II runda play-off: Wisła Kraków - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 13:36

elen pisze:
Mikey pisze:Czyżby "Lotos 2" nam wyrastał?

Na to czekałem:)

no to się doczekałeś, wczoraj, jak ziomki po szali leciały z płaczem do psiarni.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 kwietnia 2007, 13:49

elen pisze:
Mikey pisze:Czyżby "Lotos 2" nam wyrastał?

Na to czekałem:)

Jakieś "ale" elen? Stawiam hipotezę na podstawie relacji tu zamieszczonej i przypomina mi to czasy w których odwiedzal nas i inne miasta Lotos. Często kończyło sie to podobnie-nie wiem więc czy na "to" właśnie czekałeś... No chyba ze to spisek kibiców "piłkarskich" i to ja byłem w Krakowie w weekend przebrany za kibica AZS... To czy hipoteza jest słuszna czy błędna okaże się w przyszłości, na razie pojawił sie argument za jej postawieniem, nic więcej.
Obrazek
Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 02 kwietnia 2007, 15:33

Przynajmniej chłopaki z Gorzowa mieli po swojej stronie panow mundurowych hehe u nas Lotos mial tlyko lesnych dziadkow( ochornairzy):D .

A co sie stalo z Wisla ze sama o sobie mowi tak zle? Zła organnizacja? My zawsze w sumei mamy spotnan na hali i jest caliem calkiem, chociaz dla nas dobry doping wyglada troche inaczej niz u was:(.
Przyczyna gorszego dopngu moglby byc tez wyjazdowy mecz w Kielcach?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 16:45

Nie wiem gdzie byles ale my w sobote bylismy na meczu.

przeczytaj jaki był kontekst wypowiedzi. dotyczyło waszych cwaniaczków , ktore nie przyjechaly

i ci kibice moga miec przez takich durniow jak wy problemy (czego im nie zycze).

z czyjej strony mogą mieć problemy? z waszej strony czyli kibiców AZSu? czy kibiców Stilonu?

jesli ze strony AZS-u to dacie znać wszystkim klubom, że indydent w Gorzowie to nie przypadek i to wasze dzieło i nie zruzcicie winy na kogos innego

jeśli ze strony Stilonu to dacie znać ze nie ma u was rozdziału na kosz i żużel

tak źle i tak niedobrze dla was

Fanatyk89
A co sie stalo z Wisla ze sama o sobie mowi tak zle? Zła organnizacja?

wyszło to wszystko jak wyszło z powodu tego, że jak zwykle potraktowalismy gosci jako osoby nie mające nic wspolnego z indydentem w Gorzowie oraz jako typowych basketfanów, a jak zaczynasz mieć dylematy to nic nie idzie tak jak sobie załozyles.

i dziwie się, ze zamiast postraszenie potraktować na zasadzie:

indydent w Gorzowie - incydent w Krakowie i po sprawie to zaczynają się jakieś forumowe przepychanki.

Niedziela miala pokazać gorzowianom jak to "fajnie" jest, jak ktos kto w niczym nie zawinil moze stac się przyslowiowym celem.

Liczę, ze teraz wiekszą wagę bedziecie przywiązywac o tego co sie dzieje wokol waszego klubu i pewien sposob zadbacie o to by takie wydarzenia juz nie mialy miejsca.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 02 kwietnia 2007, 17:57

Endrju czy konfidencie czy jak ci tam...

Dobrze wiecie czemu mieliście problemy w Krakowie i dobrze wiecie za co. Niejedna ekipka koszykarska przyjeżdżała tutaj i nie tylko nie dostała po ryju a nawet spokojnie wypiła piwo i dopingowała koszykarki. I nikt do was nic nie miał do czasu pewnego incydentu.
To było ostrzeżenie, trzeba przyznać że niedojebane z naszej strony, bo ta flaga w 3 sekundy powinna była zmienić właściciela a wasze ryje zmienić kolor z białego na fioletowy. W każdym bądź razie jeśli przy takiej akcji ratujecie się biegiem w stronę suki z krzykiem "policja" to w tym momencie już nie zasługujecie nawet na miano kibiców. Jesteście totalnym dnem i zerem, bo nie od dzisiaj wiadomo, że największym wrogiem zawsze była, jest i będzie policja i kto się policji przypucuje ten nie ma czego na meczach szukać. Wasze zachowanie pokazało jakimi frajerami jesteście i nie liczcie na to, że ktokolwiek z Krakowa (nie mówię o piknikach, którzy gówno tu mają do gadania) przy najbliższej okazji nie obije wam ryjów. I w tym kontekście napisalem, ze Stilon powinien się wstydzić, że toleruje w mieście takich konfidentów. Cóż, może sami nie wiedzieli.
I jeszcze słowo co do wyjazdów, o które sie tak przydupczasz. Sobota - 800 osób w Kielcach. Pojedziecie tak gdziekolwiek to zaczniemy gadać. Chcesz nas w Gorzowie? Sorry, ale na Wiśle piłka to priorytet. Jeśliby nie było meczu to zapewne "parę" osób by się do was przejechało pokazać wam miejsce w szeregu.
Tyle mam ci do powiedzenia.
A teraz pisz sobie co chcesz frajerze.
Bez odbioru
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 kwietnia 2007, 18:38

jako" piknik mający gówno do gadania" prosilabym jednak o bardziej wyważone wypowiedzi w tym temacie, bo co niektórzy(pikniki oczywiście) chcą jechać do Gorzowa na kolejny mecz, a dostać po raz drugi nie byloby fajnie.
dziękuje za uwagę
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 kwietnia 2007, 18:55

Niektórzy chyba się trochę zapomnieli. Trochę taktu przydałoby się. Forum nie jest najlepszym miejscem na porachunki ze Stilonem. Może uszanujecie chociaż rocznicę, jaką dziś wszyscy obchodzimy... A swoją drogą to żal mi tych sympatycznych kibiców z Krakowa, którzy pojadą teraz do Gorzowa w dodatkowym stresie.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 02 kwietnia 2007, 19:33

Mam prośbę do WSZYSTKICH użytkowników abyście uważali na język. Nie musicie się kochać, nie musicie się zgadzać ale kultra i szacunek obowiązuje.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 19:40

Co wy sobie mysleliscie ??
Ze moze tak sobie wam oddamy flage i jeszcze calowac w rece bedziemy ze nic nam nie zrobicie ???
Nie bede odpowiadal za jakiegos frajera z Gorzowa ktory dopuscil sie do tak idiotycznego incydentu !!!
Z naszej stony byly przeprosiny w stone ann za to co sie stalo w Gorzowie

A po drugie jaka my moglismy miec pewnosc nie zjawi sie kolejnych kilkanascie osob sie gdyby co do czego doszlo ?
Ponoc nie powinno sie przenosic zwyczajow pilkarskich na hale koszykarska... Jednak widze ze wy tylko tym zyjecie i czekacie na napinki, prowokacje itp.
Po trzecie.. po co mieszacie w cala rozmowe kibicow stilonu.
Juz powiedzialem wyzej... ze nie powinno sie przenosic zwyczajow pilkarskich na hale.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2007, 19:45

TS_1906 pisze:I jeszcze słowo co do wyjazdów, o które sie tak przydupczasz. Sobota - 800 osób w Kielcach. Pojedziecie tak gdziekolwiek to zaczniemy gadać.

Jak juz pisalem pilka a koszykowka to 2 rozne kwestie.
Za wyjazd gratulacje tego sie mozna bylo spodziewac w koncu mieszkalbym w Krakowie tez pewnie na wiekszosc meczy bym jezdzil majac taka druzyne.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 02 kwietnia 2007, 19:49

Mnie te 800 osób w Kielcach na kolana nie rzuca.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 21:27

Odnoszę nieodparte wrażenie,że kibice? Wisły mają straszny kompleks AZSu Gorzów. Stosując zasadę oko za oko,ząb za ząb chcą dorwać kilku młodzińców z Gorzowa ktłórzy przyjechali sobie pokibicować. Ba. Wzywają tu Stilon,żeby zrobił porządek w swoim mieście, nie mając wiedzy (chyba) że ów Stilon chcąc pożyczyć sobie flagi Olimpii krył się za ochroną a następnie uciekł z własnej hali będąc w ogromnej przewadze. mając za przeciwnika kobiety,dzieci i 5 typa do młócki. Chodzi o strzał w lico kobiety. Frajerstwo do kwadratu. Byłem Gorzowie. Widziałem ten ,,młynek,, AZsu. Czy to zrobił którys z nich???? To chyba żart. No ale cóż. Wojna to wojna. Tylko tak sobie myślę. Czemu i komu to służy? Na mój gust dwie ekipy z ekstraklasy na siłe chcą udowodnić,ze stadion piłkarski można przenieść do hal koszykówki. I to jest dopiero frajerstwo.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 21:49

Endrju pisze:Co wy sobie mysleliscie ??
Ze moze tak sobie wam oddamy flage i jeszcze calowac w rece bedziemy ze nic nam nie zrobicie ???
Nie bede odpowiadal za jakiegos frajera z Gorzowa ktory dopuscil sie do tak idiotycznego incydentu !!!
Z naszej stony byly przeprosiny w stone ann za to co sie stalo w Gorzowie

my przepraszać nie zamierzamy bo wam sie nic nie stało

Ponoc nie powinno sie przenosic zwyczajow pilkarskich na hale koszykarska... Jednak widze ze wy tylko tym zyjecie i czekacie na napinki, prowokacje itp.

a kto je przeniósł?? kto pierwszy? nie potraficie zaprowadzic porzadku u siebie do nie wpadajcie w gości
Po trzecie.. po co mieszacie w cala rozmowe kibicow stilonu.

nikt od was nie był na tyle odważny by jasno się przyznać tak zrobił to kibic AZSu , a zaczely sie sugestie a bo to nie z KKi podeksty w kierunku Stilonu, i nawet ktoś własnie z tej ekipy wpisał się na forum by wyjaśnic cos nie cos.

ja nie mieszam tylko pytam , z czyjej strony nasi kibice ktorzy pojadą (byc moze) mogą mieć przechlapane? sa dwie opcje AZS i Stilon , kto by czegos nie zrobil wyjdzie ze kreowane wzorce kibica koszykówki na kolejnej hali są tylko i wyłącznie mitem
Juz powiedzialem wyzej... ze nie powinno sie przenosic zwyczajow pilkarskich na hale.

pytam kto pierwszy? pomijam juz fakt uderzenia kibica naszego klubu, ale uderzyć dziewczynę to nawet nie jest zwyczaj kibica pilarskiego to czyste skur... i frajerstwo a stało sie to w Gorzowie miescie wspaniałych u kulturalnych kibiców AZSu po ich meczu na terenie ich hali wiec ja sie pytamj kto przenosi.

ŻÓŁNIERZ k....a przesledz sobie historię sporu z Lotosem i Gorzowa. Moze zauwazysz, że kto podniósł "przysłowiową rękę" na Wisłę. W Gorzowie dosłownie ze strony Lotosu obrazanie klubu i kibiców.
Moze ty przejdziesz obojetnie ale my nie. Ja rouzmiem takich jak ty ze gdy plują Ci w twarz to tłumaczenie plujacego ze to pada deszcz jest na miejscu.

Wiesz na co czekamy? czekamy na to by keowanie wizerunku kibica koszykówki okazało się prawdziwym wizerunkiem a nie pier..na forum.

na meczu z ŁKSem spokoj, na Włókniarzu spokój, na Poznaniu spokój. Dziwne no nie? moze wiec wytlumaczysz dlaczeog oni mogli spokojnie u nas być. Dziwne ze kibice druzyn z miast potencjalnie wrogich Wiśle mogły sobie w tym sezonie spokojnie u nas być.
Gdy inni stosują metody niczym z przeklinanych tutaj staionów piłkarskich to jest niemal sielanka i udawanie ze nic sie nie stało. Natomiast gdy Wisla cos juz zrobi to już sie zaczyna wojenka z kibicami piłkarskimi.

Stosujcie się do własnej filozofii jaką kreujecie i będzie wszystko dobrze.

Tak mamy kompleksy, chyba nie wiesz co to słowo oznacza.

I jeszcze raz zapytam Cie Żółnierzu, kto probuje przenosić.

Jestem pewien ze gdyby nie indydent w Gorzowie, nie miałbys po meczu w Krakowie okazaji wyrazić swoich przemyslen na temat przenoszenia jakis tam zwyczajów nazywajac to frajerstwem bo by tematu nie było.gdyby choćby w jakis sposob gorzowianie potrafili zadbać o porządek na własnym terenie.

dziwne ze tylko Wisła jest tu oskarzana o zwyczaje pilkarskie, natomiast uderzenie dziewczyny to zapewne zwyczaj koszykarski z tego wynika. no

a cala dyskusja zamyka się w stwierdzeniu

akcja w Gorzowie , riposta w Krakowie

i wielkie haloooo
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 22:11

ŻOŁNIERZ pisze:I to jest dopiero frajerstwo.

urzekła nas Twoja historia. zamiast podpisu "żak" powinieneś mieć k... "mentor" - zawsze uraczysz nas jakąś celną wypowiedzią.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 22:29

Liquidor pisze:
ŻOŁNIERZ pisze:I to jest dopiero frajerstwo.

urzekła nas Twoja historia. zamiast podpisu "żak" powinieneś mieć k... "mentor" - zawsze uraczysz nas jakąś celną wypowiedzią.

Jak będziesz miał choćby połowę moich wyjazdów na kosza. Jeżeli w swoim zyciorysie bedziesz miał ganianki z ŁKSem,Stilonem,Polonią W czy AZS Toruń. itd. Jeżeli zachaczyłeś choćby o 1/4 ilości meczów u siebie w stosunku do mnie to bedziesz też mógł nosic ten tytuł. Póki co nie możesz. Chcesz spizgać AZs G? Zrób to. Jutro może któryś z nich zostanie kumplem kogoś np. z ŁKSu i ciebie spizgają. I tak w kółko. I śmieszy mnie to że Wielka Wisła goni kilku chłopaczków z AZsu G. Którzy w swoim mieście nic nie znaczą. To wasz przeciwnik? Jeżeli tak to raczej świadczy kiepsko o was. Jaki przeciwnik taki....... Dziesiątki razy ta grupka przepraszała za to co się stało. Może i nawet wiedzą kto to zrobił ,ale może zrozumcie ,że strach im nie pozwala o tym tu pisać. Tak na marginesie. Jestes taki pewny siebie? Może kiedyś zawitasz na Olimpię? Nadal bedziesz taki pewny siebie? Butny? Żle się stało w Gorzowie. też nie zaciekawie w Lesznie i Polkowicach. Ale tam to się wszystko rodzi. I to normalne. Trzeba to prostować, ale napewno nie waszą metodą.

Wróć do „Kibice”