Ps. A tak serio - KKForum jest miejscem DYSKUSJI o koszykówce! Nawet jesli te dyskusje zbaczają dość daleko od tematu, ale nie obrażają nikogo, nie dotykają wyłacznie oceny wyglądu zawodniczek, nie zawierają wulgaryzmów, to wszelkie wpisy są mile widziane! Nasza dyskusja z Kibicem miała też jeden ciekawy element - wspomnienie osoby Heleny Rutkowskiej, której należy się na pewno poświęcenie choćby kilku zdań zwłaszcza na podforum gorzowskim. Thomas pamiętasz tę zawodniczkę?
offtopic
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Thomas miło, że poprawiasz mi humorek odmładzając aż tak bardzo... hihi.. 30-letnie dziecko
A Maras masz rację... hihi.. faktycznie dziwnie by to wyglądało
Na szczęście i my, i one mamy dość niezle poukładane w głowach ... w przeciwieństwie do niektórych psychologów
A ja dodatkowo kończyłem kierunek studiów na którym się ponoć najlepiej poznaje paragrafy - na "to" również.. hehe
Ps. A tak serio - KKForum jest miejscem DYSKUSJI o koszykówce! Nawet jesli te dyskusje zbaczają dość daleko od tematu, ale nie obrażają nikogo, nie dotykają wyłacznie oceny wyglądu zawodniczek, nie zawierają wulgaryzmów, to wszelkie wpisy są mile widziane! Nasza dyskusja z Kibicem miała też jeden ciekawy element - wspomnienie osoby Heleny Rutkowskiej, której należy się na pewno poświęcenie choćby kilku zdań zwłaszcza na podforum gorzowskim. Thomas pamiętasz tę zawodniczkę?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
.... a ile krwi napsuła innym zespołom! Najlepszy numer, że nie występowała w reprezentacji TYLKO z jednego powodu... pewnie Mikey i ci co widzieli i pamiętają Helenę wiedzą z jakiego
Z klasą sportową nie miało to nic wspólnego... ale te problemy to od zawsze była zmora tej zawodniczki, gdyby nie to, to kto wie jakie sukcesy by osiągnęła.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
To było bodajze jeszcze w czasach Huciora - wypowiedział się, że bardzo chętnie i wogóle, ale musiałaby podjąć pewne kroki, żeby... a to się okazało niemożliwe
Oprócz Szymon tych walorów podkoszowych dodaj rzut za trzy punkty, który praktycznie zawsze wpadał... i pozamiatane 
Polonii nie kojarzę
Wiem, że na pewno oprócz Gorzowa grała - już u schyłku swojej kariery, jako 30-kilkuletnia zawodniczka - w Kamie Brzeg (sezon, w którym zespół ten awansował do eksraklasy i pierwszy rok po awansie).
W Polonii Warszawa grała natomiast Karolina Moczydłowska... ehhhh... się rozmarzyłem
hihi
W Polonii Warszawa grała natomiast Karolina Moczydłowska... ehhhh... się rozmarzyłem
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Polonii nie kojarzę![]()
Sprawdziłem swoje archiwum i wychodzi na to że tam nie grała. Pomyliła mi się z Ewą Rucińską (która też grała w Stilonie)
Seba pisze:W Polonii Warszawa grała natomiast Karolina Moczydłowska... ehhhh... się rozmarzyłemhihi
Niestety nie mogę sobie przypomnieć jak ta zawodniczka wyglądała
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”