Nikita Bell zawieszona do końca rozgrywek ???
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
oj kuba masz krotka pamiecc ale ja jestem z leszna i zapamietalem twoje slynne wypowiedzi i wierz mi naprawde cie zapraszam do leszna.. na forum sie wypowiadaj jak najbardziej ale powiedz sobie samemu czy tak naprawde powinnes po tych twoich akcjach? nie musisz udawac o co chodzi wierz mi leszno pamieta 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:oj kuba masz krotka pamiecc ale ja jestem z leszna i zapamietalem twoje slynne wypowiedzi i wierz mi naprawde cie zapraszam do leszna.. na forum sie wypowiadaj jak najbardziej ale powiedz sobie samemu czy tak naprawde powinnes po tych twoich akcjach? nie musisz udawac o co chodzi wierz mi leszno pamieta
ja w takim razie( i kilku innych Wiślaków) też chyba nie jesteśmy pożadanymi gośćmi w Lesznie,ale jeśli w następnym sezonie będzie okazja nie omieszkamy odwiedzić tego pięknego miasta
jak to bylo..."gęba nie szklanka"
ale tego nie rozumiem
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
wez Ann odpusc nie znasz sytuacji wiec puszczasz takie teksty a ten kolo wie za co .. przegiąl i tyle , ciekawe czy jakby np ciebie nazwac jakos wulgarnie co uwłacza tobie albo calej druzynie czy tak chetnie bys go wspierala .. gostek musi poniesc konsekwencje swoich slow iczynow i tyle w temacie nei wiem po co sie wtracasz najwidocznie j masz jakies swoje powody
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:wez Ann odpusc nie znasz sytuacji wiec puszczasz takie teksty a ten kolo wie za co .. przegiąl i tyle , ciekawe czy jakby np ciebie nazwac jakos wulgarnie co uwłacza tobie albo calej druzynie czy tak chetnie bys go wspierala .. gostek musi poniesc konsekwencje swoich slow iczynow i tyle w temacie nei wiem po co sie wtracasz najwidocznie j masz jakies swoje powody
znam sytuację, lepiej niż Ci się wydaje:)
teksty "puszczam" bo po to wlaśnie jest forum.
nie raz i nie dwa "ktoś" wypowiadal się na tym forum wulgarnie pod moim adresem i pod adresem mojej drużyny.
tak oczywiście, ze mam powody żeby się wtrącać
to jest po prostu moje hobby
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
To sie porobilo...jeden sezon i tyle jak dla mnie bezsensownych konfliktow czy to na forum czy w rzeczywistosci...Cos jest chyba nie halo z co niektorymi!!!...Ale juz powoli do tego przywyklem, a jak tak dalej pojdzie to strach bedzie gdziekolwiek jechac...a co do Bell to faul jest ewidentny i wykonany z premedytacja...co z tego ze Grabowska prowokowala, jakby Bell miala troche przyzwoitosci to nie zrobilaby tego co zrobila...tyle ode mnie...Ann mam nadzieje ze widzimy sie na hali w Gorzowie 21 kwietnia...pozdrawiam wszystkich "normalnych" kibicow
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze:To sie porobilo...jeden sezon i tyle jak dla mnie bezsensownych konfliktow czy to na forum czy w rzeczywistosci...Cos jest chyba nie halo z co niektorymi!!!...Ale juz powoli do tego przywyklem, a jak tak dalej pojdzie to strach bedzie gdziekolwiek jechac...a co do Bell to faul jest ewidentny i wykonany z premedytacja...co z tego ze Grabowska prowokowala, jakby Bell miala troche przyzwoitosci to nie zrobilaby tego co zrobila...tyle ode mnie...Ann mam nadzieje ze widzimy sie na hali w Gorzowie 21 kwietnia...pozdrawiam wszystkich "normalnych" kibicow
mam podobne odczucia.. niedługo moze dojsc do paradokslanej sytuacji, ze ja jako kibic Wisły, bede sie na wyjazdach koszykarskich najbezpieczniej czuł w Pabianicach i Łodzi
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Ann mam nadzieje ze widzimy sie na hali w Gorzowie 21 kwietnia...pozdrawiam wszystkich "normalnych" kibicow
nie.
21 kwietnia na pewno nie.
za to 14 owszem
i w pelni popieram to co napisaleś w swoim poście
ann pisze:Ann mam nadzieje ze widzimy sie na hali w Gorzowie 21 kwietnia...pozdrawiam wszystkich "normalnych" kibicow
nie.
21 kwietnia na pewno nie.
za to 14 owszem![]()
A no rzeczywiscie, juz najwyraniej zyje wyjazdowym meczm z Polkowicami...hehe...taka malutka pomylka, ale Ann zawsze wypatrzy wszystkie gafy...pozdrawiam
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
mam podobne odczucia.. niedługo moze dojsc do paradokslanej sytuacji, ze ja jako kibic Wisły, bede sie na wyjazdach koszykarskich najbezpieczniej czuł w Pabianicach i Łodzi
bo w tych rejonach masz duży wplyw kibiców piłkarskich
no ale nie o tym temat.
Wg mnie zawiesić zawodniczke na 1 mecz , wlepić karę finansową na cele charytatywne, za kazdy nastepny wybryk zakaz gry w Polsce

WislaLive.pl
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
niewiem po co Mozartinio zaczyna wojne między kibicami , wszytkiego na temat Bell dowiemy sie w najbliższym czasie , a koszykówka kobiet nie powinna meic tak nie nagannych kibiców , są jakies sprawy to ząłatw to sam z Kubą a nie że już połowa Polski chce cie gorąco przywitac.
Powiem tak Mozatrinio daj spokój i odpuść sobie po co chcesz toczyc wojne!!!!!!
Powiem tak Mozatrinio daj spokój i odpuść sobie po co chcesz toczyc wojne!!!!!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
ban_liden pisze:patrese pisze:Odpowiedzi udziela kibic z Torunia:ban_liden pisze:OK. Chodzi nam o wykluczenie Bell z udziału w dwóch ostatnich meczach.
I wszystko na ten temat...
Ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci ? Czy może na prawde nie wiesz co to jest ironia ? Bożeeeeeeee...
No to na 15-ty post masz już drugie ostrzeżenie. Mam nadzieję, że wiesz za co. Jak utrzymasz taką wysoką średnią, to podzielisz szybko los Twojego kolegi Sida z Torunia. Choć jak na razie bijesz go na głowę...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Longerinho? o co ci chodzi jaka wojna ? daj na luz ja mam problem tylko do jednej osoby i nic wiecej .. czy ja tu wypowiadam sie w twoim imieniu lub kogos? oj nie ; wypowiadam sie w imieniu swoim po mimo tego ze napisalem ze w lesznie pamietamy... za to jedynie moge przeprosic ale w przeciwienstwie do niektorych ja ponosze odpowiedzialnosc za swe slowa wiec skoncz temat...
Ale widze ze niektrore osoby typu Ann i inni robia z tego sprawe na cale forum ze w Lesznie jest nie mila atmosfera czy cos , nie wiem skad to wynika moze ze zlej interpretacji a moze ze zlosliwosci ....ale jesli ktos poczul ze niby w lesznie jest niebezpiecznie itp to sorki zle mnie zrozumiano .
Przyjedzcie zobaczcie u nas jest atmosfera rodzinna heh az za bardzo czasem
Ale widze ze niektrore osoby typu Ann i inni robia z tego sprawe na cale forum ze w Lesznie jest nie mila atmosfera czy cos , nie wiem skad to wynika moze ze zlej interpretacji a moze ze zlosliwosci ....ale jesli ktos poczul ze niby w lesznie jest niebezpiecznie itp to sorki zle mnie zrozumiano .
Przyjedzcie zobaczcie u nas jest atmosfera rodzinna heh az za bardzo czasem
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2007, 20:44 przez Mozarthio, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze, ze ciekawa dyskusja sie wywiazala, to sie przylacze
Nie bylem na meczu, sytuacji znam z forum, widzialem filmik
Dla mnie atak Bell celowy, efektem czego dyskwalifikacja i juz chyba tyle widzielismy ta pania w Polsce.
Zeby bylo weselej to 9 kwietnia kolejny pojedynek Torun-Leszno
Nie bylem na meczu, sytuacji znam z forum, widzialem filmik
Dla mnie atak Bell celowy, efektem czego dyskwalifikacja i juz chyba tyle widzielismy ta pania w Polsce.
Zeby bylo weselej to 9 kwietnia kolejny pojedynek Torun-Leszno
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2007, 00:22 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”