Co zrobić z Grześczyk ??

Moderator: patrese

lin
Nowy na forum

Postautor: lin » 02 kwietnia 2007, 22:29

widzę, że niektórzy to naprawdę juz wszystkie rozumy pozjadali. Patrese to moze odpowiedz mi, w ktorym zespole ekstraklasy jest 12 zawodniczek, ktore gra????????? spojrz na inne zespoly, ktore przewaznie graja 7. zawodniczkami. poza tym jak jestes takim zapalencem "czyszczenia" i dawania dobrych rad, to sam zaloz jakis zespol z 12 gwiazd, w ktorym kazda bedzie wychodzila na boisko.
a swoja droga ciekawe, gdzie byles, gdy ten zespol wchodzil najpierw do I ligi pozniej do ekstraklasy i komu kibicowales.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 kwietnia 2007, 23:28

lin pisze:widzę, że niektórzy to naprawdę juz wszystkie rozumy pozjadali. Patrese to moze odpowiedz mi, w ktorym zespole ekstraklasy jest 12 zawodniczek, ktore gra????????? spojrz na inne zespoly, ktore przewaznie graja 7. zawodniczkami. poza tym jak jestes takim zapalencem "czyszczenia" i dawania dobrych rad, to sam zaloz jakis zespol z 12 gwiazd, w ktorym kazda bedzie wychodzila na boisko.
a swoja droga ciekawe, gdzie byles, gdy ten zespol wchodzil najpierw do I ligi pozniej do ekstraklasy i komu kibicowales.

Gdzie byłem? Też chodziłem na mecze, choć nie interesowałem się w takim stopniu jak teraz. Wiem, że np. Anna Krzywicka grała w Tęczy praktycznie od początku i oczywiście jej kibicowałem swego czasu, ale na ekstraklasę ona jak i jej kilka koleżanek się nie nadaje. Między pierwszą ligą a ekstraklasą jest przepaść. Grały wszystkie "gwiazdy" z Brzegiem w PP i co zrobiły? Tylko ślepy nie widzi, że część zespołu nie dorosła do ekstraklasy. Wiadomo, że w innych zespołach 12 zawodniczek nie gra, ale generalnie zdecydowana większość z nich pojawiając się na parkiecie raczej "nie szkodzi" zespołowi, czego nie da się powiedzieć niestety o leszczyńskich rezerwowych...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 03 kwietnia 2007, 07:46

lin a czy ty jestes slepy ? czlowieku jak ci pasuje taki stan personalny naszej Teczy to powodzenia w nizszej kalsie rozgrywkowej , bo tym samym stawiasz na miernote i walke tylko o utrzymanie sie w lidze a ja jednak wolalbym zeby z Lesznem inne kluby sie liczyly i zeby leszno walczylo o play-of a nie play-out ... dziewczyny nie moga grac za zaslugi i tyle! polowa skladu jest do usuniecia i koniec tematu , nie jestem ekspertem zadnym ale wiekszosc kibicow widzi ze ten sklad jest słaby ...
MOIM ZDANIEM moze juz sie troche zapedzam ale w druzynie pozostawilbym Budnik ,Siwczak,Zylczynską ,Krysiewicz ,Bell a reszta hmmm powiecie ze Talar dobrze gra i Rivers ale jesli sie znajda pieniadze na lepsze zawodniczki to pewnie Talar i Rivers przejda na rezerwe a reszta ekipy niestety nie nadaje sie do gry razem z Krzywicka i Kern na czele a szkoda ... ale trzeba spojrzec na to obiektywnie a nie przez pryzmat ze ta jest fajna ,mila i wiele juz dla klubu zrobila ...takie myslenie mial Engel jak brał naszych do Korei a wyniki wiecie jakie byly....
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 03 kwietnia 2007, 10:20

Jestem pewnien ze po operacji Nanna bedzie prezentowala taka forme jak przed kontuzja, a Ania Talarczyk nareszcie dostala szanse od poczatku meczu i zagrala znakomicie (jej statystyka jest znakomita). Z Talarem zawsze bylo tak ze wchodzila w II czy III kwarcie "zimna" stracila jedna pilke i "ława". Jednak w ostatnim meczu nieco sie zmienilo :) i bardzo dobrze...pozdro :D

lin
Nowy na forum

Postautor: lin » 06 kwietnia 2007, 20:36

Nawet jeśli ktoś jest słaby i nie nadaje się na ekstra to nie znaczy, że trzega go obrażać...ale polaczki niestety takie są. Sam pewnie niewiele umiesz, to lepiej pooceniac innych.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 06 kwietnia 2007, 21:43

Nie zdziwilbym sie gdyby lin to bylby ktos z rodziny K.G ,albo sama ona :lol: :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Tęcza Leszno”