3 kolejka playout:Duda Tęcza Leszno - SMS Łomianki 41-55
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
3 kolejka playout:Duda Tęcza Leszno - SMS Łomianki 41-55
24.03.07 godz. 18:30
Ostatnio zmieniony 30 marca 2007, 16:44 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Co ja widzę, po trzech kwartach 27:41
Dziewczyny z SMS-u złapały wiatr w żagle, widać że ostatnie kilka miesięcy naprawdę przyniosło skutek, bo grają coraz lepiej, to tylko utwierdza w przekonaniu, żeby dla SMS-u zarezerwować jedno miejsce w PLKK. Heh, tylko ile z nich po zdaniu matury dostanie w swoim klubie szansę aby grać chociaż 5-10 minut średnio na mecz...
A Leszno bez Nikity tragicznie...
A Leszno bez Nikity tragicznie...
A wlasnie czemi nie ma Nikity...a postawa zespolu SMS-u w ostatnich meczach bardzo mni buduje i jak najbardziej przychylam sie do pomyslu pozostawienich w Ekstraklasie...widac ze z tych dziewczyn cos bedzie i mam nadzieje ze jak wroca do swoich macierzystych klubow to beda naprawde dostawac wiecej czasu na parkiecie niz to dzieje sie obcnie z mlodymi zawodniczkami
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
Don Igłata
- Młodzik
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No i teraz się okazało co oznacza gra Bell dla Leszna. Wielkie gratulacje dla koszykarek z Łomianek
Brawo SMS

- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:to nie przez Nikite!!!!!!!!!!! One graly jakby je z podworka wzieli momentami![]()
![]()
![]()
!!!!!!!! nic nie wwchodziloooooooo!!!!!!!!!!!!!! z reszta widac po wyniku!!!!!!! chociaz pewnie gdyby Niki grala, bylby inny wynik!!!!!!!!!
Qwaaaaaa
Nie twierdzę, że przez Nikite. Tylko przez jej brak. Po za tym Obecność na parkiecie liderki raczej dodaje pewności siebie innym koszykarkom.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
-
Don Igłata
- Młodzik
Coś mi się wydaje, że nieszczęściem Leszna była "mocno szczęśliwa" wygrana 1 punktem w Brzegu. Intensywne i długie świętowanie ... no i jest efekt!! Jakże inaczej wygląda teraz wynik meczu Cukierki - SMS (wygrany przez Brzeg w końcówce) - małolaty z SMS-u to teraz naprawde groźny zespół.
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”