nr 4 miedzy tymi zespolami - odbedzie sie napewno)
W srode juz pierwszy mecz III serii meczow I rundy PO: AZS Poznan - AZS Gorzów. Prosze o podanie skałdow do jego rozpoczecia!
(chyba ze wolicie by zaliczano do punktacji mecz nr 4 miedzy tymi zespolami - odbedzie sie napewno)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
mnie jest wszystko jedno. a skład pozostaje ten sam:
G Anna DeForge (USA)
G Dominique Canty (USA)
C Daliborka Vilipic (Bośnia)
F Anna Wielebnowska
F Joanna Jarkowska
G Anna DeForge (USA)
G Dominique Canty (USA)
C Daliborka Vilipic (Bośnia)
F Anna Wielebnowska
F Joanna Jarkowska
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Chyba nie ma sensu czekać do poniedzialku na ostateczne wyniki
. Dlatego lepiej policzyć 3 mecz, przynajmniej już w sobotę będzie wszystko jasne
.
A oto mój skład:
C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G- Natalia Waligórska
A oto mój skład:
C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G- Natalia Waligórska
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
Mnie też wszystko jedno i też nic nie zmieniam:
Sibora
Jarkowska
Aleliunaite-Jankowska
Penn
Ristic
Sibora
Jarkowska
Aleliunaite-Jankowska
Penn
Ristic
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
A oto mój skład.
Wszystko bez zmian, jednocześnie mam nadzieję, że niektóre gwiazdy z mojej drużyny wreszcie odnajdą drogę do kosza
Monique Coker (USA) [C]
Dominique Canty (USA) [G]
Magdalena Skorek [G]
Anna Wielebnowska [F]
Justyna Żurowska [F]
Wszystko bez zmian, jednocześnie mam nadzieję, że niektóre gwiazdy z mojej drużyny wreszcie odnajdą drogę do kosza
Monique Coker (USA) [C]
Dominique Canty (USA) [G]
Magdalena Skorek [G]
Anna Wielebnowska [F]
Justyna Żurowska [F]
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Relacja bezpośrednia z trwającego meczu:
simon "LansEkipa" - Kuba "Orzeł Polkowice"
aktualny stan rywalizacji to: 81,24-76
Zawody niezwykle zacięte, a do końca meczu pozostało zaledwie 5 koszykarek. Przewagę jednego zawodnika na parkiecie uzyskał jednak Kuba - czy LansEkipa zdoła przeciwstawić się przewadze liczebnej? Czy 5,24 punktu wystarczy by utrzymać prowadzenie do końca? to jest właśnie magia sportu - zapraszamy wszystkich do śledzenie na żywo dalszej części relacji na łamach "naszego postu"...
LansEkipa:
Beata Krupska-Tyszkiewicz [G]
Keila Bachem (USA) [F]
Orzeł Polkowice:
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
Zawody niezwykle zacięte, a do końca meczu pozostało zaledwie 5 koszykarek. Przewagę jednego zawodnika na parkiecie uzyskał jednak Kuba - czy LansEkipa zdoła przeciwstawić się przewadze liczebnej? Czy 5,24 punktu wystarczy by utrzymać prowadzenie do końca? to jest właśnie magia sportu - zapraszamy wszystkich do śledzenie na żywo dalszej części relacji na łamach "naszego postu"...
LansEkipa:
Keila Bachem (USA) [F]
Orzeł Polkowice:
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
simon pisze:Relacja bezpośrednia z trwającego meczu:
Zawody niezwykle zacięte, a do końca meczu pozostało zaledwie 5 koszykarek. Przewagę jednego zawodnika na parkiecie uzyskał jednak Kuba - czy LansEkipa zdoła przeciwstawić się przewadze liczebnej? Czy 5,24 punktu wystarczy by utrzymać prowadzenie do końca? to jest właśnie magia sportu - zapraszamy wszystkich do śledzenie na żywo dalszej części relacji na łamach "naszego postu"...![]()
LansEkipa:
Keila Bachem (USA) [F]
Orzeł Polkowice:
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
Zapowiada się bardzo ciekawa końcówka tego spotkania. sporo moze zależeć od meczu Polfy z Wisłą (Krupska-Tyszkiewicz vs Skerovic). Wierzę jednak w to, że laski nie poddadzą się łatwo i stać je będzie na spowodowanie niespodzianki, baa - sensacji, zwyciężając zdecydowanego faworyta całej ligi. Jednak wszyscy w Polkowicach zdajemy sobie sprawę, że do końcowego tryumfu jeszcze daleka droga. Najpierw trzeba zniwelować straty punktowe, a potem myśleć o wyjściu na prowadzenie...
ps - Simon nie umiesciłes w obu składach "naszych" centrów, czyli Agi Pałki i Agi Pałki
simon pisze:Relacja bezpośrednia z trwającego meczu:
Zawody niezwykle zacięte, a do końca meczu pozostało zaledwie 5 koszykarek. Przewagę jednego zawodnika na parkiecie uzyskał jednak Kuba - czy LansEkipa zdoła przeciwstawić się przewadze liczebnej? Czy 5,24 punktu wystarczy by utrzymać prowadzenie do końca? to jest właśnie magia sportu - zapraszamy wszystkich do śledzenie na żywo dalszej części relacji na łamach "naszego postu"...![]()
LansEkipa:
Keila Bachem (USA) [F]
Orzeł Polkowice:
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
Dalsza część relacji bezpośredniej:
LansEkipa:
Beata Krupska-Tyszkiewicz [G] 18
Keila Bachem (USA) [F] 6
Orzeł Polkowice:
Jeziorna Justyna (G) 12
Skerovic Jelena (G) 6
Carvajal Frances (F) 9
wynik końcowy tego niezwykle zaciętego pojedynku:
LansEkipa - Orzeł Polkowice 105,24-103
no i jeszcze marne 27 pkt Pałki dopisywane jednak i tu i tu - zatem wynik ostateczny to:
132,24 - 130
Faworyt jakoś się obronił tym razem jeszcze..., ale warto oddać Kubie, że w "czystym" meczu minimalnie wygrał - mnie promowały te jakże niewielkie punkty zaliczki z sezonu zasadniczego... oraz ma się rozumieć szeroko pojęta ogólna moja wspaniałość trenerska!
dzięki za walkę
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”