MARAS pisze:Gratulacje dla Leszna! Myśle że już wam nic nie zabierze ekstraklasy!
WLKP górą
hehe, za rok znów DERBY WLKP
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mozarthio pisze: w 4 kwarcie popis swojej nieprofesjonalnosic dala Williams ,przez caly mecz wymuszala faule sama faulujac przy okazji a pozniej nie zgadzala sie z decyzjami sedziow i wdawala sie w dyskusje
p.s. do niedawna mielismy afere z Nikita teraz macie [kolejna chamskie zachowanie Williams w stosunku do sedziow ...ciekawe czy jej to ujdzie plazem tak samo jak trenerowi ktory tez sobie niezle poczynial w tej aferze
Jakoś nikt z Leszna nie wspomina kiedy to Edyta Krysiewicz mało nie ściągnęła Jej koszulki powstrzymując solową kontrę (niesportowe zachowanie).
Zadawała tylko pytanie - dlaczego???? O jakim chamskim zachowaniu ktoś tu p...?
Nastąpiły dachy, Kim siadła na ławkę - ale Ona do cholery nie zna polskiego i musiał upłynąć czas by ktoś kumaty wytłumaczył Jej po angielsku, że ma opuścić halę!!!
Oto Bell przechwytuje piłkę - sama na oczach rozanielonej publiczności (no i sędziów oczywiście) powoli biegnie do kosza (inne graczki daleko) pod koszem zgrabnie wykonuje TRZY kroki ... i trafia-ja czekam!! A tu nic - kosz uznany!!! Obśmiałem się na cały sektor!
Amber Watts siedzi na krześle i czeka na zmianę. Przerwa... sędzia wyraźnie pokazuje wejść, Ona wchodzi - sędzia wznawia grę - gra nie rusza - zawodniczki stoją , publika słusznie protestuje - bo na parkiecie jest 6 brzeżanek! Amber dostaje dacha! (Zaznaczam, że nie widziałem protokołu -opisuję sytuację) - po meczu znajomek z Leszna z bliska stolików opowiadał (ja nie slyszałem - nie gwarantuję za prawdziwość) , że między sędziami wywiązał się taki dialog: - ... Tyyyyy -nie dawaj Jej dacha! Cooo?? Już dałeś ? A no to niech...
- 1 Cieszę się , że Leszno nadal się ekstraklasuje.![]()
Mozarthio pisze:sluchaj Igala
Mozarthio pisze:osesek pisze:Nakia Bell
Osesek primo Nikita Bell ... secundo znacznie lepsza niz wasza Holdsclaw wiec odnos sie do niej z szacunkiem
Don Igłata pisze:Traktowałem mecz raczej obojętnie - ustalona brzeska pozycja , niewątpliwie moja sympatia do Leszna (rodzinka, rodzinka) i piszę i podsumowuję bez emocji.
Mozarthio pisze:Czlwoieku przegraliscie nie potrafisz sie z tym pogodzic

Mozarthio pisze:sluchaj Igala ty byles w gronie 3 moze 4 kolegow i z 2 laski ? bo cos mi sie tak wydaje .. bluzganie kibicow na temat tej kim
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości