II runda play-off: Wisła Kraków - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 10:05

A co do dopingu to bylo to naprawde zalosne... Zawsze wydawalo mi sie ze kibice Wisly i LKS-u robia najlepszy doping w Polsce. Ogladajac mecz Łks-u to sie potwierdzilo... na bedac na meczu Wisly... to chyba babcia Kilkudziesiecia letnia glosniej krzyczala od wac :]. Poza tekstami "Kibice z Gorzowa..." zadnego repertuaru;]
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 10:09

tak tak, nasz błąd że wam od razu ryjów nie skapisznowaliśmy tylko chcieliśmy po dobroci :lol:

teraz się możesz napinać klocu, ale w gaciach to miałeś zapewne pełno, więc daruj sobie napinkowe teksty :) i to już nie nasz problem kto u was nosi flagę, mogliście ją dać tej siwej babci..

o nas się nie bój, nie jeden wyjazd koszykarski czy też piłkarski mamy za sobą, nie jeden przed sobą.

Od 7 lat bedac kibicem Bialej Gwiazdy pilkarskiej

czyli żaden z Ciebie kibic, dziecko telefoniki które nie spojrzało by na Białą Gwiazde gdyby nie pieniążki Cupiała.

ps. 997 - to wasz pierwszy numer w spisie telefonów konfitury ? poooooooliiiiiiiiiiicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 10:14

Napinki to wy szukaliscie przed meczem. Bo w przeciwienstwie do was to ja w przerwie meczu podeszlem z Cesare do waszych kibicow i chwile pogadalismy... a ze po meczu stalo sie co sie stalo... to powiedzcie mi sami.. Czy jakbym po meczu dostal od kibica z Cracowi to byscie wine na Siebie brali ??
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 kwietnia 2007, 10:15

Heh "chyba idioci by tylko oddali" ...

Dokladnie tak jak napisal Liq... nasz blad, bylismy nie zorganizowani... tylko pelen spontan. A jesli jedziesz z flaga na wyjazd, to licz sie ze mozesz ja stracic i dostac po ryju. Tym bardziej jesli masz jaja to bronisz flagi, albo zdupcasz, jak to bylo w waszym wypadku... ale odrazu z okrzykiem POLICJA ???

KONFIDENCI w DUPE RZNIECI

A i po meczu wielkie cwaniaki ... szczegolnie pedal ktory uciekal z flaga. Napinajcie sie dalej, az wkoncu ktos was trafi. I moze pochwalcie sie jeszcze jak paliliscie wrotki przez hol i do wyjscia...

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 10:17

Endrju pisze:Czy jakbym po meczu dostal od kibica z Cracowi to byscie wine na Siebie brali ??

żydów raczej nie spotkasz pod naszą halą po meczu..

pozatym jak już się wypowiadasz to może ustosunkuj się do spierdalania z flagą z okrzykiem poliiicjaaaa i sypaniu na psy ? morde tego konfidenta wkleje jak tylko wstanie nasz fotoreporter 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 10:25

Koncze ten temat bo kazdy na wlasnym terenie jest madry...
Tylko jestem ciekaw jednego... My nie balismy sie przyjechac do was.. a do nas pewnie przyjada sami "piknikowcy" co tylko zobaczyc mecz chca.. a wszyscy ci co sie napinaja zostana w Krakowie.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 10:28

konczysz ten temat bo nie masz żadnych argumentów na sprzedawanie się psom. faktycznie, lepiej napisać że się kończy temat niż przyznać że jest j... konfidentem..

i coś Ty jest k... nostradamus ? kto przyjedzie to przyjedzie, wyjdzie w praniu.

ps. "ale o co chodzi, o co chodzi" :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 10:44

Dla twojej informacji to ja chyba ostatni z tamtad polazlem.. bo stalem z Bebnem... i nie krzyczalem Policja... tylko widzialem nagle jak wy do siebie.. "Policja Spie..my" czy cos itp.
A po drugie nie jezdze na mecze koszykowki po to zeby sie z kims napinac... tylko zeby ogladac dobra koszykowke... jak chcecie sie napinac to sobie poszukajcie ludzi tego samego pokroju. W Gorzowie rowniez sa tacy ludzie ale pewnie podobnie jak wy nie jezdza na dalekie wyjazdy...
A pozniej sie okaze ze nastepna afera w Gorzowie... choc mam nadzieje ze bedzie spokoj.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 10:46

kibice piłkarscy Wisły powinni się wstydzić że Ci koszykarscy nie umieją dopingować mimo przewagi jaką jest własna hala ..

a ty sie powinienes wstydzic ze nie wiesz ze od 1906 Wisła Kraków nie ma koszykarskich czy pilakrskich kibiców ile razy jeszcze trzeba tłumaczyć zeby trafiło?

my potrafimy dopingować swoje drużyny .. prezentujemy dobry doping nie tylko na koszu ale i piłce, żużlu, siatce i inn .. nasze miasto w porównaniu do Krakowa jest malutkie .. więc po co te porównania ? że ktoś powinien się kogoś (a jak napisał "kolega" z Krakowa "coś") wstydzić !
żałosne ..

przeczytaj moj wpis czego dotyczył, i wpis kolegi czego dotyczył, dwie rózne sprawy a ty je łączysz, trzeba litere, slowo, zdanie po zdaniu tlumaczyc??
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 kwietnia 2007, 10:48

Endrju pisze:Dla twojej informacji to ja chyba ostatni z tamtad polazlem.. bo stalem z Bebnem... i nie krzyczalem Policja... tylko widzialem nagle jak wy do siebie.. "Policja Spie..my" czy cos itp.
A po drugie nie jezdze na mecze koszykowki po to zeby sie z kims napinac... tylko zeby ogladac dobra koszykowke... jak chcecie sie napinac to sobie poszukajcie ludzi tego samego pokroju. W Gorzowie rowniez sa tacy ludzie ale pewnie podobnie jak wy nie jezdza na dalekie wyjazdy...
A pozniej sie okaze ze nastepna afera w Gorzowie... choc mam nadzieje ze bedzie spokoj.

Dalej nie dotarlo ??? Nikt nie mowi ze ty krzyczales, tylko wasz ziom po szalu -> i za niego powinniscie sie wstydzic. No "ale o co chodzi o co chodzi" .....

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 02 kwietnia 2007, 10:51

kwassek pisze:Dalej nie dotarlo ??? Nikt nie mowi ze ty krzyczales, tylko wasz ziom po szalu -> i za niego powinniscie sie wstydzic. No "ale o co chodzi o co chodzi" .....

Miałem sie nie wypowiadać, bo nie widziałem całej sytuacji. Kwassek ten gośc co to krzyknąl jest bratem trenera. Ciekawi mnie czy wasz trener lub ktos tak blisko zwiazany z klubem nie zrobiłby podobnie. Ja tylko wolą wyjasnienia.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 02 kwietnia 2007, 10:54

elen pisze:
kwassek pisze:Dalej nie dotarlo ??? Nikt nie mowi ze ty krzyczales, tylko wasz ziom po szalu -> i za niego powinniscie sie wstydzic. No "ale o co chodzi o co chodzi" .....

Miałem sie nie wypowiadać, bo nie widziałem całej sytuacji. Kwassek ten gośc co to krzyknąl jest bratem trenera. Ciekawi mnie czy wasz trener lub ktos tak blisko zwiazany z klubem nie zrobiłby podobnie. Ja tylko wolą wyjasnienia.

Brat trenera, czy tez nie brat trenera ... posiadajacy koszulke klubu kibica, bioracy flage na wyjazd powinien liczyc sie z konsekwencjami. Tym bardziej ze to wlasnie on po calym zajsciu jeszcze sie napinal pod salka konferencyjna "no chodzcie ku... teraz" ... po czym musial palic wrotki przez cala dlugosc holu. Czasem trzeba mierzyc sily na zamiary ...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 10:55

Slowa "O co chodzi" wypowadala osoba ktora w swoim dorobku kibicowania ma zaledwie kilka meczy. + bylem ja jak pisalem 2 osoby z prasy. A osoba ktora z flaga uciekala to byl brat naszego Trenera. Wiec troche szacunku do starszych osob, maja inna mentalnosc i rowniez nie przyjechal do krakowa na zadna zadyme.
Rzeczywiscie mieliscie niezly "kąsek" do bicia. HA... moze niedlugo bedziecie podjezdzali do tych Babci (jak ktos napisal 70 letniej) i zabierzecie jej szalik ??

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 kwietnia 2007, 11:01

Endrju pisze: (...)
A po drugie nie jezdze na mecze koszykowki po to zeby sie z kims napinac... tylko zeby ogladac dobra koszykowke... jak chcecie sie napinac to sobie poszukajcie ludzi tego samego pokroju. (...)

Pozwolę sobie się wtrącić do tej ciekawej dyskusji.
Hmm... zdziwił mnie ten fragment. Byłem w tym sezonie w Krakowie dwa razy (na trzech meczach) i jakoś nikt z Wiślakow się nie napinał, nikt nie szukał zaczepki. Był spokój!!!
Hmm.... zapewne Gorzów sobie zasłużył na to :lol: :wink:

No i teraz kwestia "strzelania z ucha".
Jeśli to co piszą chłopaki z Krakowa o postepowaniu gorzowian to prawda, to WSTYD, ŻENADA i po stokroć FRAJERSTWO!!!!! :twisted:

Aaaa.... i jeszcze jedno. Ktoś z Gorzowa w tym topiku zadał pytanie w stylu: ciekawe ile kibiców Wisły odważy sieprzyjechać do Krakowa?

Hmm.... to ja jestem w takim razie ciekaw ile osób z Gorzowa po tej napince przed monitorem pojedzie przy najbliższej okazji do Krakowa???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 11:04

Cwaniaki z Krakowa.. co w zyciu na wyjazd koszykowki nie pojada tylko u siebie to madrzy sa.. Bueuheehhe...A pozniej sie dziwic ze normalni kibice jak jada na mecz podopingowac swoja druzyne nie moga czuc sie bezpiecznie. A prawda jest taka ze do Gorzowa za 2 tygodnie nie przyjada te cwaniaczki... tylko normalni kibice z ktorymi mozna bylo pogadac przed czy po meczu... a informacje o incydentach z Krakowa napewno juz sie rozeszly w miescie... i ci kibice moga miec przez takich durniow jak wy problemy

a gdzie byly cwaniaczki z Gorzowa co?? i kto przyjechal do Krakowa w sobotę?

My nie balismy sie przyjechac do was.. a do nas pewnie przyjada sami "piknikowcy" co tylko zobaczyc mecz chca.

a wy kim byliscie zajebistą bandą, a nie piknikami? moze warto bylo was potraktowac jak super bandę i r.o.zspierie....,a nie jak pikników z kosza, wtedy bys sie napinał z krakowskiego szpitala jakby ci laptopa podali.

w Gorzowie zrobiono nieodpowiedzialny krok i z naszej strony była delikatna riposta by uswiadomić by trzymać porządek na wlasnym terenie w kontekscie rozdziału pilki , zuzla od kosza.

Napinaj się dalej Endrju masz swoje 5 minut. Uswiamiłes mnie dopiero po powrocie przed monitor ze wy to nie basketfani i ie pikniki ale dobra banda, niewazne ze kryjąca się za działaczami, koszykarkami czy policją.

Wasze szczeście ze źle zrobilismy traktujac was jako spokojnych kibiców koszykówki niemających z incydentem w Gorzowie nic wspolnego.

To miała byc mala demonstracja ze skoro u was takie rzeczy wobec osob spokojnych jezdzacych na mecze robi sie takie rzeczy to u nas tym bardziej moze tez tak być.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”