Pomysł Seby.
Moderator: Moderatorzy
Pomysł Seby.
Seba ma pomysł. Jaki?
Może sam napisze. W każdym razie ja się piszę na niego i liczę,że Ci do których się On zwróci z tym pomysłem odpowiedzą pozytywnie.
No dobra... powiedzmy, że pomysł wspólny... w tym roku jednak większość zadań organizacyjnych spocząć musiałaby na gospodarzach... choć oczywiście w miarę możliwości wiele osób od nas (i nie tylko) na pewno chętnie pomoże!!!
Lisu - chyba O TYM samym mówimy?;) No i myślę, że powoli trzeba by zacząć wprowadzać pewne sprawy w życie... chociaż może temat w innym dziale? Takim wiadomo jakim
hihi
Lisu - chyba O TYM samym mówimy?;) No i myślę, że powoli trzeba by zacząć wprowadzać pewne sprawy w życie... chociaż może temat w innym dziale? Takim wiadomo jakim
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Pomysł jest taki... że są dwa pomysły - jeden mój, a drugi "już teraz mój"
Ten kto myśli (KMWTW), że ten opisywany pomysł to ten sam o którym kilku osobom wspominałem - jest w błędzie.
Nie zmienia to postaci, że oba są "aktualne" jeden (mój) wcześniej, drugi (już mój) później.
Jednocześnie iformuję, że ciotka Klara już przyjechała, kasztany jeszcze nie spadają, a na placu potępienia wciąż świeci słońce.
Dla dociekliwych podaję porządek: raz, raz, półtora
Ps.No i przepraszam za te p..., ale dziś jeszcze nie piłem i mi się wszystko kotłasi...

Ten kto myśli (KMWTW), że ten opisywany pomysł to ten sam o którym kilku osobom wspominałem - jest w błędzie.
Nie zmienia to postaci, że oba są "aktualne" jeden (mój) wcześniej, drugi (już mój) później.
Jednocześnie iformuję, że ciotka Klara już przyjechała, kasztany jeszcze nie spadają, a na placu potępienia wciąż świeci słońce.
Dla dociekliwych podaję porządek: raz, raz, półtora
Ps.No i przepraszam za te p..., ale dziś jeszcze nie piłem i mi się wszystko kotłasi...
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
jeden z tych pomysłów - to ten - drugi zaś w odróżnieniu (cha! dobrze napisałem, bez błęnduf
) od tego pierwszego - nie jest tym pierwszym - nie jest także tym o którym teraz myślisz.
Pytanie - jaki jest drugi pomysł?
Ps.Zapraszam wszystkich chętnych do napicia postu - jedyna szansa, promocja - ludzie co ja robię!!! zwariowałem - każdy kolejny post nagradzany jest prawem do nabicia kolejnego - itd. aż do pojawienia się w "kobicach" moderatorów, którzy jak zwykle całą zabawę spier...lą...
Pytanie - jaki jest drugi pomysł?
Ps.Zapraszam wszystkich chętnych do napicia postu - jedyna szansa, promocja - ludzie co ja robię!!! zwariowałem - każdy kolejny post nagradzany jest prawem do nabicia kolejnego - itd. aż do pojawienia się w "kobicach" moderatorów, którzy jak zwykle całą zabawę spier...lą...