JUniorki

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 21 marca 2007, 13:25

Kaśka#4 pisze:Wisła Kraków przegrała dzisiaj 3pkt z Koroną II

a dokładniej: Korona II - Wisła 75:72 (20:22, 17:21, 22:11, 16:18) :D
xyz

:))

mam pytanie:P

Postautor: :)) » 23 marca 2007, 12:38

czy ktoś może mi napisać gdzie i kiedy będzie grała korona II jakaś stronka z terminażem albo coś może ktoś linka podesłać a dokładnie chodzi mi o kadetki i juniorki :)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 23 marca 2007, 14:53

Obrazek
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 23 marca 2007, 16:06

oj tam czepiasz sie:P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 25 marca 2007, 19:10

To sie chyba tutaj pisze...

Dzisiaj AZS Gorzow pokonal Orla Polkowice 91:57
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

mmmmmmmmmm

cwiercfinaly MP juniorek

Postautor: mmmmmmmmmm » 28 marca 2007, 15:20

czy wie ktos moze juz gdzie beda rozgrywane i jakie sa grupy cwiercfinalowe juniorek??.......w koncu turnieje za 2 tygodnie a nigdzi nie mozna tego znalezc:/.......z gory dziekuje:)

Nostradamus :)

Postautor: Nostradamus :) » 16 kwietnia 2007, 13:12

Seba pisze::) Śmieszy mnie obstawianie CZEGOKOLWIEK przed faktem w przypadku koszykówki młodzieżowej. Nie raz, nie dwa zdarzało się, że ten czy drugi już widział swój zespół na podium (niektórzy na najwyższym... wiadomix ;) ), a potem taki dream-team kończył bez medalu lub choćby i nawet awansu do finału. Możemy się więc drogi gościu założyć o jakieś piwko, że nie trafisz więcej niż jednego uczestnika finałowej ósemki;) I tego zakładu w stsie by nie było... hehe... a gdyby nawet, to z kursem 1,01 ;) :))

Pozdrowionka!

Oj Seba, Seba - zobacz wyniki ćwierćfinałów :) Cała piątka bez najmniejszych problemów wygrała swoje ćwierćfinały. Nie trafię więcej niż jednego uczestnika finałów??? Nadal tak uważasz? :lol: :lol: :lol: To nazywajcie mnie Nostradamus :) Trzy zespoły okazały się też mocne - to Wisła - zdecydowanie na plus, KKS Olsztyn - rewelacja i Ostrowia, która ładnie biła się z Gorzowem...

Nostradamus :) do Seby

Postautor: Nostradamus :) do Seby » 29 kwietnia 2007, 20:46

Seba pisze::) Śmieszy mnie obstawianie CZEGOKOLWIEK przed faktem w przypadku koszykówki młodzieżowej. Nie raz, nie dwa zdarzało się, że ten czy drugi już widział swój zespół na podium (niektórzy na najwyższym... wiadomix ;) ), a potem taki dream-team kończył bez medalu lub choćby i nawet awansu do finału. Możemy się więc drogi gościu założyć o jakieś piwko, że nie trafisz więcej niż jednego uczestnika finałowej ósemki;) I tego zakładu w stsie by nie było... hehe... a gdyby nawet, to z kursem 1,01 ;) :))

Pozdrowionka!

No to Seba stawiasz :lol: Nie trafiłem tylko przewidziałem tak jak NOSTRADAMUS - cała piątka awansowała do FINAŁÓW MP :!: :!: :!: Czyli jak dla mnie to bez niespodzianek...

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”