Katarina Ristić
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
odyniec pisze:tadeo86 pisze:no niestety panowie mam chyba dla Was niezbyt mile wiesci bo z tego co jakis czas widzialem to Katarina nie jest stanu wolnego...a tym sczesliwcem z tego co wiem jest nasz rodak...tacy to maja szczescie:P
![]()
jaki rodak? ona ma chlopaka ze slowenii... skad wy te info macie
odyniec to juz jest dawno nie aktualne...a informacje mam z tego co widzialem,a le to bylo na poczatku sezonu gdzies w listopadzie...jeszcze rozpoznaje goscia, ktory smiga wnaszym wspanialym ojczystym jezyku...no chyba ze Slowency potrafia swietnie po polsku...
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
mnie to tam nie interesuje czy ona ma faceta czy nie bo jak to sie mowi "facet nie sciana da sie przestawic"...a nie ukrywam ze babka z niej fajna ale nie popadajmy w jakies szalenstwo jak to robia niektorzy...nie bede komentowal ale to co robia niektore osobniki w stosunku do naszych dziewczyn to raz ze jest smieszne, dwa nie powazne, a trzy dziecinne...ale nie o tym chcialem
w listopadzie sa jakies swieta, bo jakos nie kojarze...napisalem tylko to co widzialem...a moze to tylko kolega byl...no nie wazne nie rozpuszczajmy jakis glupich plotek
a jak Wam wogole podoba sie Keti w nowym kolorze wlosow?
uwazam ze bardzo jej do twarzy
odyniec pisze:hmmmm ona miala wtedy tego ziomka od siebie z kraju... na swieta do niej przyjezdzal, chyba ze wali na dwa fronty ;P
w listopadzie sa jakies swieta, bo jakos nie kojarze...napisalem tylko to co widzialem...a moze to tylko kolega byl...no nie wazne nie rozpuszczajmy jakis glupich plotek
a jak Wam wogole podoba sie Keti w nowym kolorze wlosow?
uwazam ze bardzo jej do twarzy
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
no Tadeo racja do twarzy jej w takowej fryzurce heh a to co robią niektóre osobniki w stosunku do dziewczyn .. zacytuję słowami wielkiego filozofa Cygana z Torunia "Czy to nie jest śmiech na sali"
:D:D:D:D:D
kto wie ten wie ja wiem on wie tamten się domyśla hehehe
:D:D:D
kto wie ten wie ja wiem on wie tamten się domyśla hehehe
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!