PLAY-OUT Duda Tęcza Leszno-Arcus SMS Łomianki 41:55

Moderator: patrese

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 28 marca 2007, 13:52

talar pisze:zatrzymuje sie w celu ustawienia zagrywki, czyli ustalonego wczesniej smechatu gry okresonego jakas nazwa, tak nam kaze trener (wlasnie dlatego nazywa sie rozgrywajaca czyli rozgyrwam pilke :wink: ), ja nie moge stwrzac zagrozenia caly czas z takzawnej pierwszej pilki i od rzucania maja byc inni zawodnicy (m.in. filozofia trenera) o ile mi wiadomo to pilke po obwodzie rozgyrwa sie w pilce recznej a w koszykowce głownie bazuje sie na podaniu do centra, czy w pole 3 sekund

a na forum jestem juz dluuugo :lol:

pozdrawiam

Chyba się Ania nie rozumiemy (poza tym wiem jaka role pełni na boisku rozgrywająca :) ). Z tym rozgrywaniem po obwodzie chodziło mi o coś innego ale spoko:) ustawiasz zagrywke ok, tylko dlaczego na połowie boiska? A nie na 7-8 metrze? Zatrzymujesz się na połowie boiska (klepiesz się po głowie 8) ) w tym czasie żadna zawodniczka nie może się uwolnić spod opieki swojego obrońcy. I co się dzieje? Panika, desperacki rzut z nie przygotowanej pozycji. A tak Jestes na tym 8 metrze ustawiasz ta zagrywke i nie wychodzi. Wtedy mijasz swojego obrońce dochodzi do Ciebie obrońca koleżanki a Ty własnie jej oddajesz piłe...Wiec zastanówcie się z tym rozgrywaniem na połowie boiska, które do gry absolutnie nic nie wnosi..sekundy płyną..a Ty klepiesz piłe na środku. O zagraniach do centra to nie będe się wypowiadał bo większośc piłek kończonych jest indywidualnymi akcjami. Taka jest prawda.
Aha najważniejsze..smutne, że w tym zespole tylko jedna zawodniczka gra 1:1, a reszta? W ostatnim meczu miałaś jedną bardzo ładną akcje zakończoną wejściem pod kosz pewnie wiesz o co chodzi..
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

bond999
Nowy na forum

Postautor: bond999 » 28 marca 2007, 14:00

Talar nie przejmuj się komentarzami, jedźcie do Torunia i pokażcie co potraficie!!!

31.03.2007 r., godz. 17.00 Toruń - i zagrajcie jak mawiał w szatni do swoich zawodników trener Engel:

O SŁAWĘ, O HONOR, O ZWYCIĘSTWO !!!
Ostatnio zmieniony 28 marca 2007, 19:16 przez bond999, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 28 marca 2007, 18:11

to jest wlasnie taka zagrywka z tym klepaniem sie po glowie i ze ja staje na polowie to nie moj wymysl to trenera wiec moze jego zapytajcie...
parole... moje ulubione... ;)

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 28 marca 2007, 20:11

Czasami mam wrazenie ze dziewczyny lepiej sie czuja na parkiecie rywala niz u siebie... Myslicie ze pomozecie im krzyczac rzut rzut gdy zostalo jeszcze 6/7 sekund... Kazda z nich w takim momencie sie "pali" i oddaje szybki rzut, a w koszykowce 6/7 sekund to jest bardzo duzo czasu... wiec apeluje o spokoj lub o doping gdy nasze dziewczyny wyprowadzaja akcje bo takie krzyki napewno im nie pomagaja... A w Toruniu WYGRAMY...pozdro dla wszystkich ktorzy jeszcze wierza...:)

Wróć do „Tęcza Leszno”