Transmisje w TVP 3

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Transmisje w TVP 3

Postautor: Hersi » 03 stycznia 2005, 13:48

Polska Liga Koszykówki Kobiet uprzejmie informuje, że
w miesiącu styczniu zostaną przeprowadzone transmisje
telewizyjne w TVP 3 z następujących spotkań Torell Basket Ligi:

16.01 AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. - CCC Polkowice
23.01 CCC Polkowice - TS Wisła Can-Pack Kraków
30.01 TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp.

Mecze pokazywane będą w paśmie ogólnopolskim TVP 3 o godz.19.40
Zapraszamy do hal i przed telewizory.

PLKK

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 stycznia 2005, 13:51

To się nazywa promocja! Będą pokazywać aż trzy drużyny :twisted: :twisted: :twisted: !!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 03 stycznia 2005, 15:17

A juz mialem nadzieje ze bedzie pokazany meczyk Odra-Meblotap ale musialem sie oczywiscie przeliczyc. Zamiast pokazac szesc roznych druzyn lepiej przeciez pokazac trzy. Nie wiem kto ustala taki harmonogram transmisji meczy ale na podstawie tego co tutaj widze ustalal to wedlug wlasnych upodoban a nie z dobrem dla kibicow trzech innych druzyn. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 03 stycznia 2005, 15:23

Teraz widać kto jest pupilkiem PLKK :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 stycznia 2005, 15:27

Hersi pisze:Teraz widać kto jest pupilkiem PLKK :lol: :wink:

Oj w tej kwestii to sie mylisz. Przecież powszechnie wiadomo że największym, jedynym pupilkiem "misiów" z plkk jest drużyna z Gdyni!!! W sumie to aż dziwne że nie będą pokazywać żadnego meczu z udziałem tego zespołu :? .

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 stycznia 2005, 16:11

Szymon pisze:
Hersi pisze:Teraz widać kto jest pupilkiem PLKK :lol: :wink:

Oj w tej kwestii to sie mylisz. Przecież powszechnie wiadomo że największym, jedynym pupilkiem "misiów" z plkk jest drużyna z Gdyni!!! W sumie to aż dziwne że nie będą pokazywać żadnego meczu z udziałem tego zespołu :? .

pokazują ale eurolige w dniu rozgrywania meczu lub wazniejsze mecze na żywo :lol:

ps złośliwość niektórych mnie przeraża :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 stycznia 2005, 19:58

Faktycznie - wybór spotkań i zwłaszcza zawężenie kręgu pokazywanych zespołów trochę dziwny. Sens pokazania ostatniego meczu praktycznie żaden, zamiast tego spotkania powinno zostać pokazane to, które odbedzie się w Krakowie w najbliższej kolejce, tzn Wisła-Lotos. Niestety znowu wygrywają zdaje się układy po za sportowe, nad tymi, które mogą przynieść rozgłos i reklamę samej dyscyplinie. Szkoda...

Ps. Kibic - masz szansę się dowiedzieć po prostu, jak kibice pozostałych klubów Polski odbierają Twój klub i sprawy z nim związane. O tym nie dowiesz się na "innym" Forum, więc myślę, że jeśli inteligentnie podejdziesz do tych uwag, to może to być jedynie z korzyścią dla pełnego obrazu sytuacji. Na "innym" Forum dowiedziałeś się przecież pewnej "prawdy" na temat KKForum - forum "łódzko-pabianickie", wszyscy wrogowie są banowani, a posty niewygodne usuwane... hihi... Jak widzisz po kilku tygodniach obecności prawda może być trochę inna, niż głoszona przez niektórych ;) Co do faworyzowania Lotosu przez władze PLKK - temat na długie rozmowy... akurat jak widać w przypadku tych relacji wygrała tym razem inna opcja. Niestety również dla samej koszykówki chyba mało szczęśliwa... Zabraknie przecież szlagieru w TV :(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 stycznia 2005, 20:53

Ludzie swieci! A gdzie jest mecz AZS Poznan vs Lotos Gdynia! Przeciez tego meczu nie sposob pominac przy ustalaniu grafiku!
Ale macie racje z tym Lotosem ze kamery zaczesto goszcza w hali w Gdyni! Oni mysla ze w lidze jest tylko jedna druzyna ktora warto pokazywac! Oj powiem po rosyjsku: "Duraki z tego PLKK"
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 stycznia 2005, 20:56

MARAS pisze:Ludzie swieci! A gdzie jest mecz AZS Poznan vs Lotos Gdynia! (...) Ale macie racje z tym Lotosem ze kamery zaczesto goszcza w hali w Gdyni! (...)

To znaczy, że każdy chce zobaczyć w TV mecz swojego zespołu z Lotosem, a wszyscy narzekają, że Lotosu za dużo w TV ;) hihi... Tu jednak apeluję o rozsądek - mimo że brakuje go w PLKK nie można dopuścić, by nam go również zabrakło. Takie mecze jak Wisła-Lotos MUSZĄ być w TV, jesli ktoś w Polsce ma się przekonać do naszej dyscypliny!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 stycznia 2005, 21:18

KIBIC pisze:
ps złośliwość niektórych mnie przeraża :?

To nie żadna złośliwość. To tylko stwierdzenie istniejącej (według mnie) sytuacji.

Co do pokazania meczu AZS Poznań-Gdynia to według mnie nie jest to konieczność. Co innego Wisła-Gdynia. Ten mecz powinien być pokaazany, nawet na żywo :!: (się rozmarzyłem)

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 03 stycznia 2005, 21:28

pojedynki druzyn prezentujących naprawdę ciekawą koszykówke powinny byc pokazywane w telewizji. do takich meczy napewno nalezą mecze Wisły z Lotosem i aż szkoda, ze nie zobaczymy tak fantastycznie zapowiadającego się widowiska. :(
Conajmniej dziwną sytuacją jest też to, ze pokazane będą mecze TYLKO 3 drużyn. Moim zdaniem w kolejce, kiedy transmitowany będzie pojedynek Gorzowa z CCC ciekawiej zapowiada się mecz pomiędzy Polfą i Wisłą. Wiadomo, ze fajnie jest obejrzec własną druzyne w TV w meczu, którego nie mozna było obejrzec LIVE, ale starcie pomiędzy Wisłą i Włokniarzem zapowiada sie wyjątkowo interesująco.
Równie interesująco przyglądałbym sie potyczce derbowej między ŁKSem i Polfą, w kolejce, w której pokazywany będzie pojedynek Wisły z Gorzowem. derby jak wiadomo rządzą się swoimi prawami i każdy wynik jest możliwy. szkoda.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 03 stycznia 2005, 21:54

coz, wedlug mnie najciekawszymi meczami w rundzie zasadniczej sa pojedynki dowolnej pary zespolow z czolowej trojki Lotos, Wlokniarz, Wisla, do tego dochodza derby ŁKS-Włokniarz. Poza tym warto pokazywac jak najwiecej druzyn.

Niestety grafik TVP jest zupelnie inny i po prost bez sensu. W taki sposob nikogo niestety nie przekonaja do kobiecej koszykowki.

ps. inna sprawa ze dobrze ze na ŁKSie ich nie bedzie bo wole sobie nastepnego dnia obejrzec powtorke calego meczu w Toyi niz polowy w TVP :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 stycznia 2005, 22:35

a ja chcialbym poznac te osoby z TVP i PLKK ktore ustalaja jakie mecze beda pokazywane....hmmm....trzy mecze i ciagle te same zespoly...nie fair! nie mowie ze maja pokazywac ciagle nasz AZS ale mogliby dac wieksze spectrum........
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 stycznia 2005, 22:58

Następnym krokiem więc... TV KKFORUM :D To rozwiązałoby wszystkie problemy ;)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 stycznia 2005, 00:38

Seba pisze:Następnym krokiem więc... TV KKFORUM :D To rozwiązałoby wszystkie problemy ;)

Powiem szczerze że jestem bliski realizacji transmisji internetowych z kamerki tylko niestety na sali jest za słabe łącze.

W każdym razie szczegóły techniczne są ustalone i jestem gotowy na taki krok.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”