Fantasy PLKK - mecze 5-8
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Fantasy PLKK - mecze 5-8
II runde PO czas zaczac. Zasady te same co do tej pory, przy czym do punktacji licza sie mecze nr 1 i 3 w parach walczacych o mistzrostwo PLKK i oba mecze w parach 5-8 (Włokniarz-Poznan, JG-ŁKS)
Licze ze zawodnicy wykaza sie do konca sporotwym duchem i beda walczyc o jak najwyzsza pozycje. Składow nie bede wklejał, podam tylko pary:
BYDGO 19 KRK (Forester +0.25) - Orzeł Polkowice (Kuba)
Brzoskwinki (DaRiO) - Betti (Betti + 1.94)
3 osoby juz podały skałd na I mecz, wiec je tu przekleje:
DaRiO
F Jocelyn Penn (USA)
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
C Reda Aleliunaite-Jankovska (Litwa)
G Katarina Ristić (Słowenia)
Kuba
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
Żurowska Justyna (F)
Pałka Agnieszka (C)
Forester
C Monique Coker (USA)
G Monika Sibora
G Anna Szyćko
F Keila Beachem (USA)
F Monika Ciecierska
Do rozpoczecia I mecuz mozna zmieniac sklady, jest to o tyle istotne ze 2 z wystawionych zawodniczek juz nie zagraja..
Licze ze zawodnicy wykaza sie do konca sporotwym duchem i beda walczyc o jak najwyzsza pozycje. Składow nie bede wklejał, podam tylko pary:
BYDGO 19 KRK (Forester +0.25) - Orzeł Polkowice (Kuba)
Brzoskwinki (DaRiO) - Betti (Betti + 1.94)
3 osoby juz podały skałd na I mecz, wiec je tu przekleje:
DaRiO
F Jocelyn Penn (USA)
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
Kuba
Jeziorna Justyna (G)
Skerovic Jelena (G)
Carvajal Frances (F)
Żurowska Justyna (F)
Pałka Agnieszka (C)
Forester
C Monique Coker (USA)
G Monika Sibora
G Anna Szyćko
F Keila Beachem (USA)
F Monika Ciecierska
Do rozpoczecia I mecuz mozna zmieniac sklady, jest to o tyle istotne ze 2 z wystawionych zawodniczek juz nie zagraja..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
DaRiO
F Anna Wielebnowska
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
F Anna Wielebnowska
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Forester pisze:no i mam za swoje
trzeba cały czas pilnie obserwować
C Monique Coker (USA) 25
G Monika Sibora 29
G Anna Szyćko 9
F Keila Beachem (USA) 0
F Monika Ciecierska 8
razem: 71
nie najgorzej bo wg. moich obliczeń DaRiO tylko 69
Ale nie "grasz" z Dariem, tylko ze mną
C Agnieszka Pałka 26
F Frances Carvajal 0
F Justyna Żurowska 4
G Justyna Jeziorna 11
G. Jelena Skerovic 24
Suma: 65 ...
aha
dzieki za info
jak widać u mnie w sztabie szkoleniowym po pechowej porażce z BARTOLINO nikt nie wie co się dzieje
dobrze,że zawodniczki jeszcze tego nie dostrzegły, no ale 4 zawodniczki na parkiecie to jednak powinny budzić zdziwinie
ale teraz wszytsko powinno być ok
tyle tylko,że mecz rozpoczęty w środę zakończy się 14 kwietnia a przez ten czas może się duzo stać no i już nie będzie można zmienić składu
dzieki za info
jak widać u mnie w sztabie szkoleniowym po pechowej porażce z BARTOLINO nikt nie wie co się dzieje
dobrze,że zawodniczki jeszcze tego nie dostrzegły, no ale 4 zawodniczki na parkiecie to jednak powinny budzić zdziwinie
ale teraz wszytsko powinno być ok
tyle tylko,że mecz rozpoczęty w środę zakończy się 14 kwietnia a przez ten czas może się duzo stać no i już nie będzie można zmienić składu
Totalna porażka!!!!!!!
Och, nie idzie mi w tych play-offach. Zawodniczki zupełnie odpuściły, szczególnie forma jednej mnie dołuje i niestety kariera pewnej pani dobiegła końca w mej drużynie o czym ze smutkiem zawiadamiam. A tak ładnie grała w sezonie zasadniczym. Czas na zmiany i na odświeżenie składu.
A tak punktowały moje zawodniczki:
Monique Coker 25
Dominique Canty 14
Magdalena Skorek 1
Anna Wielebnowska 5
Justyna Żurowska 4
Co w sumie daje 49 pkt
Dario zrobił 69.
Odrobić będzie ciężko, ale nadzieja nadal pozostaje, bo czegoś trzeba się trzymać.
Och, nie idzie mi w tych play-offach. Zawodniczki zupełnie odpuściły, szczególnie forma jednej mnie dołuje i niestety kariera pewnej pani dobiegła końca w mej drużynie o czym ze smutkiem zawiadamiam. A tak ładnie grała w sezonie zasadniczym. Czas na zmiany i na odświeżenie składu.
A tak punktowały moje zawodniczki:
Monique Coker 25
Dominique Canty 14
Magdalena Skorek 1
Anna Wielebnowska 5
Justyna Żurowska 4
Co w sumie daje 49 pkt
Dario zrobił 69.
Odrobić będzie ciężko, ale nadzieja nadal pozostaje, bo czegoś trzeba się trzymać.
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Forester pisze:aha
dzieki za info
u mnie choć 5 zawodniczek biegało po parkiecie, to grało 3-4 - więc wychodzimy na równo
Mam nadzieję, że w "drugiej połowie" mój zespół odrobi te neiznaczne straty i powalczymy o miejsca 5-6. W końcu mało co nie awansowaliśmy do półfinałów
Skład u mnie pozostaje niezmienny
Kuba
C Agnieszka Pałka 26
F Frances Carvajal 0
F Justyna Żurowska 4
G Justyna Jeziorna 11
G. Jelena Skerovic 24
Suma: 65
Forester
C Monique Coker (USA) 25
G Monika Sibora 29
G Anna Szyćko 9
F Keila Beachem (USA) 0
F Monika Ciecierska 8
Suma: 71
BYDGO 19 KRK - Orzeł Polkowice 71,25 – 65
Wyrownana para, choc w duzej mierze dzieki gapiostwu Forestera. Tak czy inaczej, tutaj o awansie zadecyduje runda rewanzowa.
DaRiO
F Anna Wielebnowska 5
F Joanna Jarkowska 20
G Monika Sibora 29
C Reda Aleliunaite-Jankovska (Litwa) 15
G Katarina Ristić (Słowenia) 0
Suma 69
betti
Monique Coker 25
Dominique Canty 14
Magdalena Skorek 1
Anna Wielebnowska 5
Justyna Żurowska 4
Suma: 49
Brzoskwinki - Betti 69 + 50.94
W tej parze powstrzymam się od komentarza, bo bym potem znow musiał wysłuchiwac od betti ze ona przynajmneij do fazy PO awansowała .. :>
Tak jak napisał Forester, mecze rewanzowe w PLKK zaczynaja się już w srode, wiec do tego dnia jest czas na wystawianie składow!
C Agnieszka Pałka 26
F Frances Carvajal 0
F Justyna Żurowska 4
G Justyna Jeziorna 11
G. Jelena Skerovic 24
Suma: 65
Forester
C Monique Coker (USA) 25
G Monika Sibora 29
G Anna Szyćko 9
F Keila Beachem (USA) 0
F Monika Ciecierska 8
Suma: 71
BYDGO 19 KRK - Orzeł Polkowice 71,25 – 65
Wyrownana para, choc w duzej mierze dzieki gapiostwu Forestera. Tak czy inaczej, tutaj o awansie zadecyduje runda rewanzowa.
DaRiO
F Anna Wielebnowska 5
F Joanna Jarkowska 20
G Monika Sibora 29
C Reda Aleliunaite-Jankovska (Litwa) 15
G Katarina Ristić (Słowenia) 0
Suma 69
betti
Monique Coker 25
Dominique Canty 14
Magdalena Skorek 1
Anna Wielebnowska 5
Justyna Żurowska 4
Suma: 49
Brzoskwinki - Betti 69 + 50.94
W tej parze powstrzymam się od komentarza, bo bym potem znow musiał wysłuchiwac od betti ze ona przynajmneij do fazy PO awansowała .. :>
Tak jak napisał Forester, mecze rewanzowe w PLKK zaczynaja się już w srode, wiec do tego dnia jest czas na wystawianie składow!
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
F Anna Wielebnowska
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
G Alicja Perlińska
Jakby co to na kolejne mecze wystawiam ten sam skład, bo mogę czasem przez kilka dni nie mieć dostępu do internetu. pozdrawiam :]
F Joanna Jarkowska
G Monika Sibora
G Alicja Perlińska
Jakby co to na kolejne mecze wystawiam ten sam skład, bo mogę czasem przez kilka dni nie mieć dostępu do internetu. pozdrawiam :]
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
mój skład na 1 mecz o miejsca 5 bądź 7:
C Monique Coker (USA)
G Monika Sibora
G Anna Szyćko
F Ilona Jasnowska
F Monika Ciecierska
jesli nie zmienię składu przed weekendowymi meczami PLKK ( chodzi o Łódź, Pabianice, Poznań, Jelenia) to prosiłbym o traktowanie tego składu (mogę nie miec mozliwości skorzystania z internetu) także i na 2 mecz o miejsca
C Monique Coker (USA)
G Monika Sibora
G Anna Szyćko
F Ilona Jasnowska
F Monika Ciecierska
jesli nie zmienię składu przed weekendowymi meczami PLKK ( chodzi o Łódź, Pabianice, Poznań, Jelenia) to prosiłbym o traktowanie tego składu (mogę nie miec mozliwości skorzystania z internetu) także i na 2 mecz o miejsca
typy przeklejam do tematu "mecze fianłowe" bo w zamysle miał on dotyczyc wszystkich meczy "o pozycje" - moze nie jasno to sprecyzowałem. W kazdym razie wszysyc uczestnicy bioracy jeszcze udzial w zabawie powinni do jutra wystawic składy.
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”