Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
ziutek_pabianice pisze:Ja p******* człowieku weź sie zamknij bo jesteś śmieshny![]()
Powrzucaj se na innych Michałku. Szymon np. wczoraj nie dopingował i poszedł po pierwszej połowie, ale na niego oczywiście Michałek nie ma odwagi nic powiedzieć bo mogłoby to się niemile dla niego skończyć
Szymon nie dopingował bo on słowo ma juz w chuj lat za soba i moze miec "wolne" j.... I juz wiem fiucie kto sie podshywa
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gwynbleidd pisze:ziutek_pabianice pisze:Ja p******* człowieku weź sie zamknij bo jesteś śmieshny![]()
Powrzucaj se na innych Michałku. Szymon np. wczoraj nie dopingował i poszedł po pierwszej połowie, ale na niego oczywiście Michałek nie ma odwagi nic powiedzieć bo mogłoby to się niemile dla niego skończyć
Szymon nie dopingował bo on słowo ma juz w chuj lat za soba i moze miec "wolne" j.... I juz wiem fiucie kto sie podshywa :!:
O co ci chodzi
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
wygrana Włókniarza zdecydowana ponad 50pkt bardzo dobra gra Szałka dziś chyba same "3" szkoda, że pękła setka (tylko dla kumatych)
106-54 wynik
106-54 wynik
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
noo zalezy dla kogo he bo dziewczyna Piotrka nie była by zadowolnna gdyby ta setka nmie pekła
Pozdro Dla Kumatych:)PDK
dzis o 12 meczyk z Wisłą, mam nadzieje ze nie damy dupy jak wczoraj! gdzie tylko 2 kwarty byl doping i to kiepsciutki, ale za to dziewczyny graly swietnie i te 3eczki Oli beda sie kolezanka ze Zgorzelca po nocach sniły , a tak nawiasem mowiac chcialbym poznac sliczną dziewczyne ze Zgorzelca z numerem 10:D:)
dzis o 12 meczyk z Wisłą, mam nadzieje ze nie damy dupy jak wczoraj! gdzie tylko 2 kwarty byl doping i to kiepsciutki, ale za to dziewczyny graly swietnie i te 3eczki Oli beda sie kolezanka ze Zgorzelca po nocach sniły , a tak nawiasem mowiac chcialbym poznac sliczną dziewczyne ze Zgorzelca z numerem 10:D:)
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ja nie moge być na meczu z Wisłą, ale o 18 raczej na 100%... a tak nawiasem mówiąc po meczu da się poznać 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie: